nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 hamsilipilav said: geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 dasaaa said: NEDEN LAN? O KADAR ÇOK MU DÜŞMANIN VAR Bittabi, evinin önünden aldırdıklarım gelse yer kalmaz o derece........,,,,,,,,,........ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 tek ve en büyük düşmanın ben olayım istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 hayırlısı olsun ulfang, bu arada o borçlar o altınlarla nah kapanır. o altınlar 3 ayı çıkarırsa şanslısın zaten. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Tebrik eden herkese teşekkürler darısı sizin başınıza :D @lethe kapattığı kadar artık ya idare edicez borçsuz evlenecek kadar zengin değilim vallahi. evlenmeyi planlayan arkadaşlara bir tavsiyem olacak , para biriktirin kredi işleriyle uğraşmayın gerçekten çok can sıkıcı olabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Ninlempis said: hayırlısı olsun. bende evlenicem bi ara fırsat bulursam :D hayırlısı olsun. ben de evlenicem bi gelin bulursam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 ulfang said: 2 ay kaldı , 1 eylül itibariyle evli bir pati olacağım. Çok borca girdim ! gg no remake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 dasaaa said: wastyrx said: Ben tanıdığım insanın da düğününe gitmek istemiyorum ki :/ çok büyük olasılık benim düğüne 3 kişi falan gelecek lan benim cenazeme de 3kişi falan gelecektir. Ben, goldbären ve altınayıcık acıktığı için yemek getiren burgerking kuryesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 davet edilmiceksek ne diye baslik aciyon bilader.. ha bu arada; davetlimiyiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Sevindim gerçekten, umarım mutlu olursunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 SeaGle said: Ben, goldbären ve altınayıcık acıktığı için yemek getiren burgerking kuryesi. olm bak kardeşime haber veriyorum, ölürsem mesaj atacak. gelmezseniz bozuşuruz. çok pis kapris yaparım öbür tarafta. o burger king kuryesi de gelecek.golda da söyleyin mezarıma kola dökmesin olm sakın.. sprite ve barbekü sos olabilir ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icphedia Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 boşver hocam sende krediyi falan. para biriktirene kadar birlikte yaşayın. sonra yaparsınız düğünü bir ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Davetlimiyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 değilmişiz abi.. damada 5trilyon takacaktım ben de. artık bi sonraki düğününe inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Dasaaa ben evleniyorum geh bana tak 5 trilyonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 5trilyon borç takıyorum abi yazık olmasın sana. hanım falan üzülür şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Canın sağolsun =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Ben sevdiğim kadınla evlenirsem dünyanın en mutlu erkeği olurum sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Ne mutlu sana ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Keşke mümkün olsaydı. Öyle bir olasılık yok maalesef, gerçek bu. Neyse, sıkmayayım canınızı. Mutlu, mesut beraber yaşarsınız umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 abi senin de canın sıkılmasın. cv'mizi alıp adnan hocaya başvuralım bence. yaradana sığın sende. huzur islamda. ibelieveallah mühür, altın, çok kaliteli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Ben alkole sığındım ilk ama işe yaramıyor yani =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 işte onun için cevap adnan hoca'da. gerçi ben fotoğraflarda çıkmadığım için sitede ya da tv'de tanıtım yapabilme imkanı yok ama olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Hayatta iki trajedi vardır. Gönlünüzdekini elde edememek. Ve elde etmek. Mutluluklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 peki tam elde ettiğin anda ölmesi? ya da o anda kollarının kopması ve sana felç gelmesi, öyle yatalak durumda kalman? ve kör de olman. olmaz demeyin. çok sık oluyor bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar