BramStoker Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Özellikle sakin geçen kış akşamlarında dizi izlerkenki keyfime eşlik eden birlikteliklerinden oldukça keyif aldığım aromasız filtre kahve ve fındık Onları birbirinden ayrı düşünemiyorum Yaz olmasından mütevellit iç mekanlara kapanmak zorunda kalınan havası neme doymuş memleketlerin birinde yaşadığımdan hayatıma yeniden girdiler Henüz keşfedilmemiş bir birliktelik mi bu veya insanlar deneyip zevk mi almıyorlar bilemiyorum Bence birbirleriyle iyi anlaşıyorlar. Tavsiye ederim. http://farm5.static.flickr.com/4127/5004563178_098392dbcc.jpg http://1.bp.blogspot.com/_ZUeVIFFQmsA/TU6UEXK4J3I/AAAAAAAABFs/xsycUBxBGdg/s1600/findik.jpg
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Tek fındık değil ama Irish, tek-malt viski, espresso ve fındık şurubu süper oluyor.
Chaotic Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 IRISH DEĞİL TURKISH OLUN BİRAZ!!!
S-H Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 fındıksız içiyorum uzun süredir bi de fındıklı deniyeyim bakayım.
yav Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 bu ne abi gidin bi türk kahvesi'nin yanında lokum yiyin sizin fındığınız da ecnebidir şimdi brehbrehbreh
reyou Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 turk kahvesinin yaninda browni yenir. oh yeah.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 aganigi naganigi diyorsun yani?
BramStoker Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 yav said: bu ne abi gidin bi türk kahvesi'nin yanında lokum yiyin sizin fındığınız da ecnebidir şimdi brehbrehbreh ecnebi fındığı değil. =) tamamen türk fındık üreticisi tarafından "ulan acaba bolca üretip gavura satabilir miyim?" zihniyetiyle üretilip ondan sonra fındık elinde kalınca iç pazara yönelmeleri sayesinde eşek yüküyle satılıp hiç pahasına giden yurdum uyanık üreticisinin alın teri. ayrıca uzun zamandır türk kahvesi ve lokumu bir arada mideye indirmemiştim. hatırlattığın iyi oldu. onu da en kısa zamanda sakin zamanlarıma meze yapayım. iyice j peterman oldum bu topikte. eheh
Bella Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 BramStoker said: Onları birbirinden ayrı düşünemiyorum Henüz keşfedilmemiş bir birliktelik mi bu Bence birbirleriyle iyi anlaşıyorlar. - sosyal medya uzmanı tavsiyesi bu ne ahah
throine Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 BramStoker said: Henüz keşfedilmemiş bir birliktelik mi bu Welcome to the coffeehouse, I will be your barista.
BramStoker Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 barista demeyin bana. şu hayatta en nefret ettiğim iki insan türünden biri baristadır. dişi olanları değil, erkek olanları. bir erkek baristalar, iki küçük esnaf. nasıl ağzını eğiyor böyle konuşurken. sanki george clooney'nin kuzeni. ağzına vuracan bir tane. huun said: kahve elma daha güzel. gece vakti hayrına kahve elma ve bir dilim ekmek dağıtılan bir film izlemiştim küçükken. o zamanlar kahve elma yapardım.
BramStoker Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 garsonun gavuristan görmüşü, aynı zamanda kasaya bakanı.
Griswold Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Barmenin kahve temalısı barista işte. Starbucks'ta kahve makinası kullananlar barista değil tabi sdf.
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 ben çalıştım barrista olarak 3-5 ay hacılar rahat olun
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 fındık fındık dediniz gittim Fiskobirlik fındık ezmesi aldım, ohhhh
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 ah be goldbären! bak pattern değiştiremediğin için, ortama ayak uyduramadığın için silinip gideceksin dinozorlar gibi. öğren öğren. kahve konusu nasıl açılır öğren.
Öne çıkan mesajlar