BramStoker Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Özellikle sakin geçen kış akşamlarında dizi izlerkenki keyfime eşlik eden birlikteliklerinden oldukça keyif aldığım aromasız filtre kahve ve fındık Onları birbirinden ayrı düşünemiyorum Yaz olmasından mütevellit iç mekanlara kapanmak zorunda kalınan havası neme doymuş memleketlerin birinde yaşadığımdan hayatıma yeniden girdiler Henüz keşfedilmemiş bir birliktelik mi bu veya insanlar deneyip zevk mi almıyorlar bilemiyorum Bence birbirleriyle iyi anlaşıyorlar. Tavsiye ederim. http://farm5.static.flickr.com/4127/5004563178_098392dbcc.jpg http://1.bp.blogspot.com/_ZUeVIFFQmsA/TU6UEXK4J3I/AAAAAAAABFs/xsycUBxBGdg/s1600/findik.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Tek fındık değil ama Irish, tek-malt viski, espresso ve fındık şurubu süper oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 IRISH DEĞİL TURKISH OLUN BİRAZ!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 fındıksız içiyorum uzun süredir bi de fındıklı deniyeyim bakayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 bu ne abi gidin bi türk kahvesi'nin yanında lokum yiyin sizin fındığınız da ecnebidir şimdi brehbrehbreh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 turk kahvesinin yaninda browni yenir. oh yeah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 fındık ereksiyon yapıyor bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 aganigi naganigi diyorsun yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 seleksiyon yapmasindan iidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 yav said: bu ne abi gidin bi türk kahvesi'nin yanında lokum yiyin sizin fındığınız da ecnebidir şimdi brehbrehbreh ecnebi fındığı değil. =) tamamen türk fındık üreticisi tarafından "ulan acaba bolca üretip gavura satabilir miyim?" zihniyetiyle üretilip ondan sonra fındık elinde kalınca iç pazara yönelmeleri sayesinde eşek yüküyle satılıp hiç pahasına giden yurdum uyanık üreticisinin alın teri. ayrıca uzun zamandır türk kahvesi ve lokumu bir arada mideye indirmemiştim. hatırlattığın iyi oldu. onu da en kısa zamanda sakin zamanlarıma meze yapayım. iyice j peterman oldum bu topikte. eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 BramStoker said: Onları birbirinden ayrı düşünemiyorum Henüz keşfedilmemiş bir birliktelik mi bu Bence birbirleriyle iyi anlaşıyorlar. - sosyal medya uzmanı tavsiyesi bu ne ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 kahve elma daha güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 BramStoker said: Henüz keşfedilmemiş bir birliktelik mi bu Welcome to the coffeehouse, I will be your barista. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 barista demeyin bana. şu hayatta en nefret ettiğim iki insan türünden biri baristadır. dişi olanları değil, erkek olanları. bir erkek baristalar, iki küçük esnaf. nasıl ağzını eğiyor böyle konuşurken. sanki george clooney'nin kuzeni. ağzına vuracan bir tane. huun said: kahve elma daha güzel. gece vakti hayrına kahve elma ve bir dilim ekmek dağıtılan bir film izlemiştim küçükken. o zamanlar kahve elma yapardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 barışta ne lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 garsonun gavuristan görmüşü, aynı zamanda kasaya bakanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 kasiyer diyorduk biz onlara sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Barmenin kahve temalısı barista işte. Starbucks'ta kahve makinası kullananlar barista değil tabi sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 rokayla çay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 savasta ve barista. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 üzümle ayran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 erikle süt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 ben çalıştım barrista olarak 3-5 ay hacılar rahat olun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 fındık fındık dediniz gittim Fiskobirlik fındık ezmesi aldım, ohhhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 ah be goldbären! bak pattern değiştiremediğin için, ortama ayak uyduramadığın için silinip gideceksin dinozorlar gibi. öğren öğren. kahve konusu nasıl açılır öğren. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar