kithnos_1 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Selamlar, Adobe Pro dışında hangi programları tavsiye edersiniz ? Aradığım özellik şu ; Mesela Excel'de tablo yapılmış pdf e çevrilmiş. O PDF de tabloyu seçince , Adobe PRO de sağ tıklayıp Copy As Table özelliği var , Excele düzgünce geri aktarabiliyorsun . Bu özelliğin olması yeterli. Free birşey varsa daha da güzel olur tabi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Free bir PDFedit var zaten işe yarar, ona bak bir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Free şart değil , olursa bal olur tabi . Copy as table yapsın rahatça yeter. Bazı dosyaları Excel'de hazırlayıp , PDF yapıp atıyorum , sonra editlemem gerekiyor 2 sn de excel'e atıyor Adobe Acrobat Pro , o özelliği çok güzel. Ama daha light ve ucuz muadili varsa onu alayım diyorum işte Deniyorum verdiğini yapıyordur umarım Edit : Abi hiçbir şey beceremiyor bu program :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 http://www.investintech.com/prod_downloadsa2e_pro.htm Pro fiyatı tuzluymuş ama en iyi converter bu olması lazım piyasadaki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 foxit phantom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar