romslayer Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Absolut said: Panamerayı Kızılay dağıtıyor o yüzden arsa al. bilkentte 320d yi belediye dagitiyor. beyaz varmis ellerinde sadece, okulun %20 si falan beyaz 320d ile geziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 levent veya mecidiyeköy metrosunun girişinde 2 tane dükkan al tanesi 150k dan Hem yatırım olur hem kiraya verirsin kira getirin olur altınada orta karar bir araba alırsın .... Böylece hem arabaya binmiş olursun hemde gayrimenkulün olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yaramsar Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Yorumlari okuduktan sonra Kayserili olmamin da etkisiyle Yazlik almaya karar verdim (: Not: bmw var die cok zengin fln sanmayin beni araba hastasiyim o yuzden onceligi hep arabaya veriyorum youtube da saatlerce araba videolari izleyip ruyasinda araba kullanan bi adamim (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 O dediğin yerde 150k dükkan olma ihtimali bana 0 gibi geliyor ama İstanbul piyasasını bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yaramsar Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Mecidiyekoy metrosunun orda dukkanlarin metrekaresi 25k falan (: 300k ile hisse almaya gelince Tabiki cok kisa zamanda cok buyuk karlar elde edilebilir Lakin tam tersi de gecerli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 panamera alıcam diyip zengin değilim diyeni ilk defa duydum lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yaramsar Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Dedigim gibi para batiyo o yuzden panamera almiyorum Yillardir gununun 2 saatini youtube da araba videolari izleyerek Geri kalanini sahibindende araba bakarak Gece yastiga kafasini koydugunda arabalari hayal ederek geciren biri var Utanmasam arabaya bakarak 31 cekicem (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 3 kere googleladim arabayi bulmak icin ilkinde kosan kadinlar kincisinde kopekler cikti asfdff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Ne kafasi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Absolut said: O dediğin yerde 150k dükkan olma ihtimali bana 0 gibi geliyor ama İstanbul piyasasını bilmiyorum. madem öyle diyrsun o zaman şuna bir bak http://www.sahibinden.com/ilan/emlak-isyeri-devren-metro-istasyonlarinda-super-islek-bufeler-3-tanesi-350-000tl-91611630/detay# adam tek tek te satıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 yazlık ne ya? emekli falansan ok.. porsche ile bir yazlık karşılaştırılmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 yazlık ne lan emekli gibi. araba al. her yaz bi yere akarsın işte pelinsularla, melislerle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 edikleyecekken kendimi alıntılayıp 2 postu attım. işte böyle birşeydir 300k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Yazlık al ama bodrumda alma bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 300k dediğin parayı harcadığın zaman, kısa zamanda yerine koyabileceksen, ben olsam panamera alır, ege-akdeniz geze geze tatil yaparım, malum duble yollarda var :) yok miras v.b. yollarla kalan bi para ise, yazlık falan alma, git düzgün bir yatırım yap, otelde kal veya ev kirala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 paticik fakir dolu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Harbi heee 300k diyo adam ikisini birden alacak parası bile yok hıh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 helkopteri olan adamın kardeşimisin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Fistan said: senin hayatıonı biz mi yaşi,caz bize ne hangini alırsan al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
clifff Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 amerikadan hisse diyosunuzda vergisi boku püsürü zor iş o türkiyeden. çok sıkıntı yaratıyolar. o paraya birazcık araştırmayla güzel bi arsa al. mesela ankara mühye. mühyenin arka tarafları. mühyeden arsa alan 10 sene sonra ihya olacak. yavaş yavaş uyandı millet zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Teodor said: Fistan said: senin hayatıonı biz mi yaşi,caz bize ne hangini alırsan al Çünkü burda kimse kimseye fikir danışmıyor, çohayıb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yaramsar Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Aramizda bazi arkadaslar sorumu baska yone cekiyolar Amacim 300k ile nasil en karli yatirimi yaparim degil, Araba hastasi bir kisi olarak hangisini alsam daha mutlu olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 sen hiçbişekilde mutlu olamassın arkadaşım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Harca Harcayarak mutlu olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar