Meov Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 ya birde bu size zaten kişiye göre rahatça seçilebilen bir şey ama bu tension(lb) muhabbetini verdiğin linklerdede benim baktığım kadarıylada kendinize göre alın tarzında yazmışlar.. bilemedim onuda dönünce onokla konuşayım madem :) ha birde ok oranına göre seçin yayı tadında bir şey demişler önce ok mu alsam gidip napsam -.-" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 metin hocadan seneler önce ben ve kardeşimde ders almıştık. çok iyi adamdı, çocukları da büyümüştür şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 sordum büyümemişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 memişler... MEMİŞ!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 lan bütün gün forumdasınız nasıl iş hayatı bu, zora günlükte zırlıyosunuz vay yoruldum var öldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 cocuklari buyudu hatta oglu milli sporcu olmus sanirim miniklerde. bende 2008 - 2010 arasinda kendisiyle birlikte calistim. meov, ok yay kiris vs.. hic bir sey alma.. git magazada bak.. onlar sana alman gerekeni satacaklar. ok? zaten baslangic icin samick polaris al diyorum iki gundur, onumu alsam diye 3. kez sormussun hocam. neyin pesindesin? :D neyse benim diyecegim budur, basligin yanitini verdigimi dusunuyorum. detayli baska sorularin olursa OM atarsin. selamlar, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 KireiMerodii mi ne vardı milli okcu BonePART said: İris var dı milli okçu o nerde acep. İrin miydi la yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Öyle bi anlatmışsınız ki heveslendim valla. Yeni hobi arıyorum zaten. Yakınlarda bi yer varsa gidip bakayım neymiş. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Valla ben de baya heveslendim. İzmir'de kurs veren birisi varmış, adı Eser Çulhaoğlu. Var mıdır tanıyan? http://izmirmasterokculuk.blogspot.com/# Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Bosverin olm anlik hevesler bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 http://www.yeniansiklopedi.com/wp-content/uploads/2011/11/okculuk-3-yay.jpg Böyle deli yiğitler var idi zamanında hey gidi, yay dedin mi Türk yayını ayrı bir yere koyacan, o İngiliz'in longbowu hava civa üstelik at üstünde atılamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 LuNiZ said: BabacumMostors said: adamın soyadı gazoz milli antrenörmüş benim antronorum olur kendisi. Anadolu yakasinda kim var diye ara sor, numaranizi Can verdi de. yardimci olur. bende istanbulokculuk sporcusuyum iste. benimde antranot gazoz ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 LuNiZ said: cocuklari buyudu hatta oglu milli sporcu olmus sanirim miniklerde. bende 2008 - 2010 arasinda kendisiyle birlikte calistim. meov, ok yay kiris vs.. hic bir sey alma.. git magazada bak.. onlar sana alman gerekeni satacaklar. ok? zaten baslangic icin samick polaris al diyorum iki gundur, onumu alsam diye 3. kez sormussun hocam. neyin pesindesin? :D neyse benim diyecegim budur, basligin yanitini verdigimi dusunuyorum. detayli baska sorularin olursa OM atarsin. selamlar, polarisi mi alsam ben şimdi? :D tamam tamam.. çok teşekkür ederim bu arada yardımın için, ben gidip o decathlondaki yayı alacaktım çok iyi oldu bilgilerini paylaşman, geçmiş olsun bu arada kolun için. Varsa başlamayı düşünen arkadaşlar ankarada beraber bir şeyler yapabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aruzyon Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 Yay bakarken googleda yanlışlıkla patiye geldim yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 yayla enerci yollayak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar