cetoritto Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Benzer anketler çok oldu. Benim bu anket son dönemde belki zevkiniz de değişiklik olmuş olabilir düşüncesiyle hazırlandı, mesela yıllarca EFESçi olan bendeniz, bira konusunda biraz daha bilinçlenip BOMONTİci oldum. Şu sımsıcak günlerde kimi zaman duraktan eve yürürken marketten aldığım bomonti'yi götürüyorum.Ya da şu an olduğu gibi evimde götürüyorum. Ama fırsat bulduğum her an götürüyorum. Enteresandır, midem de her hangi bir yanma falan da olmuyor ne kadar içersem içeyim, Efes'te olurdu. Fikirleriniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 ilk ben yabiim bira ney ıyy fakir misiniz etc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Carlsberg > Tuborg >> Bomonti,Becks benim tercih listem böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 ahahaha patiyi seviyorum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 troy kalkmış abi skol var yerine. 5 liraya kırıyo kafayı üstüne yarım ekmek döner yada ertesi sabah çay poğaça parası kalıyo. fakirseniz süper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 http://www.salutowines.com/Gift_descr.asp_files/Johnnie_Walker_Blue.jpg varken ne birasi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 ben de gereksiz cevap vereyim.. baltika7 , baltika 9, hafif olarak natakhtari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 brooklyn lager Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Giovanni said: http://www.salutowines.com/Gift_descr.asp_files/Johnnie_Walker_Blue.jpg varken ne birasi? fakir viskisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetoritto Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 viski? yazın sıcağında? yav viski içecek olduktan sonra kara kapaklı Efe Rakı bu dünyanın kralıdır. Yeşil Efe'de prensi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 rakı bildiğin köylü içkisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Bira çok sevmem çok içmemde zaten ama favorim Zubr. Burada bulmak çok zor. Burada Antalyada bira içmek istediğimde kendi birasını yapan bir mekan var khoffner diye orda siyah bira içiyorum o da güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 efes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 tuborg gold Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 senko said: rakı bildiğin köylü içkisi Dedi 2. bardakta kendine kaybeden genç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 köylü olmadığım için işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 @çeto Sen süt iç abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 ASLAN SÜTÜ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 senko said: Giovanni said: http://www.salutowines.com/Gift_descr.asp_files/Johnnie_Walker_Blue.jpg varken ne birasi? fakir viskisi blue label mı fakir viskisi? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 yep joni walker tam viski fakiri viskisi ardbeg varken hele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 hepiniz fakirsiniz olm. yürek fakiri. fakir olacak yürek yok sizde olm. skol biranın kafasını yaşayamayacak kadar fakir yürekleriniz var. pis fakirler ya gidin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 hade len şarbozla büyüdük biz 3liraya tang + şarapla geçti öğrenciliğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 ha tamam o zaman sen ayrı senko :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 BECCCCCCCCCCCCCCCCK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 senko said: yep joni walker tam viski fakiri viskisi ardbeg varken hele blue label daha pahalı yalnız bundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar