forgiver Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 pdf creator bu işe yarıyor diye denedim aam varsayılan yazıcı yapmama rağmen bir sonuç alamadım kısaca yazdır tuşu var programın bir rapor çıkartıyor başka da hiç bir seçenek yok menüsünde ayarlarında bende windowsdan varsayılan yazıcıyı değiştirdim işe yaramadı microsofr one note diye bir şey vardı o da direk pdf olarak atmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 talep yok topikte :D ben ABBYY pdf transformer kullanıyorum. Bana göre en kullanışlısı o çünkü Autocad ekranındaki çizimleri vs de çok opsiyonlu pdf yapabiliyorum. Normal adobe pdf de işini görmesi lazım. sorun ne anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Şirkette adobe acrobat pro olduğu için default olarak printer driverlar ile geliyor fakat nette bunu yapan kesin tonla tool vardır fakat komplike sayfalarda saçmaladıklarını duymuştum kullananlardan. Şunu bir dene http://www.dopdf.com/tr/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 sorun pdf dosyaası kaydetme erkanı açılmasına rağmen hiç bir şey kaydetmemesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 yazdır demeden mesela direkt word dosyasına sağ clickleyince de çıkması lazım menü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 yarın ms word de çıktı almayı deniyip yine bir şey kaydetmiyorsa pdf creator da hata gerçi microsoft one note da sonuç vermişti program diğer programalrı da denerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Nitro PDF Reader yükle. Hem gördüğüm en sağlam PDF Reader, hem beleş, hem arayüzü Windows'a çok uyumlu, hem de tam istediğin gibi yazıcı modunda PDF creator ekliyor. http://www.nitropdf.com/reader/ Pro almaya gerek yok, trial dediğinde pdf editleme özellikleri yok sadece. OCr bilem var yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 PDF Creator kullanıyorum ben çatır çatır , en light ve efektifi o , neden yapamadın anlamadım ? Neyi bastıracaksan Ctrl+p de , PDF Creator u seç sonra ekranı geliyor ztn , ismini cismini belirliyebileceğin , he diyorsun , veriyor pdf i output olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Google Chrome. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Google Drive da olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 ad3m said: Şirkette adobe acrobat pro olduğu için default olarak printer driverlar ile geliyor fakat nette bunu yapan kesin tonla tool vardır fakat komplike sayfalarda saçmaladıklarını duymuştum kullananlardan. Şunu bir dene http://www.dopdf.com/tr/ hızlı pdf, hızlı çıktı teşekkürler dopdf, teşekkürler ad3m Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 primo pdf rullaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 bozulana kadar dopdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar