Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Panda Security'yi nasil bilirsiniz ?

di

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Panda Cloud kullandım bir süre, herşeyi tutamıyor.

Şunu tavsiye ederim, kullanıyorum: http://www.webroot.com/En_US/sites/bbi/sem-wsa-3prod-50disc/?sc=701F0000000d8sk

Araştırdığım üzere epey epey iyi. Konusunu da açmıştım: http://forum.paticik.com/read.php?6,6339904

Webroot cloud + heuristic işte. Heuristic kısını çok iyi kotarmışlar ama. Definition'laro sync etmediği için her an güncel saldırılardan koruyor kendini, yeni şeylere yakalanma olayının önüne böyle geçmeleri iyi olmuş.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
5 seneyi görmemişim ben, aynı bir sene diye baktım =)

Panda iyi değil abi, hele 5 sena çok büyük bir süre bu sektörde. hatırlarsan geçenlerde 80$'a lifetime Bitdefender veriyorlardı, Bitdefender gibi sektörün şu anki en imba firması bile satamadı adam gibi yani.

NOD32'nin süper olduğu, Kaspersky'nin herkesi dövdüğü zamanları unuttun mu? İkisi de geri kalmış durumda şu an. Araştırken (geçen hafta aldım ben de yıllık bir antivirus) şu an için Norton, Bitdefender ve Webroot'dan başka alınası birşey görmedim. Webroot'da bunların arasında bulut antivirus olan tek ürün; HD'de 5MB yer kaplıyor yani, tamamen bulut ve offline için heuristic işte.

Bir kere verip alacağım diyorsan 5 senelik yapma bence, ölü yatırım olur. Bir sene kullanırım, aynı para diyebilirsin ama Panda şu ankiler arasında bile kötülerden. Kullandım (bir haftaya kadar onu kullanıyordum), ben de kötülerden diyorum. Beleş AVG kullan daha iyi.

Alma yani. Gelecek bulut antivirüslerde.
Sosyal ağlarda paylaş

Selam,

ebay'den 3 kullanıcılı Norton Internet Security almayı tercih ediyorum ben. TR fiyatlarından çok daha uyguna geliyor.

İncelemelerde de gayet güzel yorumlara sahip. Kaynak kullanımı da oldukça düşürülmüş.

Ne derece düzgün iş yapacağı şüpheli olan bir ürün için 5 senelik 3 kullanıcı için verilecek olan 55TL bile bence fazla.

Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
df said:

gerge'nin verdiği linkten webroot alacak olanlar varsa 3kişi toplanıp 3pc alalım. yeterince uygun 1 yıl 10 dolar. var mı 2 kişi daha?

webroot olamz öyle. Bulut tabanlı tamamen. Yani kayıtlı bilgisayarlara buluttan erişebiliyorsun, güvenlik ayarlarıyla oynayabiliyorsun. sync bile var sanırım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...