dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Elinde koltuk, masa, etc ölçülü Autocad mimari çizimleri olan varsa bana ulaşabilirse süper olacak. Biraz acil bir içplan hazırlamam gerekecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 oha, babam şu an o işle uğraşıyor. benim laptop'a yükledi hatta autocad'i. ama babam mutfak işiyle uğraşıyor, evyesinden tut kulplarına kadar her bir şey var. çok işine yaramaz galiba. gerçi mutfakta da masa, sandalye falan oluyor ama bilmiyorum ne kadar işini görür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 iş görür ama kutun dolu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 senin için şeftalimi boşaltacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 oha 2-3kat çizmem ne kadar uzun sürmüş yahu. gerçi arada fiyat teklifi etc değerlendirdim 1.5 saat ama yine de uzun sürmüş çok. =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 abi gogılda çok var bunlardan autocad tefriş diye aratınca, 13 binlik 8.500lük arşivler falan çıkıyor direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 halledemediysen facebooka gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 yaptım bitirdim.. anasını sataym fonksiyonel olsun diye götüm çıkmış olabilir sanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 dasaaa said: oha 2-3kat çizmem ne kadar uzun sürmüş yahu. gerçi arada fiyat teklifi etc değerlendirdim 1.5 saat ama yine de uzun sürmüş çok. =( Olm öyle bi konuşuyorsun ki ofiste bi tek sen iş yapıyorsun başka işe yaran adam yok mu orda yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 bi bakayım.. ana! şu anda tekim yahu! buraya gelsene.. ofis? seks? bugün deli gibi abi, öğle yemeğini şimdi yiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar