Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Komık

Razu

Öne çıkan mesajlar

Arcadıa forumlarında bır kkısının yazılarını gordum ve ben cok guldum sızınde bakmanızı ve bu zevkten mahrum kalmamanız ıcın burayada yazıyım dedım.
Bunları yazan "fehim" diye bır kısı:
"yürü bee sen onları benim kardes seni güzel iş walla guildiniz hayırlı olsun rp olması ayrı bir güzellik rp vs rp güzel olacak ümidiyle"
"D'xars baba sen beni azda olsa tanıyon değil mi?Yani nick Sira tamam mı?Şimki kardeşim bak söle diyim seni sıkabilir gerebilir bayıltabilir hatta eritebilir bile ama rp senin annene babana yada yakın akrabalarına gösterdiğin saygıdan öte çok az gide bu da seni germez.Lord'um aday olma istiyorum demişsin sen okul takımına yada bir seçmeye girerken hocam yada koç ben aday olamk istiyorum demiyor musun?Buda bundan öteye gitmez.Yani hayat tamamiyle seni geriyorsa haklısın yapma rp ama rp sadece Lord'um değildir Kont'larda vardır ve buna benzer liderlerde küçük kelime değişikleri seni rp yaptırır.Örnek olarak koç ben takıam girmek istiyorum cevabına hayır sen giremezsin sen oynamayı bilmiyorsun mu daha iyidir.Hayır şu an için giremezsiniz takımda size ait bölgeye başka oyuncular aldım kusura bakmayın önceden gelseydiniz belki mi?Seni rencide etmeden ezmeden cevap almanı sağlar normal hayatta sana nasıl davarnılmasını istedğine kadar ver ona göre Rp yap veya yapma ama sana nasıl davramılmasına karar verdikten sonra sende sana davranılan gibi davran!!!"

yorumlarınız cok merak edıyorum[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Razu, 30 Ekim 2004 10:43 tarihinde demiş ki:
said:
paspatur, 30 Ekim 2004 09:33 tarihinde demiş ki:
ne bu?

Okudun mu?

yok okumadım,bu ne diye soruyom!!!
okudum tabi ama bişi anlamadım o yüzden sordum.
bu günlerde kafam dağınık heralde ondandır;)
yoksa emek vermiş yazmışsın saygı duyarız.[signature][hline]yalnızca iş arkadaşlarım bana "EMİLİO BULTRAGENİO" der!!!

Sosyal ağlarda paylaş

Rp biliyo olmasi güzel bisey fakat bunu sacma sapa bi dille anlattigina göre tma bi gerizekali

ben kimmiyim kadiköyde yakıdna görürsünüz =))))))

1 sene icinde projemiz tamamdir ehhe sölemeden edemedim[signature][hline]Kingdom Of Celeste RoyalMessanger Sir Cromex

Who he commands the past controles the future. Who he controles the Future COnquers the Past...
Sosyal ağlarda paylaş

Çocuk RP Sektörü diye yeni bi sektör geliştirmiş . uahauaahauhauahau

"Şimdi sen koc a gitsen desenki koç bana atlarmısın . o da deseki şuanda sana atlıcak durumda değilim . Sen bugun git yarın gel. dese sende bunun uzerine rencide olup kafanı duvarlara surterek kıvılcım cıkarsam . Bunu duyan dominik cumhuriyeti cumhubaşkanı seninle direk temasa geçse . Uzaylılar seni bir kobay yapıp azına Third edition kitabı soksalar . Sen rencide olmazmısın . ? "[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt

Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim | " 6 " Day
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Black_Lupin, 30 Ekim 2004 11:47 tarihinde demiş ki:
Çocuk RP Sektörü diye yeni bi sektör geliştirmiş . uahauaahauhauahau

"Şimdi sen koc a gitsen desenki koç bana atlarmısın . o da deseki şuanda sana atlıcak durumda değilim . Sen bugun git yarın gel. dese sende bunun uzerine rencide olup kafanı duvarlara surterek kıvılcım cıkarsam . Bunu duyan dominik cumhuriyeti cumhubaşkanı seninle direk temasa geçse . Uzaylılar seni bir kobay yapıp azına Third edition kitabı soksalar . Sen rencide olmazmısın . ? "

:D super yua "Domınık Cunhıtıyetı baskanı" :)[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste
Sosyal ağlarda paylaş

said:
paspatur, 30 Ekim 2004 10:49 tarihinde demiş ki:
said:
Razu, 30 Ekim 2004 10:43 tarihinde demiş ki:
said:
paspatur, 30 Ekim 2004 09:33 tarihinde demiş ki:
ne bu?

Okudun mu?

yok okumadım,bu ne diye soruyom!!!
okudum tabi ama bişi anlamadım o yüzden sordum.
bu günlerde kafam dağınık heralde ondandır;)
yoksa emek vermiş yazmışsın saygı duyarız.

Zaten ıstesende bır sey anlıyamassın yazan da ne demek ıstedıgını bılmıyor :D[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...