Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satilik Fred Perry Ayakkabilar (45 numara)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

yurtdisindan gelirken son anda aldigim yazlik ayakkabilari hafif buyuk gelmeleri sebebiyle satiyorum. fotograflar:

yer sikintisindan dolayi kutularini getirmedim baska kutu ile gonderecegim. mavi olanin lacivert bagcigi da yaninda mevcut. ikisi de 120 TL (aldigim fiyat). etiketleri uzerinde.

Mesaj tarihi:
ona ben de takıldım da aynı tarz ayakkabıdan 365346 tane olmasının anlamı yok. bi de o tarz ayakkabıyı tommy hilfiger marka almayın abi. bok gibiymiş, iki farklı model almıştım adidas alsam daha iyi dayanırdı.
Mesaj tarihi:
sipeyskeyk said:

http://cf.mp-cdn.net/73/43/0c9af64532dc7aa07d0d1206e324.jpg

şu bak çogzel.

tam bir 50 yaşında, altında şortu, ömerli'de 5 trilyonluk villası, 3 tane arabası olan adamın giyeceği ayakkabı
Mesaj tarihi:
kusura bakmayin disaridaydim. ayakkabilar gercekten rahat emin olun. satinca ayni modelleri almayi dusunuyorum yine. alttakine baya talip var. ilk mesaj atana ulasiyorum su an bir sorun cikarsa sirayla devam edicem. tesekkurler ilginiz icin.
Mesaj tarihi:
Bazi ayakkabilarin kalibi kucuk oluyor, normalde 43 giyerken bu ayakkabilarda 45 falan almak zorunda kaliyorsun. Yeni donemdeki Nike modelleri oyle mesela.
  • Yeni Oluştur...