KucukPrens Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Adım Çağrı. Konuşabilen ve duyabilen işitme engelliyim. Ankara'da oturuyorum, işitme engelli milli yüzücüsüyüm. Umarım iyisinizdir paticikler. Uzun yıllardır bu forumu takip etmekteydim. Sonunda hazır olduğum için bu foruma üye olayım dedim. Bu foruma düşüncelerimi ve egomu dile getirmekle birlikte sizinle beraber kendimi geliştireceğime inanıyorum. Türkçem her zaman düzgün olmayabilir. Şimdiden teşekkürler Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 hosgeldin kardeş Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 hoşgeldin de hem konuşuyon hem duyuyon nasıl işitme engelli oluyon orayı anlamadım Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukPrens Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Hoşbuldum. Biyonik kulak kulllanıyorum. Uzun yıllar önce ameliyat oldum. Eğitim alarak konuşabiliyor ve duyabiliyor olmaktan mutluyum. Biyonik kulak ile klasik işitme cihazı arasında farklar var. El işaretleri yapmayı pek bilmem:) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 duyma kaybı vardır belki Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 wilkomen kenks Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 hoşgeldin güzel kardeşim. kendine de çok güzel bir nickname seçmişsin. ben de yıllardır üyeyim buraya çok güzel bir forum. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukPrens Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Teşekkür ederim Chaotic. Dediğim gibi uzun yıllardan beri takip ettiğim bu forumda etkili üye olarak gördüğüm kişilerden biri olduğunu söylemeliyim:) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 vaay gelir gelmez ayrimcilik Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 11inde kayit olmussun Çağrı Zoralioğlu. Bizi mi yiyosun? Saga sola mesaj atmissin bir suru. Merhabayi bugune bekletmissin. Amacin ne? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 yakalandın işte hesap ver bakalım martı abine Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukPrens Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 @Marty, İlgin için teşekkür ederim. Ayrımcılık değil aslında klasik işitme cihazı geniş alanda ses titreşimini alamıyor. Biyonik kulak daha iyi çünkü sesleri birbirinden ayırt edebiliyor. Eskiden cehaletle sağa sola mesaj attığım doğrudur. Siz normal insanlar engellilerden sosyal olarak ileridesiniz. Bu ortama uydurmak hayli yıllarımı aldı. Ve bugünlerde sizlere yetişebildiğim için mutluyum. Geç olsa da umarım anlayışla karşılaşırsınız. Amacım, birbirimizi tanımak. @Iarwain. Kendimi gizleme gereği duymuyorum. Söylemek istediğiniz birşey varsa söyleyin, yada soru sormak istediğiniz birşey? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 KucukPrens said: Siz normal insanlar Sen yanlis yere gelmissin sanirim. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukPrens Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Dediğim gibi türkçem düzgün olmayabilir. Peki, neden? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 knowing filminde vardı bunlardan di mi? kulaklık gibi bişi kullanıyor. ama kullanmasa da olur falan... öle bişi mi? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Marty said: KucukPrens said: Siz normal insanlar Sen yanlis yere gelmissin sanirim. burada nerede normal lan? paramecium falan normal gerçi. kalanı ya çok zengin, ya çok deli, ya az deli, ya biraz deli, ya gamernerdragegeçirenergen ya da 0ne. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 türk halkı dramayı sever Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukPrens Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 @Dasaaa Evet öyle gibi birşey. Takıp çıkarabiliyorsun. Ayrıca pilli Kullandığım biyonik kulak; Koklear Implant Klasik işitme cihazı: Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Hoşgeldin Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukPrens Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Hoşbuldum copry Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Hoşgeldin şampi. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 dasaaa said: Marty said: KucukPrens said: Siz normal insanlar Sen yanlis yere gelmissin sanirim. burada nerede normal lan? paramecium falan normal gerçi. kalanı ya çok zengin, ya çok deli, ya az deli, ya biraz deli, ya gamernerdragegeçirenergen ya da 0ne. Ya da hepsi birden xDxDxD Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Biyonik kulak ameliyatla takılıyor. Benim biradere de bir ara düşünüyorduk. wilkım bu arada Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 hoşgeldin kardeşim Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 hg Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.