Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Merhabalar

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Adım Çağrı.

Konuşabilen ve duyabilen işitme engelliyim. Ankara'da oturuyorum, işitme engelli milli yüzücüsüyüm. Umarım iyisinizdir paticikler. Uzun yıllardır bu forumu takip etmekteydim. Sonunda hazır olduğum için bu foruma üye olayım dedim. Bu foruma düşüncelerimi ve egomu dile getirmekle birlikte sizinle beraber kendimi geliştireceğime inanıyorum. Türkçem her zaman düzgün olmayabilir. Şimdiden teşekkürler
Mesaj tarihi:
Hoşbuldum. Biyonik kulak kulllanıyorum. Uzun yıllar önce ameliyat oldum. Eğitim alarak konuşabiliyor ve duyabiliyor olmaktan mutluyum.

Biyonik kulak ile klasik işitme cihazı arasında farklar var. El işaretleri yapmayı pek bilmem:)
Mesaj tarihi:
@Marty,

İlgin için teşekkür ederim. Ayrımcılık değil aslında klasik işitme cihazı geniş alanda ses titreşimini alamıyor. Biyonik kulak daha iyi çünkü sesleri birbirinden ayırt edebiliyor.

Eskiden cehaletle sağa sola mesaj attığım doğrudur. Siz normal insanlar engellilerden sosyal olarak ileridesiniz. Bu ortama uydurmak hayli yıllarımı aldı. Ve bugünlerde sizlere yetişebildiğim için mutluyum. Geç olsa da umarım anlayışla karşılaşırsınız.

Amacım, birbirimizi tanımak.

@Iarwain.

Kendimi gizleme gereği duymuyorum. Söylemek istediğiniz birşey varsa söyleyin, yada soru sormak istediğiniz birşey?
Mesaj tarihi:
Marty said:

KucukPrens said:

Siz normal insanlar

Sen yanlis yere gelmissin sanirim.

burada nerede normal lan?

paramecium falan normal gerçi.
kalanı ya çok zengin, ya çok deli, ya az deli, ya biraz deli, ya gamernerdragegeçirenergen ya da 0ne.
Mesaj tarihi:
dasaaa said:

Marty said:

KucukPrens said:

Siz normal insanlar

Sen yanlis yere gelmissin sanirim.

burada nerede normal lan?

paramecium falan normal gerçi.
kalanı ya çok zengin, ya çok deli, ya az deli, ya biraz deli, ya gamernerdragegeçirenergen ya da 0ne.

Ya da hepsi birden xDxDxD

Muhabbete Katıl

Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Paylaştığınız link otomatik olarak mesaja iliştirildi.   Bunun yerine link olarak göster

×   Önceden girilen içerik getirildi.   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...