Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Merhabalar

KucukPrens

Öne çıkan mesajlar

Adım Çağrı.

Konuşabilen ve duyabilen işitme engelliyim. Ankara'da oturuyorum, işitme engelli milli yüzücüsüyüm. Umarım iyisinizdir paticikler. Uzun yıllardır bu forumu takip etmekteydim. Sonunda hazır olduğum için bu foruma üye olayım dedim. Bu foruma düşüncelerimi ve egomu dile getirmekle birlikte sizinle beraber kendimi geliştireceğime inanıyorum. Türkçem her zaman düzgün olmayabilir. Şimdiden teşekkürler
Sosyal ağlarda paylaş

@Marty,

İlgin için teşekkür ederim. Ayrımcılık değil aslında klasik işitme cihazı geniş alanda ses titreşimini alamıyor. Biyonik kulak daha iyi çünkü sesleri birbirinden ayırt edebiliyor.

Eskiden cehaletle sağa sola mesaj attığım doğrudur. Siz normal insanlar engellilerden sosyal olarak ileridesiniz. Bu ortama uydurmak hayli yıllarımı aldı. Ve bugünlerde sizlere yetişebildiğim için mutluyum. Geç olsa da umarım anlayışla karşılaşırsınız.

Amacım, birbirimizi tanımak.

@Iarwain.

Kendimi gizleme gereği duymuyorum. Söylemek istediğiniz birşey varsa söyleyin, yada soru sormak istediğiniz birşey?
Sosyal ağlarda paylaş

Muhabbete Katıl

Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Paylaştığınız link otomatik olarak mesaja iliştirildi.   Bunun yerine link olarak göster

×   Önceden girilen içerik getirildi.   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...