dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 suç ve cezayı bi defa daha okuduktan sonra karar vereceğim. http://forum.paticik.com/read.php?62,6344128,6345596#msg-6345596 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 dasaaa said: Suark said: Yalanmış galiba, sağlık bakanlığı yalanlamış olayı. Kaynak veremiorm henüz bu arada, zaten doktorların hastanın rızası olmadan dışarı bilgi vermesi illegal değil mi? abi olayın şaka gibi olmasının sebebi zaten bu durum. bakın hep akp iktidarı çıkıp insanları limitleyecek söylemlerde bulunuyor. bunlardan bi tanesi iyi bişi oluyor. bir tanesi aşırı derece atılmış bir adım oluyor. sonra o aşırı atılmış adımdan biraz geriye çark ediyorlar. ama oraya kadar gelmeleri, toplumda infial yaratmaları ve halkı belli yönlere çekmeleri gibi şeyler yanlarına kâr kalıyor. hiç sorulmaması gereken bir soruyu dahi insanların aklına yerleştirsen kârdır abi. Aga, sene 2002'den beri taktik bu ya zaten. Her konuda böyleki. İstisnasız her konuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 evet. güzel bir yöntem bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 o "zorlama" konusundaki açıklaması göz önüne alınırsa "adamı kendisine küfür etmeye zorladı" şeklinde mantıksal bi açığı yakalanabilir sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Dragonutopia'nın alıntısının her yapılışında Ali'nin Sekiz günü aklıma geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 "nutella yerim" said: hangimizin annesi babamızdan fiske yemedi, Benim Senin anan dayak yedi diye meşrulaşmıyor herşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 eczanelerden de hamilelik testi alan kızların ismi kaydedilsin ve aileleri aransın. hatta testi alan erkeklerinde telefonları dinleyen vs. faşist polislerimiz tarafından hayatı izlensin sevgilisi tespit edilsin sonra sevgilisinin ailesi aransın. yetmez ama evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Aket-Atum said: "nutella yerim" said: hangimizin annesi babamızdan fiske yemedi, Benim Senin anan dayak yedi diye meşrulaşmıyor herşey. ailesi bu ülkenin milli ve manevi değerleri bağlı bireyler tarafından oluşmayan toplumda kemalist diktatorya nın hüküm sürmesi ve demokrasinin bir türlü gelişmemesi normal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 off troll beslemişim :S pardon beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 yaftalayıp ötekileştirmeyelim lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Aket-Atum said: off troll beslemişim :S pardon beyler beslemekle kalmamışsın. bir alien spawnı gibi troll ü içinde büyütmüşsün ve az önce o troll senin göğüs kafesini yırtarak dışarı çıkmış ve şu an nutellaya anne anneciğim diyerek sürtünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 aşk olsun,beni beğenmiyor musunuz,küstüm gidiyorum throine i topic e spawn ediyorum ceza olarak demokrasi demokrasi demokrasi 3 kere demokrasi deyince geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 ne igrenc bir konu bu aga elimdeki twixi cope attim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/s720x720/388983_10151002255659161_190791694_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 kız bekar ya ondan mesaj atmışlar "yemicekseniz çocuğu biz alabilir miyiz? 8-)" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 bakire olmasını isterim ve beklerim tabiki..............................................................................................................................................................................................................................................................................................................dasaaa gibi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 kimin düzdüğünü de babaya iletiyolar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Fly said: ne igrenc bir konu bu aga elimdeki twixi cope attim abi twixi neden çöpe attığını merak ediyorum. açıklar mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 twix ten hamile kaldıysa ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 nutella kapli alien yiyor gibi hissettim hafif bir titreme geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 twix hamile kaldıysa ve içinde kalan minitwix'i aldırtamıyorsa yasak diye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 nan bu twixin beyaz çukulatalısını yedim almanyada çogzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 slm kızınız threesome yapıyor :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 abi onu yazabiliyorsa olayın içinde kendisi olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 yanliz isin bambaska bir boyutu var turk kizlari artik bundan sonra gayet yuksek olan vermeme katsayilari 20 ile carpilacak ohs. durmak yok osbire devam turkiye adsfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar