Llama Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 SON DAKİKA! Galatasaray, 3 Temmuz günü Beşiktaş'ın TT Arena'da oynama isteğinin görüşülmesi için Olağanüstü Divan Kurulu Toplantısı yapacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Kurul kararı gerekiyor diye toplanmaca. Heyecanlı bir haber değil pek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Adnan Öztürk çirkefliği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 beşiktaşlı dilenciliği :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 1 sene burda bir sene orda oynayacaklarsa hayır diyen yok zaten. Da beşiktaşın şu haliyle stad yapılana kadar sizde oynayalım teklifi ciddi derecede komik yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 beşiktaşın stadı hükümet net hacılayacak abi ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Hacılarsa daha kötü , gider arenayı yamar 2 klubede. Biz burayı hacılıyoruz olimpiyat sizin olsun diyecek halleri yok =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 işte bi kere izin versek çıkamayacaklar bir daha. inanmıyorum ben yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 gs'de çarşamba günü arena için olağanüstü genel kurul toplanıyormuş. ben sanmıyorum bu kadar olaydan sonra evet çıkacağını. başka bir takımın stadında oynamasını istememek ne zamandan beri çirkeflik oldu. galatasaray o stad için yıllık 1,5 milyon + stad reklam gelirlerinin %10'u + bir sürü loca ve kombine veriyor. belki 3er ayrı turnuvada oynayacak 2 takım var. kim bakımını yapacak o stadın? galatasaray mı, beşiktaş mı? yarın öbür gün bjk taraftarı stadın orasını burasını parçalarsa ne olacak? en önemlisi, bjk bu finansal durumdayken, stadının inşaasını gelecek sene bitiremezse, senelerce bitiremezse, TT Arena'da mı oynayacak bjk bundan sonra? vesaire vesaire. bunlar gayet somut nedenler böyle bir anlaşma istememek için. bana göre asıl çirkeflik, bjk yönetiminin olarak gs'ye değil de devlete başvurup oldu bittiye getirme çabası. hatırlarsanız yakın zamana kadar gs hiçbir başvuru almadı bjk'den. direk devlete gitti fikret orman. ben olabilir gözüyle bakıyordum, ama hayır artık. bjk'nin tavrı hakikaten itici geliyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Yok bjk hasar verince gs ödeyecek. Alemsiniz ya, sanki gidipde ona takıldı adamlar. Bjk stad masraflarını paylaşıp üstünede bir miktar parada verebilir. Ama burada asıl problem yaratan konu sadece localar. Locasız verelim size demişlerdir kesin, bizimkiler kabul etmemişlerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 abi zaten en önemsiz konu hasar meselesi. ama gecekondu kiralamıyosun sonuçta. düşünülmesi gereken şeyler bunlar. 3er kupada olma ihtimali olan 2 takım var işte. bu bazı haftalarda 4 maç bile olabilir demek. çime istediğin kadar bakım yap dayanacak mı o çim? ayrıca bjk taraftarı hasar verirse bjk öder de, 1 gün sonraki şampiyonlar ligi maçına yetişecek mi o tamirat vesaire demek istiyorum. olmayan şeyler değil bunlar türkiye'de. para değil yani bahsetmeye çalıştığım. neyse bunların hiçbiri o kadar da önemli değil zaten. dediğim gibi bunlarla da olabilirdi bence sorun yoktu. ancak, dediğin gibi 7/24 satılmış loca sorunu var. ayrıca bjk'nin şu finansal durumuyla stadını 1 senede bitirme olasılığı yüzde kaç sizce allah aşkına? "bitmeyince seneye de mi aynı şey olacak?" gibi sorular var kafalarda. eh, döndürmeyelim hiç lafı o zaman direk arena 2 takımın ortak stadı olsun bundan sonra diyelim. son olarak bence çok büyük bir üslup sorunu var. ali dürüst çok uzun süre bize bjk'den öyle bir istek, teklif gelmedi dedi. fikret orman ancak devlet gs'nin adını zikredince gs'ye başvurma gereği duydu. bu hareket yasal olabilir tam olarak bilmiyorum, ama etik olmadığı kesin. umarım daha açık olmuştur bu sefer :p. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 haftada 3-4 maçı kaldırabilen stadlarda süper amatör lig maçları oynanıyor onlar da suni çim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 İnsanlar localara bir yığın para veriyorlar hakikaten büyük paralar, kimse bırakmaz locasını. Ayrıca Saykoleo'nun da haklı olduğu noktalar var. İnönü stadı ile ilgili şu an ne bir proje, ne bir plan, ne bir bütçe var haksız mıyım BJK ne yaptığının farkında değil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 inönü stadyumunda sonisphere yapıldı da ördük durumu kaç hafta toparlayamadılar arada zemin yüzünden puan kaybetti bu takım alisamiyen bildiğin patates tarlasıydı burayı da Patates Arena yapacaklar bu gidişle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 1 sene arena 1 sene kadıkoy diye anlaşıldı falan deniyor ama inanmadım fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 1+1+1 var hatta =P 1. sene arena 2. sene kadıköy 3. sene hala tamamlanmamışsa ceza olarak olimpiyat heuaeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 http://twitter.com/bozbaykuslar/status/216625185757995010 bi de bu var abi ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 onu bayağıdır diyorlar zaten ya, biz nerede oynayacağız lan diye dasfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 said: Galatasaray Spor Kulübü’nden Açıklama Geride bıraktığımız 26 Haziran Salı günü Galatasaray ve Beşiktaş Spor Kulüpleri temsilcilerinin Spor Bakanımız Sayın Suat Kılıç’ı ziyaretleri sonrasında yapılan açıklamaların basınımızda yer aldığı şekliyle yanlış anlaşılmalara neden olduğunu üzülerek izlemekteyiz. Açıkça belirtmek isteriz ki, Galatasaray Spor Kulübü olarak tarihimizin hiç bir döneminde Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ne ve Hükümetlerine yönelik hiç bir saygısızlığımız olmamıştır ve olamaz. Dostumuz Beşiktaş Kulübü’ne Türk Telekom Arena Ali Sami Yen Spor Kompleksinin bir süre için dahi olsa paylaşımının zorluklarını ifade ederken üzerinde hassasiyetle durduğumuz noktaların en başında, Galatasaray’ın uzun vadeli taahhütleri ve teknik imkansızlıklar gelmektedir. Esasen Beşiktaş Kulübü’nün maçlarını Türk Telekom Arena’da oynaması talebi, hükümetimizin taraf olmadığı bir konu olup, bu güzide spor kulübümüzün sorunun çözümü için arayışlardan ibarettir. Hükümetimizin son derece önemli ulusal konularla meşgul olduğu bir dönemde, basınımızda suni gündem ve gerilimler yaratmak suretiyle konunun içine çekilmesi çabalarını ve gerek Hükümetimizle Galatasaray’ı, gerekse Galatasaray camiası ile dostumuz Beşiktaş’ı karşı karşıya getirme amaçlarına alet edilmesini sorumsuz bir davranış tarzı olarak nitelendiriyor ve kınıyoruz. Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu Adına Başkan Ünal AYSAL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Herşey bir tarafa bu fakir beşiktaş stadı nasıl yenileyecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 stad yenileme falan yok alıcaklar stadı ellerinden yenisini de bir allahın dağına kurarlar işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar