Oski Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 necro yok artık, witch doctor diye bi class getirdiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 dasaaa said: mi ayrı.. Bunca sene hiç mi Türkçe öğrenemediniz? Gerçekten de ölen insanların umrunda olabileceğini düşünmüyorum. Ben öldüğümde kafası patlamış, poposu çıkmış, son şakası hiç komik olmadı gerçi hiç bir şakası komik değildi oh ne güzel öldü de kurtulduk... demek serbest. Rahat olun yani. cidden abi, adamlar yaşarken genelde insanların büyük kısmı pislik yapar, eziyet eder etc. ölünce ama tabu! yok abi bişi demeyelim, ölünün arkasından konuşmaz vs. yani, bu ne demek... at tut adamın arkasından ölü değilse, her türlü mezarını kaz, dedikodusunu yap. ama ölünce tabu! neden? çok iyiyiz çünkü. benim degindigim nokta ölmüş kimse degil onun yakınları zaten. o tabutu taşıyanlardan biri bu forumdanda olabilir. ben ölünce şöyle yapın demek empati örnegi olmuyor. neyse naparsan yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 benim yazdığım şey daha adama ne olduğu belli olmadan yazılmış bir şeydi, atladığın nokta bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Kojiroh said: Kanyon'un karşısındaki metro girişinde yaşlı bi amca var selpak satan, o mu lan acaba? Bu amca değilmiş bu arada, dün gördüm onu yine sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 zombilerden sonra tabutlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 vay anasını çok üzülüyorum bazen topu taşıma kullananlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 oysa ki metrolarımız serin ve rahat olsaydı kalp krizi geçirecek miydi? toplu taşımadan ölmüş olma ihtimali var bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar