Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Belki de ramazanın en sevdiğim yanlarından birisidir ramazan pidesi.Ramazan pidesi yemekten ana yemeğe yer kalmaz.Niye ramazan dışında hiç yapmazlar onu çok merak ederim. Şöyle kahvaltıda ramazan pidesi yanına peynir çay en güzel ziyafet olurdu benim için...[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ...
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 ben de tam tersine ramazan pidesini sevmem. fakat ramazanda hep lavaş (yufka?) olur bizde. onun tadına doyum olmaz :D[signature][hline]İnsanlar çabuk yükselenleri severler. Fakat hiçbirşey toz ve tüy kadar çabuk yükselemez. en ince yerim bileğim..!?!
Kithnos Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Millet tadini ozlesin ramazanda bol bol alsin diye mi yapiyolar napiolar ne bilim ... ztn kirden gecilmiyen fabriklarda ne pisse yiyioz.. normal ekmek di ramazan pidesydi simit di v.s v.s hepsini indirioz mideye
arcane Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 yanına da tulum peyniri, oy oy :D ramazan dışında da gidip alıyorum bazen. :)[signature][hline]30 dakikayı geçen cevaplarda bir sonraki cevabınız bedava!
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 şu kebapçıların yapdığı uzun olanlara bayılırım[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı; Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut...
Coldwind Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 sıcak sıcak.. :)[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love
MrMedia Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 pide kuyruğu[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 evet pide kuyruğu da çok sıkıor ama böle okuldan eve geliom işte iftardan yarım saat önce annem hadi git 2 pide al dio ben off pff yorgun argın. gidiom sırada bekliom :( o yüzden iftar a 5-10 dakka önceden eve gelme veya hiç gelmeme en iyisi :)[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally!
Norton_Antor Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 bence çok kötü.biraz soğuyunca manyak gibi sertleşiyor.sıcak ekmek rullz:)[signature][hline]administrator error -oo saçını mı kestirdin çok yakışmış. -salak salak konuşma ikimizde iğrenç göründüğümü biliyoruz... son projem:yemek yerken ağzından ses çıkaranları öldürme derneği progresifim progresifsin progresif :rock::rock:
Head Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 okul yemekhanesinde çok çalıyorum bunlardan ehhe[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- they bury me like footsteps in the snow.
mikron Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 manyak bişe :)[signature][hline]www.akvadi.com Ben sarhoşum gel beni al..... :)
NotoriuS Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 ooo sıcacık pideyi hiç bişeye değişmem[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me
cemad Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 ramazanın bana göre en güzel 2 yanından biri. diğeri de güllaç :) vallahi yılın diğer aylarında yediğim ekmek toplamı ramazanda yediğim pideye eşit :D
mikron Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 yumurtalı çeşitide var...o daha manyak.. :)[signature][hline]www.akvadi.com Ben sarhoşum gel beni al..... :)
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 R.pidesi + gullac = hayatin tadi :-)[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım Sen beni dostlarimdan koru dusmanlarımla ben ilgilenirim!
Razu Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Bencede kesınlıkla ramazan dısındada satılması lazım bu meretın :D[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste
NotoriuS Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 ya ben hiç yemedim gullaç herkes güzel dio ama denemek fırsat olmadı bi de sadece ramazan ayında çıkıomuş snrm deil mi _?[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 tulum peyniri dmişsiniz de telli peynir(onun başka adı daha vardı ama) çok daha iyi oluyor..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) www.heavymetaltr.com/forum
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 said: NotoriuS, 30 Ekim 2004 19:06 tarihinde demiş ki: ya ben hiç yemedim gullaç herkes güzel dio ama denemek fırsat olmadı bi de sadece ramazan ayında çıkıomuş snrm deil mi _? oha inanmam[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı; Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut...
forgiver122 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 yalnız fiyattan ii koyuyolar bizim burda 750.000 liraya satıyolar tadı güzel ama pahalı sayılmaz mı
Bone Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 said: Maedhros_Laorx, 30 Ekim 2004 18:27 tarihinde demiş ki: şu kebapçıların yapdığı uzun olanlara bayılırım tırnaklı pide? bol susamlı ramazan pideleri şahane oluyor. hele sıcak sıcak süper.. ancak kuyrukta uzun süre bekle, eve kadar yürü.. buz gibi oluyor. o yüzden arabayla sakin bir bölgedeki fırına gidiceksin, sıcak sıcak alcaksın arabada yiyceksin o zaman süper oluyor :) yanına da peynir felan al istersen :-P ancak mutlaka tandır deneyin. kıtır kıtır birşey, ama suyla ıslattığınızda, bir süre sonra lavaş kıvamına geliyor. Çok farklı bir tadı var. tabii çok suya tutarsanız, hamur gibi birşey oluyor, ondan iyi ayarlamak lazım.[signature][hline]I fear no enemy! I fear not death! For the khala is my strength! En Taro Adun! [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 30 Ekim 2004 20:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Norton_Antor Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 walla ramazan'ın hiçbir güzel yani yok bence.aksine birsürü kötü yanı var.herkes ruh gibi doalşıyor ve hiçbir iş doğru dürüst yapılmıyor.angutlar da bunu bahane sayıyorlar.mesela daha dün kıro taksici taksimetreyi açmayı unuttu .gerçi normalde alması gerekenden daha az para aldı ama olsun ne ödemem gerektiğini bilmemek hiç hoş değildi.onun dışında herkesin işleri durgunlaşıyor kimse dışarı çıkmadığı için.herkes oruç tutarken serip yatıyor.anlamı o sanki de...çok müslümansan oruç tutarken çalışıp yararlı olursun.ramazan herşeyi b.k etmekten başka bir işe yaramıyor kısacası.ha bir de herkes ayı gibi yemek yiyor o var...[signature][hline]administrator error -oo saçını mı kestirdin çok yakışmış. -salak salak konuşma ikimizde iğrenç göründüğümü biliyoruz... son projem:yemek yerken ağzından ses çıkaranları öldürme derneği progresifim progresifsin progresif :rock::rock:
arar Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 said: Razu, 30 Ekim 2004 19:05 tarihinde demiş ki: Bencede kesınlıkla ramazan dısındada satılması lazım bu meretın :D meret diyince direk sigara geliyor akla: "abi pideye başladım bırakamıyorum ya, bırakanlar nası bırakmış acaba çok zor durumdayım bi yardım edin." :)[signature][hline]su geçer iz bırakır; turist geçer döviz bırakır.
nuki Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 bana durmadan kilo aldırması dışında çok sevdiğmi şey[signature][hline]Savaşmadan önce ölmeyi bilmek, ölmeden önce cesur olmak gerek.
Norton_Antor Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 said: birinci_ben, 30 Ekim 2004 20:48 tarihinde demiş ki: said: Razu, 30 Ekim 2004 19:05 tarihinde demiş ki: Bencede kesınlıkla ramazan dısındada satılması lazım bu meretın :D meret diyince direk sigara geliyor akla: "abi pideye başladım bırakamıyorum ya, bırakanlar nası bırakmış acaba çok zor durumdayım bi yardım edin." :) koptum ya:)[signature][hline]administrator error -oo saçını mı kestirdin çok yakışmış. -salak salak konuşma ikimizde iğrenç göründüğümü biliyoruz... son projem:yemek yerken ağzından ses çıkaranları öldürme derneği progresifim progresifsin progresif :rock::rock:
Öne çıkan mesajlar