0ne Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 2-3 ay önce yapışkan bi anketörden kurtulamamam sonucunda sorularını cevapladım, 2 gün önce aradılar "krd group'tan arıyorum ismim ...., şu tarih te şu anketörle görüşme yapmışsınız, yaptıgımız çekiliş sonucu 100 şanslı kişinin arasındasınız, bodrum kuşadası yada yalova'daki otellerde 1 yıl içinde istediğiniz herhangi 3 gece 4 gün konaklama ve sosyal aktivitelere ücretsiz giriş hakkı kazandınız" şeklinde bi konuşma geçti ilk iş google ladım ve ilk izlenimim dolandırıcı oldukları, ve bu hafta sonu tatil için gerekli belgeleri balıkesir'deki yeni tesislerinde vereceklerini, beleş yeme içme gidiş geliş falan olduğunu söylediler, peki dedim ve kapattım telefonu. sonra araştırmalara giriştim, önce otellerini inceledim google earth den baktım varmı yokmu oyun falan mı yapıyolar diye, sonra o otelleri ve çevrelerindeki 2 oteli daha aradım ve hepsi telefondaki ablanın dediklerini onayladı, işin ilginç yanı turizm bakanlığına kadar görüştüm onlarda onayladı, onlardan onaylı 3gece 4gün tatil hakkı verildiğiyle ilgili pazar günü balıkesire gidicem 2 arkadaşla beraber, onların tesislere belgeleri almaya, muhtemelen baya bi kafa ütüleyecekler üye yapıp senet imzalatmak için, o tongaya gelmem de, hala da inanasım gelmiyo yani, tamamen reklam amaçlı yapıcaz diyolar.. bi yandan mantıklı da geliyo... arada kaldım lann
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 3-4 gün bilmem de 1-2 gün misafir ediyorlar, amaçları devremülk satmak Sakız gibi yapışırlar ve güzel kızlarlan senin en zayıf noktandan vurup kündeye getirirler söyliyim.
senko Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 ben tatil yapmak için dolandırılmaya razıyım walla özellikle kızlar noktalarımı fln bulcaksa daha ne isterim.
throine Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 tek böbrekle de yaşarım diyorsan git bence.
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 3 ay boyunca o işte çalıştım. fena tufaya düşüyodu insanlar. bizzat benim tufaya düşürmüşlüğüm ve ondan sonra pişman olup işten ayrılmışlığım var. oraya gittiğinde sana uzun vadeli tatil paketi satmaya çalışcaklar. 10 yıllık, 15 yıllık, 20 yıllık tatil paketleri. onlara olmaz ben bedava tatilimi yapmaya geldim diye diretirsen yaklaşık 2-3 saat kafanı ütüledikten sonra tamam diyip sana söylediklerinin aksine senin ücretin çoğunu karşılamanı söyleyip seni otelde kalmaya zorlucaklar. zaten istanbuldan veya herhangi başka bi şehirden o kadar yol yapmışsın oraya gelmişsin 3ün 5in hesabını o saatten sonra yapmayacaksın ve oraya yerleşceksin. alan memnun veren memnun ekonomiye can vermiş olcaksın. hayırlısı olsun.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Senkocuum dırdırdan mayışmış, yavşanmaktan kızışmış halde senetleri imzalarken hatırlarsın beni asdasdasdas
0ne Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 bişey satamazlar da, sırf reklam için 4 gün kuşadasında beleş konaklama + sosyal aktiviteler falan, garip geldi..
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Sırf reklam için değil işte adam içerden haber vermiş, ayrıca One kusura bakma ama sen karı için değil senet imzalamak asdasdadsas
0ne Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 DeadSkinMask said: 3 ay boyunca o işte çalıştım. fena tufaya düşüyodu insanlar. bizzat benim tufaya düşürmüşlüğüm ve ondan sonra pişman olup işten ayrılmışlığım var. oraya gittiğinde sana uzun vadeli tatil paketi satmaya çalışcaklar. 10 yıllık, 15 yıllık, 20 yıllık tatil paketleri. onlara olmaz ben bedava tatilimi yapmaya geldim diye diretirsen yaklaşık 2-3 saat kafanı ütüledikten sonra tamam diyip sana söylediklerinin aksine senin ücretin çoğunu karşılamanı söyleyip seni otelde kalmaya zorlucaklar. zaten istanbuldan veya herhangi başka bi şehirden o kadar yol yapmışsın oraya gelmişsin 3ün 5in hesabını o saatten sonra yapmayacaksın ve oraya yerleşceksin. alan memnun veren memnun ekonomiye can vermiş olcaksın. hayırlısı olsun. yani ben her halükarda bedava konaklamamı yapabilcek miyim? yoksa beleş diye gidip para mı ödicem?
Red Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 ben her hafta turkcellden saat kazanıyorum
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 emin olma o kadar bişey satamazlar diye. aylık geliri 1000tl olan ve ağır hasta olan adama 15 senellik paket satmış adamı biliyorum ben. adamın toplasan o kadar ömrü yok onu geçtim aldığı maaşı taksitlere yatırması lazım. adamın ağzından girip üstünden çıkıyolar, bi şekilde cazip kılıyolar olayı. bi yerden sonra "aslında mantıklı lan 20 yıllık tatilin hazır ve toplamda 8000 tl verceksin bu kadar tatile" kafasına giriyosun sende.
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 0ne said: DeadSkinMask said: 3 ay boyunca o işte çalıştım. fena tufaya düşüyodu insanlar. bizzat benim tufaya düşürmüşlüğüm ve ondan sonra pişman olup işten ayrılmışlığım var. oraya gittiğinde sana uzun vadeli tatil paketi satmaya çalışcaklar. 10 yıllık, 15 yıllık, 20 yıllık tatil paketleri. onlara olmaz ben bedava tatilimi yapmaya geldim diye diretirsen yaklaşık 2-3 saat kafanı ütüledikten sonra tamam diyip sana söylediklerinin aksine senin ücretin çoğunu karşılamanı söyleyip seni otelde kalmaya zorlucaklar. zaten istanbuldan veya herhangi başka bi şehirden o kadar yol yapmışsın oraya gelmişsin 3ün 5in hesabını o saatten sonra yapmayacaksın ve oraya yerleşceksin. alan memnun veren memnun ekonomiye can vermiş olcaksın. hayırlısı olsun. yani ben her halükarda bedava konaklamamı yapabilcek miyim? yoksa beleş diye gidip para mı ödicem? hiçbir şekilde orada sana herşeyi beleş yapmayacaklar orası kesin. ha ne kadar ödersin onu bilmiyorum ama "bizim size söylediğimiz sadece bedava otel turuydu beyfendi" bile diyebilirler.
Teodor Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 beni 3 ayda bir arıyorlar böyle.
iarwain Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 das.gerekli uyarılar yapılmış sadsadsad
BramStoker Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Sevgili 0ne, Bu mesajımı iyi niyet gözlüklerini çıkarıp okumanı rica ediyorum. Bu devirde kimse kimseye beleş bir şey vermez. Bir şirket, holding, birey vesaire sana bir şeyi bedelsiz vermek istiyorsa, altında mutlaka bir bit yeniği vardır. Bence gitme. Esen kal. =)
aquila Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 lan bana da mail geldi, xbox live uyeligi kazandin diye. gercekten de girdigim bi cekiliste, ama simdi suphe duyuyorum.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Böyle reklam için veya kafalamak için arayanlara kadın-erkek ayırmam hiç ve dinlemeden yok almıyom, numaramı nerden aldın, arama bidaha rahatsız etme falan der çat kapatırım, b.k gibi kalırlar ööle çok zevkli oluyo lan lol
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Benim arkadaş jip kazandı bu çekilişlerden şimdi sürüyor çatır çatır.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 onun vergisi çoktur, araç kadar vergi ödemiştir inanmam!
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 7 mi ne ödedi sanırım.Baya jip olm 10 ödese ne olacak.
cihant Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 börek.avi demeye gelmiştim hostel part iv bile çekilmiş
throine Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 dolandırıcılık yok da klasik devremülk uyanıklığı o zaman. so 90's.
fenn Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 senko said: ben tatil yapmak için dolandırılmaya razıyım walla özellikle kızlar noktalarımı fln bulcaksa daha ne isterim. Noktalarını bulsunlar o zaman bi git gel bakalım
Bullbird Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 bobregi gazeteye sar ayip olmasin
Öne çıkan mesajlar