Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ucagimiz Suriye karasularının 8 mil açığına düştü

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Editor said:

sipeyskeyk said:

Kazaniom kazaniom ben para kazaniom diyip durmussun da kardes sen kac para kazaniyorsun cok merak ettim ?
Benim yillik gelirim 1.5m dolar civari gercekten cok merak ettim aylik nekadar para yapiosun ?

ben bu halde girelim savasa diyorum karnimi doyurayim yeter gerekirse rangerover imi hibe ederim orduya sorun degil benim icin

topic burada bitmiş hala neyin dırdırındasınız lan? Giriyoruz savaşa. Benden de orduya bi çeyrek altın.
Mesaj tarihi:
ya siz ne kadar gerizekalı insanlarsınız ya, savaşa giden sen olmayacağın için bol keseden sallamak ne kadar rahat di mi.

çok afedersiniz,

isterseniz affetmeyin,

savaşa girelim diyenler net katıksız gerizekalıdır.
Mesaj tarihi:
Savas olursa adamlar kara sinirindan trabzona kadar gider,ayrica suriye hic bi zaman dostumuz olmadi adamlar 1940 tan beri hatay butthurtunu yasiyorlar gencler falan ozeniyor iste biraz guney sahillerine o kadar.
Mesaj tarihi:
dusuncelihayvan said:

Editor said:

sipeyskeyk said:

Kazaniom kazaniom ben para kazaniom diyip durmussun da kardes sen kac para kazaniyorsun cok merak ettim ?
Benim yillik gelirim 1.5m dolar civari gercekten cok merak ettim aylik nekadar para yapiosun ?

ben bu halde girelim savasa diyorum karnimi doyurayim yeter gerekirse rangerover imi hibe ederim orduya sorun degil benim icin

topic burada bitmiş hala neyin dırdırındasınız lan? Giriyoruz savaşa. Benden de orduya bi çeyrek altın.

boğuluyodum yemek yerken ahahahhaaahhaha
Mesaj tarihi:
"nutella yerim" said:

pilotlarda çoktaaaaaaaan öldü onu söyleyim,hala arıyoruz vs. diye halkı,basını oyalıyorlar,açıklamaya yemiyor bi tarafları

türkiye tarihinde düşen uçaktan atlayarak kurtulan türk pilotu var mı cidden, ben hiç duymadım
Mesaj tarihi:
Karea said:

"nutella yerim" said:

pilotlarda çoktaaaaaaaan öldü onu söyleyim,hala arıyoruz vs. diye halkı,basını oyalıyorlar,açıklamaya yemiyor bi tarafları

türkiye tarihinde düşen uçaktan atlayarak kurtulan türk pilotu var mı cidden, ben hiç duymadım

tr yi bilmem de dünya tarihinde cok var
Mesaj tarihi:
Savaş çıkarsa sanki böyle çok süper kanka olduğumuz kardeş bir ülkeyi kaybedicez gibi konuşanlar var. Şaka mısınız arkadaşım siz?

PKK ya yıllardır nasıl yataklık ediyor suriye hiç mi fikriniz yok.
Mesaj tarihi:
Flameoffear said:

Savaş çıkarsa sanki böyle çok süper kanka olduğumuz kardeş bir ülkeyi kaybedicez gibi konuşanlar var. Şaka mısınız arkadaşım siz?

topikin en mantıklı mesajlarından biri.
Mesaj tarihi:
Flameoffear said:

TÜrkiye, Suriye'de sağı solu bombalayan muhaliflere ne kadar silah yardımı yapıyor senin ondan haberin var mı?
Mesaj tarihi:
Evet biz yıllardır suriyeli muhaliflere gidin asker öldürün diye silah veriyoruz, kamp açıyoruz, kaynak sağlıyoruz.

Bundan 10 küsür sene öncede suriyeliler, muhalif liderini ülkenizden atın diye bize savaş resti çekmişti zaten.
Mesaj tarihi:
Abdullah Öcalan'ın falan "yakalanmadan" önce gezdiği ülkelere bir bak istersen. Bizim güneydoğu coğrafyamızda olsun olmasın herkes PKK ya göz yumuyor zaten. Adamlar gidip avrupada eğitim bile görüyor. Amerikaya, İtalyaya sesimiz çıkmıyor anca Suriyeye laf atabiliyoruz. ABD nin Irak'ı işgalinden sonra adamlar sürü gibi çoğalmış iyice yerleşmiş K. Irak'a daha oraya izinsiz operasyon bile düzenleyemiyorsun, anca uçaklak gidip milyonlarca doları dağa taşa atıyor. Saddam döneminde en azından onu yapabiliyordun.

Sen Suriyeye kızmaya devam et.
Mesaj tarihi:
Kimsenin tek suriyeye kızdığı yok da gelip dost kardeş ülkeyle aramızı bozdular denirse de gülerim. Şu an pkk nın silahlı eylem yapan tek kanadı suriyeliler.

Sanki çok iyiyiz gibi anlatılması komik yani. Bunu inanarak söyleyen de saftır.
  • Yeni Oluştur...