dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Editor said: sipeyskeyk said: Kazaniom kazaniom ben para kazaniom diyip durmussun da kardes sen kac para kazaniyorsun cok merak ettim ? Benim yillik gelirim 1.5m dolar civari gercekten cok merak ettim aylik nekadar para yapiosun ? ben bu halde girelim savasa diyorum karnimi doyurayim yeter gerekirse rangerover imi hibe ederim orduya sorun degil benim icin topic burada bitmiş hala neyin dırdırındasınız lan? Giriyoruz savaşa. Benden de orduya bi çeyrek altın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 ya siz ne kadar gerizekalı insanlarsınız ya, savaşa giden sen olmayacağın için bol keseden sallamak ne kadar rahat di mi. çok afedersiniz, isterseniz affetmeyin, savaşa girelim diyenler net katıksız gerizekalıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Çeyrek altın veriyorsanız bende üç beş dolar atarım abisi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 kendi malum renkli tezkere aldığı veya benzeri nedenle muaf olduğu için savaşa girelim diyenler, erkek işine karışmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Patronun oğlu returns back !!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Savas olursa adamlar kara sinirindan trabzona kadar gider,ayrica suriye hic bi zaman dostumuz olmadi adamlar 1940 tan beri hatay butthurtunu yasiyorlar gencler falan ozeniyor iste biraz guney sahillerine o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 GENCOSMAN said: sosyal medya uzmanısın heralde 1.5m kazanıyosan ahahaham Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 dusuncelihayvan said: Editor said: sipeyskeyk said: Kazaniom kazaniom ben para kazaniom diyip durmussun da kardes sen kac para kazaniyorsun cok merak ettim ? Benim yillik gelirim 1.5m dolar civari gercekten cok merak ettim aylik nekadar para yapiosun ? ben bu halde girelim savasa diyorum karnimi doyurayim yeter gerekirse rangerover imi hibe ederim orduya sorun degil benim icin topic burada bitmiş hala neyin dırdırındasınız lan? Giriyoruz savaşa. Benden de orduya bi çeyrek altın. boğuluyodum yemek yerken ahahahhaaahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 "nutella yerim" said: pilotlarda çoktaaaaaaaan öldü onu söyleyim,hala arıyoruz vs. diye halkı,basını oyalıyorlar,açıklamaya yemiyor bi tarafları (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 bu arada sadece son hafta verdigiğimiz toplam şehit sayısı 15 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 "nutella yerim" said: pilotlarda çoktaaaaaaaan öldü onu söyleyim,hala arıyoruz vs. diye halkı,basını oyalıyorlar,açıklamaya yemiyor bi tarafları türkiye tarihinde düşen uçaktan atlayarak kurtulan türk pilotu var mı cidden, ben hiç duymadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 yözdil yazısına göre pilotlardan biri bir yuri gagarin, neil amstrong olabilirmiş. Astronot adayıymış eğitimdeymiş falan filan harbi böyle bişey var mı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Karea said: "nutella yerim" said: pilotlarda çoktaaaaaaaan öldü onu söyleyim,hala arıyoruz vs. diye halkı,basını oyalıyorlar,açıklamaya yemiyor bi tarafları türkiye tarihinde düşen uçaktan atlayarak kurtulan türk pilotu var mı cidden, ben hiç duymadım tr yi bilmem de dünya tarihinde cok var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 var yunan ucagi kitlenince korkup atlayan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Savaş çıkarsa sanki böyle çok süper kanka olduğumuz kardeş bir ülkeyi kaybedicez gibi konuşanlar var. Şaka mısınız arkadaşım siz? PKK ya yıllardır nasıl yataklık ediyor suriye hiç mi fikriniz yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Flameoffear said: Savaş çıkarsa sanki böyle çok süper kanka olduğumuz kardeş bir ülkeyi kaybedicez gibi konuşanlar var. Şaka mısınız arkadaşım siz? PKK ya yıllardır nasıl yataklık ediyor suriye hiç mi fikriniz yok. topikin en mantıklı mesajlarından biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Redeagle said: Çeyrek altın veriyorsanız bende üç beş dolar atarım abisi :/ kickstarter başlatalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Flameoffear said: Savaş çıkarsa sanki böyle çok süper kanka olduğumuz kardeş bir ülkeyi kaybedicez gibi konuşanlar var. Şaka mısınız arkadaşım siz? PKK ya yıllardır nasıl yataklık ediyor suriye hiç mi fikriniz yok. TÜrkiye, Suriye'de sağı solu bombalayan muhaliflere ne kadar silah yardımı yapıyor senin ondan haberin var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Evet biz yıllardır suriyeli muhaliflere gidin asker öldürün diye silah veriyoruz, kamp açıyoruz, kaynak sağlıyoruz. Bundan 10 küsür sene öncede suriyeliler, muhalif liderini ülkenizden atın diye bize savaş resti çekmişti zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Abdullah Öcalan'ın falan "yakalanmadan" önce gezdiği ülkelere bir bak istersen. Bizim güneydoğu coğrafyamızda olsun olmasın herkes PKK ya göz yumuyor zaten. Adamlar gidip avrupada eğitim bile görüyor. Amerikaya, İtalyaya sesimiz çıkmıyor anca Suriyeye laf atabiliyoruz. ABD nin Irak'ı işgalinden sonra adamlar sürü gibi çoğalmış iyice yerleşmiş K. Irak'a daha oraya izinsiz operasyon bile düzenleyemiyorsun, anca uçaklak gidip milyonlarca doları dağa taşa atıyor. Saddam döneminde en azından onu yapabiliyordun. Sen Suriyeye kızmaya devam et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Kimsenin tek suriyeye kızdığı yok da gelip dost kardeş ülkeyle aramızı bozdular denirse de gülerim. Şu an pkk nın silahlı eylem yapan tek kanadı suriyeliler. Sanki çok iyiyiz gibi anlatılması komik yani. Bunu inanarak söyleyen de saftır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Orası doğru da bence onun nedeni zaten dost-kardeş ülke diye bir gerçeklik olmaması dünyada. Öyle bir laf etmek saçma, evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 olm medyada her duydugunuza inanmayın suriye kanallarında da muhalifler tr den geliyor,kasa kasa silah dagıtılıyor vs. diyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 E doğru o zaten. Muhaliflere giden silahın çoğu bizden gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar