oncekendimi Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 ahmedinejad said: abi karından şikayetçiysen kişisele başlık aç. Yazar burada hazirim savasa demek istemis sayin er kisi niyetine... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 hazırsan yazdır askere kendini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 oncekendimi said: Ne nuke 'u ne israili Herkes stratejist kesildi basimiza Olm CryRiver 3-5 ayrı hesaplan aynı başlıkta hatta aynı sayfada yazıyorsun, de get yeter bugünlük saçmalaman geç oldu saat bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 aynen aynen hazırlar olmuşları ön saflara alalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Ben çok sevdim valla bu adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 imamizer said: Ben çok sevdim valla bu adamı. bırak ya sağı solu belli değil şizonun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oncekendimi Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Savas cikinca hepimize yazacaklar zaten.... 44.pompis alayi.13.terlik taburu, 31.haci sakir bolugu vs diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 ulan mohaç savaşını 2 saatte almış adamlarız savaştan korkanlar var ya. yıl olmuş 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oncekendimi Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Arkadasim kimsenin fake i degilim dandirik face sayfasindan gordumde geldim.kedilerle alakali satanist goruntuler arayip altina yorum yapsn hayvanseverin biriyim sadece,arastiriyorum forumunuzuda benim gibi dengesiz cok duvara terlikle vuranmi dersiniz,wow'a 2007 de batti diyenmi dersiniz sevdim bu forumu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Bu arada El Cezire'de İsrailli köylülerin "Türk uçakları bir haftadır çifterli gruplar halinde sürekli olarak üzerimizden geçiyor" gibi röportajları var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 yanlış gelmişsin gay forumu burası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 o turuncu tema niye var sanıyonuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crymearivercia Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 "Tatar Ramazan" said: oncekendimi said: Ne nuke 'u ne israili Herkes stratejist kesildi basimiza Olm CryRiver 3-5 ayrı hesaplan aynı başlıkta hatta aynı sayfada yazıyorsun, de get yeter bugünlük saçmalaman geç oldu saat bak Fake hesaplarla isim olmaz ... Savas konusunda ise suan bir savas veya askeri harekat hazirligi yok ve bizim bir bilgimiz yok. Eger bir bilgi gelirse Bilgi verecegim. Obama dan herhangi bir hazirlik yapmamizda emredilmedi ayrica secim oncesi boyle bi hareket yapmasini on gormuyoruz. En ciddi olabilecek suan 3 ajanimizi daha turkiyeye yollamis bulunmaktayiz okadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 oncekendimi said: Arkadasim kimsenin fake i degilim dandirik face sayfasindan gordumde geldim.kedilerle alakali satanist goruntuler arayip altina yorum yapsn hayvanseverin biriyim sadece,arastiriyorum forumunuzuda benim gibi dengesiz cok duvara terlikle vuranmi dersiniz,wow'a 2007 de batti diyenmi dersiniz sevdim bu forumu :) kes lan ben adamın ciğerini bilirim! Fake adamı 2 kilometreden tanırım, Xunn Sensey bana el verdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 la savaşta büyük şehirlere de dalarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Öyle bi durumda ankaradakiler çoruma, yozgata gitsin bi süreliğine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 pontipati said: bu uçak düştüğü için demiyorum da hava kuvvetlerimiz çok güçsüz abi Yok be abi, gerçekten yok. TAI'de staj yapıyorum bu yaz, gerçekten hakkını veriyoruz aslında. Eğer uçak gerçekten silah taşıyor olsaydı vuramazlardı, yemezdi gerçekten. Hatırlıyorum lise milli güvenliğinden, Suriye'yle bir ara yine sürtüşmeler olmuştu, o zamanki durumu sadece telefonla halletmişlerdi ama bu sefer gerçekten ciddi. Olan iki pilota oldu, tek üzüldüğüm o gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crymearivercia Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Bizim raporlarda acikca belli olan rusya iran cin ve suriyenin koalisyonu. Bunu herkesin gorebilmesi gerek aciklamada yaptilar gerek siyasi olsun gerek askeri anlamda beraberler. Yani turkiyenin asil tedirgin olmasi ve bence oldugu suriye degil rusya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Dünyanın en yetersiz fake'İ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 "Tatar Ramazan" said: oncekendimi said: Arkadasim kimsenin fake i degilim dandirik face sayfasindan gordumde geldim.kedilerle alakali satanist goruntuler arayip altina yorum yapsn hayvanseverin biriyim sadece,arastiriyorum forumunuzuda benim gibi dengesiz cok duvara terlikle vuranmi dersiniz,wow'a 2007 de batti diyenmi dersiniz sevdim bu forumu :) kes lan ben adamın ciğerini bilirim! Fake adamı 2 kilometreden tanırım, Xunn Sensey bana el verdi Abi adamı Game of Thrones başlığında banladılar, dönsün harbi artık. Bu arada bence de fake, duvar they said, terlik they said. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 hayır xunn olsaydı sinirlenince gülücük koyardı, adam sakin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 "Tatar Ramazan" said: oncekendimi said: Arkadasim kimsenin fake i degilim dandirik face sayfasindan gordumde geldim.kedilerle alakali satanist goruntuler arayip altina yorum yapsn hayvanseverin biriyim sadece,arastiriyorum forumunuzuda benim gibi dengesiz cok duvara terlikle vuranmi dersiniz,wow'a 2007 de batti diyenmi dersiniz sevdim bu forumu :) kes lan ben adamın ciğerini bilirim! Fake adamı 2 kilometreden tanırım, Xunn Sensey bana el verdi Bittigin nokta olmus hacim. Sokaktaki kedi kopek bile ciddiye almaz artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 oncekendimi said: ahmedinejad said: abi karından şikayetçiysen kişisele başlık aç. Yazar burada hazirim savasa demek istemis sayin er kisi niyetine... benim yerime gidebilirsin 1karton malbuş veririn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 http://www.hurriyet.com.tr/gundem/20837002.asp telsiz konuşmalarında suriye nin türk uçağı olduğunu bile bile vurdğu ortaya çıkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Hillary Clinton da demis ki; "ABD olarak, bu küstah ve kabul edilemez eylemi mümkün olan en güçlü şekilde kınadıklarını” belirterek, “Bu, Suriyeli yetkililerin, uluslararası normlar, insan hayatı, barış ve güvenliği duyarsızca hiçe saymasının diğer bir yansıması” evet bence bi Al ver yapilsa : Rusyayi amerika alirim der Nato çinle ben uğraşırım diyecek suriye ve iran ile de biz uğraşcaz haha ne teorı yaptım yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar