Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Elit Farm

Wolas

Öne çıkan mesajlar

shippy said:

Lind3r0th said:

Süpermiş ama waller geldimi zorluyor sanırım

teleport cdsi gelene kadar 2 wall atıo o yüzden arada lethal olmayan damage yiyip teleport cdsi sıfırlamak gerekio yoksa büyük bi sıkıntı yok orda illusionist wall + nightmarism etkilerini aynı anda gösterince tırt olduk o kadar :)

bu arada şu 1 sn içinde ikinci teleportu yapabildiğin rune'u kullanabilirsin öyle bir sıkıntı varsa malum champler 1 sn flm bekliyor illusionlarda ya ignoreluyor ya öldürüyor ^^
Sosyal ağlarda paylaş

Meov said:

shippy said:

Lind3r0th said:

Süpermiş ama waller geldimi zorluyor sanırım

teleport cdsi gelene kadar 2 wall atıo o yüzden arada lethal olmayan damage yiyip teleport cdsi sıfırlamak gerekio yoksa büyük bi sıkıntı yok orda illusionist wall + nightmarism etkilerini aynı anda gösterince tırt olduk o kadar :)

bu arada şu 1 sn içinde ikinci teleportu yapabildiğin rune'u kullanabilirsin öyle bir sıkıntı varsa malum champler 1 sn flm bekliyor illusionlarda ya ignoreluyor ya öldürüyor ^^

wormhole veya fracture deiştiriyorum kafama göre ama fracture daha iyi gibi duruo önünde set falan kuruyo yeri gelince.
Sosyal ağlarda paylaş

shippy said:

Pascha said:

shippy video paylasabilirmisin neyi yanlıus yapıyoruz ? bide sanırım wizard dan bahsediyoruz dimi ?

üşenmedim çektim upload ettim 4 saatimi yedin 1 2 müzikte attım altına inş hoşuna gider.Önüme gelen ilk 5 packi kestim biraz kolay geldi packler ama bu video tutarsa gerisi gelir :)
Wizard kite

hmm eyv hocam eline saglık guzel video devamını bekleriz :)
Sosyal ağlarda paylaş

ismini vermeyek bir kardeşimizi bir kılıç verdi ,skillere de ayar çektik .... babamın tabiri ile ,,sağa da pendom sola da pendom 40 kâfir nanay da pendom ,, akt 1 esip gürlüyor resmen örümceğe kadar 2 belkı 3 kere yere uzandık
bu gune kadar 60 lvl dh hariç barbarla bir halt yapamıyorduk
Sosyal ağlarda paylaş

act 1 farmlıcaksan monk en rahatı. ahden 500k harcayıp dodge mantrayla aoe yapa yapa tek el farede oynarsın :P act3te monk barbar rahat farm yapıyorum diyenler o kadar parayı veya itemi dh/wizarda alsa-koysa 3 4 kat hızlı farmlar. act3 monk/dh/wizardla farmlayabiliyorum, şu an da barbar yetiştiriyorum :D
wizardda 40k dps 30k hp 400 500 resist yeterli 3 kere vurmaları lazım ölmen için, kite build yapar rahat farmlarsın uzun sürer. dh 50k dps %38 crt,%280 crt dmg 17k hp reflekslerin saglamsa ölmeden siegebreaker run yaparsın ki oynadıgım 3 classın içinde en hızlı farm yapabildiğim bu. reflect moblara ya da siegebreakerin reflectine ölen bat alıp shadow power+gloom almıyordur :) dhı ne zorlar, shield+reflect.. shield senin cd basmanın ardından gelirse bol bol koşmak gerekir.
wizardda 70k üzeri dps yaparsan archon açıp faceroll yaparak farmlarsın eliteleri (patch öncesi ucuz ve kolaydı).

act3 farmlamanın şu an mantığını kavramıyorum. patchdan sonra 10 run anca yaptım midem bulandı dropların kalitesinden. sanki patch öncesi daha yüksekti drop rateler. girip act1 farmlıyorum monkla veya dhla. daha hızlı ve kaliteli droplar alıyorum :D

wizardın erkekse reroll yap dha. dişiyse hiç uğraşma daha güzeli yok
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...