Meov Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 shippy said: Lind3r0th said: Süpermiş ama waller geldimi zorluyor sanırım teleport cdsi gelene kadar 2 wall atıo o yüzden arada lethal olmayan damage yiyip teleport cdsi sıfırlamak gerekio yoksa büyük bi sıkıntı yok orda illusionist wall + nightmarism etkilerini aynı anda gösterince tırt olduk o kadar :) bu arada şu 1 sn içinde ikinci teleportu yapabildiğin rune'u kullanabilirsin öyle bir sıkıntı varsa malum champler 1 sn flm bekliyor illusionlarda ya ignoreluyor ya öldürüyor ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Meov said: shippy said: Lind3r0th said: Süpermiş ama waller geldimi zorluyor sanırım teleport cdsi gelene kadar 2 wall atıo o yüzden arada lethal olmayan damage yiyip teleport cdsi sıfırlamak gerekio yoksa büyük bi sıkıntı yok orda illusionist wall + nightmarism etkilerini aynı anda gösterince tırt olduk o kadar :) bu arada şu 1 sn içinde ikinci teleportu yapabildiğin rune'u kullanabilirsin öyle bir sıkıntı varsa malum champler 1 sn flm bekliyor illusionlarda ya ignoreluyor ya öldürüyor ^^ wormhole veya fracture deiştiriyorum kafama göre ama fracture daha iyi gibi duruo önünde set falan kuruyo yeri gelince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 shippy said: Pascha said: shippy video paylasabilirmisin neyi yanlıus yapıyoruz ? bide sanırım wizard dan bahsediyoruz dimi ? üşenmedim çektim upload ettim 4 saatimi yedin 1 2 müzikte attım altına inş hoşuna gider.Önüme gelen ilk 5 packi kestim biraz kolay geldi packler ama bu video tutarsa gerisi gelir :) Wizard kite hmm eyv hocam eline saglık guzel video devamını bekleriz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
massosoit Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Bu ne abi böyle oyunmu oynanır,alacaksın barbarı ağızlarına ağızlarına vuracaksın.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 barbar costu bu sira harbi paldir kuldur kesiyor 2 ser 3 er packleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
destur Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 barbar actık ta ne oldu daha infernoya girer girmez yola uzandık cenazemızı kaldırn olmadı akabinde dh açtık şimdi çok gosterişli olmasa da infernoda bir şeyler yapıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 videoyu izlerken yoruldum gercekten iyi sabir varmis. is degil yani. dalacan aralarina oleceksin ya da cikacaksin :) kos allah kos, off icim daraldi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Kanuni said: videoyu izlerken yoruldum gercekten iyi sabir varmis. is degil yani. dalacan aralarina oleceksin ya da cikacaksin :) kos allah kos, off icim daraldi.. valla bizi zorladılar yoksa ne güzel 150k dps yapıp archon olup tozu dumana katcaktık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 WD yok biliyodum hissediyorum güçsüz olduğunu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Bende tek tek elite farm koyayım bi video. Girip 2 sandık açıp elitimi kesip çıkıyorum her seferinde. Şanslı isem 4-5 runda 1 goblin çıkıyor :P Bat peti çıkarmayı unutmuşum o yüzden hatred çabuk bitti :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orly Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 wizardla al archon eliteleri yok et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 ActII için güzel anlatımlı bi güzergah tavsiye edermisiniz. Yani Şu şu quest ile başla su su portalden gir. sonra suraya git buraya git ve en son butcherı kes gibisinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 blackstone görevinden başla. git oasis, tünel, lağım, black canyon yada artık nereyi seviyorsan orda 5 stack tamamla. sonrada zoltun kulle'dan önceki 3 yeri temizle. sonra kulle + belial. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Blackstone secicem sonra portal nereye yollarsa oraya gidicem ve sanki levellarmış gibi devam edicem sona kadar degilmi Butchera kadar questleri takip ederek ama tüm haritaları temizleyerek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 act 2'nin son boss belial ,butcher dgl asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 son wp direk kulle'dan önceki yere yollar. ilk 5 stack nerde rahat toplayabiliyorsan orda yap, sonra oraya git. dh kite ağırlıklı mesela, tüneller falan çok uygun değil ona sanki. oasiste mesela 2-4 pack + 1-2 dungeon olabiliyor. black canyon da aynen 2 pack + dungeon falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
destur Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 ismini vermeyek bir kardeşimizi bir kılıç verdi ,skillere de ayar çektik .... babamın tabiri ile ,,sağa da pendom sola da pendom 40 kâfir nanay da pendom ,, akt 1 esip gürlüyor resmen örümceğe kadar 2 belkı 3 kere yere uzandık bu gune kadar 60 lvl dh hariç barbarla bir halt yapamıyorduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathdream Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 act 1 farmlıcaksan monk en rahatı. ahden 500k harcayıp dodge mantrayla aoe yapa yapa tek el farede oynarsın :P act3te monk barbar rahat farm yapıyorum diyenler o kadar parayı veya itemi dh/wizarda alsa-koysa 3 4 kat hızlı farmlar. act3 monk/dh/wizardla farmlayabiliyorum, şu an da barbar yetiştiriyorum :D wizardda 40k dps 30k hp 400 500 resist yeterli 3 kere vurmaları lazım ölmen için, kite build yapar rahat farmlarsın uzun sürer. dh 50k dps %38 crt,%280 crt dmg 17k hp reflekslerin saglamsa ölmeden siegebreaker run yaparsın ki oynadıgım 3 classın içinde en hızlı farm yapabildiğim bu. reflect moblara ya da siegebreakerin reflectine ölen bat alıp shadow power+gloom almıyordur :) dhı ne zorlar, shield+reflect.. shield senin cd basmanın ardından gelirse bol bol koşmak gerekir. wizardda 70k üzeri dps yaparsan archon açıp faceroll yaparak farmlarsın eliteleri (patch öncesi ucuz ve kolaydı). act3 farmlamanın şu an mantığını kavramıyorum. patchdan sonra 10 run anca yaptım midem bulandı dropların kalitesinden. sanki patch öncesi daha yüksekti drop rateler. girip act1 farmlıyorum monkla veya dhla. daha hızlı ve kaliteli droplar alıyorum :D wizardın erkekse reroll yap dha. dişiyse hiç uğraşma daha güzeli yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 deathdream said: act3te monk barbar rahat farm yapıyorum diyenler o kadar parayı veya itemi dh/wizarda alsa-koysa 3 4 kat hızlı farmlar. alakası yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShojikaTheKidCutter Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 bende özendim benimde videom olsun dedim çokmu şey istedim ? act3 te bikaç pack kestim önüme gelen.ilerde ilginç kolajlar yapabilirm bakalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Müziği kulakları iyice tırmalasın diye özel mi seçtin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Aluriel said: deathdream said: act3te monk barbar rahat farm yapıyorum diyenler o kadar parayı veya itemi dh/wizarda alsa-koysa 3 4 kat hızlı farmlar. alakası yok aluriel haklı, monk barbar faceroll ilerliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Aluriel said: deathdream said: act3te monk barbar rahat farm yapıyorum diyenler o kadar parayı veya itemi dh/wizarda alsa-koysa 3 4 kat hızlı farmlar. alakası yok wizard icin oyle valla :) DH itemlari barbar itemlari gibi ucuk ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShojikaTheKidCutter Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 deadwoll said: Müziği kulakları iyice tırmalasın diye özel mi seçtin? walla öyle bi amacım yoktu ama tırmalandıysa ne mutlu bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar