Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

M.Utd - ArsenaL (Old Traford)

insight_13

Öne çıkan mesajlar

said:
DynamicK, 24 Ekim 2004 20:01 tarihinde demiş ki:
siz bence 6-2 sonrası manc. maçı kaybetsin diye ıkınmayı bırakın ehe amma düşman oldunuz ha :)

arsenal sizi öle yense o pozisyona penaltı diceksiniz
heh heralde düşman olucam =)

ama yinede mutluyum. Zola zamanından beri sevdiğim chelsea sonunda şampiyon olabilecek.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki:
herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir
ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim

Paticik Fm
Sosyal ağlarda paylaş

ne alaka hoca
ne güzel 4-1 yendik bu haftada
bizi ne ilgilendirir arsenal felan[signature][hline] the unnamable is the eternally real Names is the origin of all particular
things. Free from desire,you realise the mystery..Caught in desireyou see
only manifestations...This source is called Darkness...
Sosyal ağlarda paylaş

dela senin missionun ne allah askina?
simdi fenerin, ve futbolcularinin ne alakasi var.
ayriyetten serhat hadi bi nebze..
aurelio ne alaka ya tuncay ne alaka ?
sen bu uc futbolcunun son iki senede hangi cirkeflikleri oldugunu bi ozelime yollasana orada bi tartisalim senle.
serhat kucukken 3 sene once yani daum gelmeden yapiodu bazi seyler de daum geldikten sonra herhangi bi fenerli futbolcunun cirkeflik anlaminda bisi yaptigini gormedim, hele hele tuncay ve aurelio fairplay dalinda heykeli dikilecek insanlar, her futbolcu faul yapar, arkadan dalar ne bilim yanlislikla yapar bilerek yapar da faul var faul var. bu soledigin hic bi futbolcunun direk kirmizi karti bile yokki ne bilim nasi cirkeflik yapmislar.[signature][hline]dahi'ye gore bisi yok.
Sosyal ağlarda paylaş

ornek vererek sole de ben sana goruntusunu yolliim o pozisyonun, dovmusmus, baska mazeretin mi kalmadi ne ?bok at izi kalsin tarzinda konusuosun da elinde somut bi ornek yok. tuncayin inonu de attigi bi gol var gecen sene zagonun ve cordobanin yaptigi hareketlerden sonra durmadan sadece golu dusunmesi var.. tum kariyerine yeter o olay. daha bjk den verilecek ornekler var da senin gibi elimde klavye bos bos konussam ne olur die msg atmadigim icin gerek yok yani daha da topic dagilmasin die ozelde konusmayi tavsiye ediorum.[signature][hline]dahi'ye gore bisi yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Yav arkadaşlar şimdi arsenal in kaç maçlık namalup serisi bozulmuş oldu?[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir"
Sosyal ağlarda paylaş

hayatımda izlediğim ender çook guzel maçlardandı

hakikaten de hangi takım yenerse yensin farketmezdi benim için

iyi futbol izledik
arsenal hakikaten iyi takım o penaltıyı yarattı hakem ama olsun maçın hakkı beraberlikti manchester aldı kutlamak lazım adamlar 49 maçlık seriyi bozdular heh[signature][hline]LiVe and LeT DiE
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...