BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 ben severim arsenali ya.. tuh diyorum ve geçiyorum[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Kapattık dükkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 said: DynamicK, 24 Ekim 2004 20:01 tarihinde demiş ki: siz bence 6-2 sonrası manc. maçı kaybetsin diye ıkınmayı bırakın ehe amma düşman oldunuz ha :) arsenal sizi öle yense o pozisyona penaltı diceksiniz heh heralde düşman olucam =) ama yinede mutluyum. Zola zamanından beri sevdiğim chelsea sonunda şampiyon olabilecek.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efecik Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 en büyük manchester diyorum başka bişi demiyorum feneri 6-2 yendi ama biz gene manchesterlıyız.:D[signature][hline][i]Şampiyon[i] [i]In the face on an enemy, in the Heart of One Man, Lies the Soul of a Warrior.[i] [i]For Victory ![i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 haksız penaltı ama onun 3 dakka ardından da harbici bir penaltı verilmedi maçın hakkı manchester'ındı zaten.[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efecik Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 penaltı değildi camppell bişi yapmadı adam gibi topu alıodu ama rooney anladı kaptırcağını çok güzel inandırıcı biçimde saldı kendini yere ilk izlediğimde penaltı dedim sonra tekrarında olmadığını gördüm.[signature][hline]Manchester Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 kim yendi şimdi :)[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan lord_elvyn, 14 Ekim 2004 20:24 tarihinde demiş ki: ya bu adam ne zaman banlanacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Maça kickbox yapmaya çıkmış gibiydiler ben 3 5 kişi hastenelik olur diyordum ama sadece hafif çiziklerle çıktılar[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 penaltı degıldı bence.[signature][hline]$aban matrix Revolutions Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 dert+çile+cefa = Bjk+arsenaL :([signature][hline]BabacumMostors, 07 Aralık 2003 17:15 tarihinde demiş ki: -Hocam anal sex günahmıdır? -Evladım hak yolu varken neden bok yolu? [Bu mesaj insight_13 tarafından 24 Ekim 2004 22:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 ne alaka hoca ne güzel 4-1 yendik bu haftada bizi ne ilgilendirir arsenal felan[signature][hline] the unnamable is the eternally real Names is the origin of all particular things. Free from desire,you realise the mystery..Caught in desireyou see only manifestations...This source is called Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 e belki arsenal taraftarı ben de milan taraftarıyım...[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 ya şu nistelroy ni pislik bi heriftir ya nefret ediyorum tutucan yakasından çakaca kafayı yüzüne öyle sinir bi herif ashley cole un ayana bastı ya yine yaptı pisliğini[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 fb maçında da bizim luciano nun tendomuna basmıştı şerefsiz evladı bende ordan bi kılım lavuğa.[signature][hline]yalnızca iş arkadaşlarım bana "EMİLİO BULTRAGENİO" der!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 off özetini nerde we ne zaman izleyebilirim ya. sıçtığımın dersanesi yüzünden kaçırdım bu futbol şölenini[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 hakem tam bi odundu.yan hakem de öyle. nistelrooy ne nitelikte bi adam olduğunu gösterdi hareketleriyle. penaltı yalandı. arsenal nasıl böyle kötü oynar inanamadım gözlerime.[signature][hline]our lives, a silence masked in shame Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patos Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 dela senin missionun ne allah askina? simdi fenerin, ve futbolcularinin ne alakasi var. ayriyetten serhat hadi bi nebze.. aurelio ne alaka ya tuncay ne alaka ? sen bu uc futbolcunun son iki senede hangi cirkeflikleri oldugunu bi ozelime yollasana orada bi tartisalim senle. serhat kucukken 3 sene once yani daum gelmeden yapiodu bazi seyler de daum geldikten sonra herhangi bi fenerli futbolcunun cirkeflik anlaminda bisi yaptigini gormedim, hele hele tuncay ve aurelio fairplay dalinda heykeli dikilecek insanlar, her futbolcu faul yapar, arkadan dalar ne bilim yanlislikla yapar bilerek yapar da faul var faul var. bu soledigin hic bi futbolcunun direk kirmizi karti bile yokki ne bilim nasi cirkeflik yapmislar.[signature][hline]dahi'ye gore bisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 dela ayıp olmuyor mu biraz. manutd-arsenal topicinde ne gerek var sataşmaya.[signature][hline]i love this game! tractor pulling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 ya bırakın 4 büyük tartışmasını...hakem çirkefliğini yaptı nistelroyda yakışanı..[signature][hline]BabacumMostors, 07 Aralık 2003 17:15 tarihinde demiş ki: -Hocam anal sex günahmıdır? -Evladım hak yolu varken neden bok yolu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patos Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 ornek vererek sole de ben sana goruntusunu yolliim o pozisyonun, dovmusmus, baska mazeretin mi kalmadi ne ?bok at izi kalsin tarzinda konusuosun da elinde somut bi ornek yok. tuncayin inonu de attigi bi gol var gecen sene zagonun ve cordobanin yaptigi hareketlerden sonra durmadan sadece golu dusunmesi var.. tum kariyerine yeter o olay. daha bjk den verilecek ornekler var da senin gibi elimde klavye bos bos konussam ne olur die msg atmadigim icin gerek yok yani daha da topic dagilmasin die ozelde konusmayi tavsiye ediorum.[signature][hline]dahi'ye gore bisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 TOPİC İ DAGITTIN yeterince dagıttın patos ne tuncay ı ne bjk si iyiki bi fb lisiniz he adı ulu ..... kuru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Yav arkadaşlar şimdi arsenal in kaç maçlık namalup serisi bozulmuş oldu?[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enema Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 49 galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patos Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 bende diorum ki ole solemekle olmuo sole hangi pozisyonda hangi macta anlat, her klavyesi olan konusuo mave gibi sen gibi...[signature][hline]dahi'ye gore bisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hvt Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 yazık oldu arsenale Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 hayatımda izlediğim ender çook guzel maçlardandı hakikaten de hangi takım yenerse yensin farketmezdi benim için iyi futbol izledik arsenal hakikaten iyi takım o penaltıyı yarattı hakem ama olsun maçın hakkı beraberlikti manchester aldı kutlamak lazım adamlar 49 maçlık seriyi bozdular heh[signature][hline]LiVe and LeT DiE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar