Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sleeep [STREAM]


Sleeep

Öne çıkan mesajlar

birazdan yayındayım

sug0ku said:

ahuaha gerek yokta dedim acaba vodları izleyip açığımı yada açılışlarımı öğrenirler ona göre antisini felan yaparlar tunuwada kazamam diyemi siliyor dedim acaba :)??


yok 2-3 view gözüküyoru koskoca videoda çirkin duruyor diye siliyorum :D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ya o değilde sleep tl'de grubbynin streame rast geldim whiterayı 3-0 yendi arka arkaya. aklıma grubbynin wc3 zamanları geldi .Bu adam wc3te ne hayvan birşeydi korelileri tek başına felan yenerdi silip süpürdü ortalığı. Tod bunun için normal bir oyuncu değil derdi. Bu adam wc3te okadar insan üstü bir oyuncu olmasının sebebi neydi acaba. Tamam bir ton yetenekli adam tanıyoruz ama grubby harbi bir başkaydı. Şuan gsl'i kazanan hatta final oynayan avrupalı yokken ozaman grubby paso koreilerle final yapardı. Hadi açıkla bunu bana yatıcam sonra :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben de bir w-ra maçını görebildim gece güzeldi, macro zaten w3te çok önemli bişi değildi, microsu bir moon, lyn vs adamlardan çok üstün vs değildi klasik bir pro w3çü microsu vardı, bana göre farkı yaratan karar verme yeteneğiydi açık ara üstad olduğu bir alandı, inanılmaz durumlarda base trade yapabilirim/yapmalıyım/yapıyorum kararını vererek almaması gereken çok oyun almıştı, aynı karar verme yeteneği kombata girmesi gereken açı/zaman/pozisyon gibi durumlarda da kendini gösteriyordu tabi, koreli falan dinlemiyordu resmen tek başına eu>kr denmesini sağlıyordu w3te helal olsun yiğidime (tu)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...