Suark Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 valla baya baya lp cash edicez t5 e vurdurup demişler =) güzel güzel bize aksiyon çıkar hem lp store a bi denge gelir. ha bide nulli, navy geddonları bedava dağıtıcaz ondan yapıorz demiş. ki zaten t5 e geçince bedava oluo nerdeyse navy geddonlar
AliAga Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 http://i.imgur.com/vMJ8z.gif delve2012 querius sessiz sedasiz alindi, sanirm hic fleet falan yoktu
megetege Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Başlarda fleet vardıda sonlara doğru gerek kalmadı. Fleet olsada olmasada alıncaktı zaten. Savaşın daha başlarına gelirsek nulli ve arkadaşları pandemic/test ve arkadaşlarını çok yıprattı (Genelde Scap kullanılmayan savaşlarda). Hatta bilmiyorum bilen varmı PL titanı bile patlatıldı bu savaşta, hemde doğal olarak PL ve Test tarafında Capital üstünlüğü varken. Tabi Nulli ve arkadaşlarınında gücünün bir sınırı var :) Oyunun en kalabalık koalisyonu ve en aktif Scap filosu olan alliance bir araya gelince yapacak çokta bir şey kalmıyor.
destur Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 duuru süylüyon ağam ,ama onların da sonu celir bir gün yine oralara yelken açarsınız,çimler gelip geçmedi di mi bu meydandan, bob lar atlaslar,it ler vayt nos say say bitmez/gerçi vayt nosu kadir çokertti solo :) /
Captain Logar Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 yeni maceranizda size basarilar, bol bol navy geddon farmlayin lazim olacakmis sonra :D
megetege Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 KBdan gördüğüm kadarı ile dün uzun bir aradan sonra alliance fleeti oldu. Zealotlarla güzel iş yapmışlar. http://ascom.eve-kill.net/?a=kill_related&kll_id=14070655 Fleet yokkende bizimkiler kendileri pvp yapıyolardı zaten. Bakalım ilerleyen zamanlarda kendimizi nerelerde bulucaz :)
megetege Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Ben bilmem CEOm bilir. Ben doğru düzgün oyuna bile giremiyorum 1 aydır.
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 megetege said: Ben bilmem CEOm bilir. Ben doğru düzgün oyuna bile giremiyorum 1 aydır. goonlar yüzündenmi sdfsdsdsfsds
megetege Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 3 hafta falan oldu işe başladımda. Ayrıntılar için öm :) Artı bizimkiler tam gaz devam ediyo valla. Keşke zamanım olaydıda 1DHtaki kamplarına girebileydim.
Alcest Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Yeri değil ama bişey sorucam plex ile trial accountu çevirebiliyormuyuz normal accounta
megetege Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Oyun oynayamıyorum ve güzel savaşlar yine benim bu dönemime denk geliyo :S Bu sabah CFC ve BL+Nulli karşı karşıya gelmiş. Sayılarda yakın olunca zevkli bir savaş olmuş :) http://dog-net.org/brdoc/?brid=9516
Astronom Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Alcest said: Yeri değil ama bişey sorucam plex ile trial accountu çevirebiliyormuyuz normal accounta Eskiden olmuyordu patchlerle durum degiştiyse bilmiyorum triali normal hesap haline plex ile döndüremezsin ek bir ücreti var zaten onun 5 dolar fazla mı ne alıyordu ilk game time'ınde
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 megetege said: Oyun oynayamıyorum ve güzel savaşlar yine benim bu dönemime denk geliyo :S Bu sabah CFC ve BL+Nulli karşı karşıya gelmiş. Sayılarda yakın olunca zevkli bir savaş olmuş :) http://dog-net.org/brdoc/?brid=9516 oha tebrik, bide pahalı gemmi rolluyonuz o tatlı
Sethlor Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 (2:11:41) [email protected]/directorbot: Gentlegoons, we may have announced that we're done with the war in the South, but the war is not done with us. Nulli has moved north and is actively working with Black Legion to siege our techs; last night we, soft after weeks of smacking around incompetent -A- fleets, welped a drake fleet and lost a Convicted tech in late US tz. The South and their laughingstock fleets has made us weak, fat and soft - which is unacceptable. You need to be out of F20Y and back to VFK ASAP. Cap Convoys are going out regularly, as are subcaps; pay attention to broadcasts and get out of the shantytown, it's time to fight some real opponents. *** This was a broadcast from the_mittani to all-all, replies are not monitored *** 2 gun blobsuz savastik goon hemen surunun geri kalanini batphoneladi :)
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 isin icinde tecnhnetium varsa gerisi teferruat
Öne çıkan mesajlar