Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Delve War

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben stratejiyi tuttum... ayrıca şu da var ki o istasyon artık boş ve nulli'nin orda kaybedek bişeyi yok gibi.. zarara uğratmayacak boş bir istasyonu almak adına işgalciler baya bi zarara uğrar gibime geliyor... bu yüzden c3n bence savaş bitene kadar nulli'de kalabilir tabi eğer nulli savaşı kaybedecek doğrultuda giderse.. nulli'nin titan bridge mesafesinde olduğu bi sistemi almak çok mantıklı olmaz muhtemelen...

c3n alınsa bile ağır zararla alınır gibi görünüyor. aslında yapılabilecek daha mantıklı daha stratejik saldırılar var ancak onlar da burdan paylaşmak iyi olmaz :)

ben bugün son kalan eşyalarımı da taşırım, malum askerde olcam yaklaşık 1 ay, döndüğümde süprizlerle karşılaşmayım :)
Mesaj tarihi:
Yahu sanki gercekten istiklal savasina cikmisiz gibi yorumlar yapmak hic yakisiyormu size. Kac sene yanyana beraber oynadik, comslarda hala muhabbet ediyoruz bazen cok anlamsiz geliyor yazdiklariniz, biraz nerd rage acikcasi. Bir tek yetersiz baltanin umarsizca trollenmesine destek veririm >:D<

Bana gorede SoCo akillica bir hamle yapti, yalniz savas maaliyetlerini cok yukseltti. Yeni market olusturulmasi, yeni kontratlar yapilmasi, tasima masraflari falan derken daha savas baslamadan bir ton masraf oldu. Iki tarafda tam bir yerlesse iyi olacak artik, bos bos insta tornado, bomber fleetleri yapiliyor anca. Bak NC. a hic bos duruyormu

Link
Mesaj tarihi:
Sen de uykusuz uykusuz buraya gelip bizim kavga ettiğimizi sanıyorsun. Gören de gerçekten kavga ettiğimizi sanacak. Kimse kimseye nerd rage falan yapmıyor. Bırak da, savaşın tadını çıkartalım. Birbirimize takılıp, kızdırmaya çalışalım. geyiğe sardılarım.

Biz senin gibi bütün gün Eve'de takılamıyoruz. İş yerinde savaşa katılmanın en kolay yolu da burada birbirize takılmak.

Atarlandırmayın adamı.
Mesaj tarihi:
Bizde kuzeye cikar sovlarini aliriz cok guzel olur. Gelsin tech moonlar ohh miss, istedikleri kadar durabilirler burda :D

PS: Huseyin abi belli canim cok sakinsin :D
Mesaj tarihi:
@sethlor, merak etme biz takiliyoruz birbirimize. ayni localde de olsak, vursakta vurulsakta rage yapmayiz dert etme :) yapmayacak adam yok da degil ama, biz olmayiz allaha sükür :D

bu arada 1-2 gune kadar guzel bir supriz ile Delveye tesrif edecegim, sukuneti elden birakmayin >:D<
Taklitlerimden sakininiz!!
Mesaj tarihi:
"Captain Logar" said:

bu arada 1-2 gune kadar guzel bir supriz ile Delveye tesrif edecegim,

Anlaşıldı... Sen benden tırsıyorsun. Ben tatile çıkınca geleceksin...

Neyse, ben bir haftaya dönerim. O zaman da kuzeye evci iznine çıkarsın artık. ama kaç kaç nereye kadar Hasancığım...
Mesaj tarihi:
Suark said:

@mete
o sizin ana yerinize yakınlarmış ya, siz kaçıp başka npc yerine gitmişiniz

Bizim lider tayfa tam olarak hangi sebepleri göz önünde bulundurup 319a taşındırdı bizi bilmiyorumda, test ve pl staging sistemine 8j yaklaştığımızı biliyorum.

Yani ana yerimiz daha yakınmış diyen seni yemiş :)
Mesaj tarihi:
Exodous said:

319'a taşınmanın ardında yatan bir diğer neden de, bu sistemin, savaş bölgesine ve empire'a daha yakın olması.

E zaten ben bunu günün ilk yazısında belirtmiştim ama suark okumamış heralde.
Mesaj tarihi:
Alliance turnuvasi ve avrupa kupasi maclarindan dolayi iki tarafda sistemli olarak saldirmadi. Fakat nerdeyse gunun 24 saati irili ufakli fleetler surekli birbirleriyle kapisiyor. Dun benim girdigim bir fleetde guzel aksiyon oldu mesela.

Link
Mesaj tarihi:
Killboardlarda gezinirken şunu gördüm birde.

http://eve-kill.net/?a=kill_related&kll_id=13853561

Bu arada asıl eğlence delvenin tamamı düştükten (büyük ihtimalle düşecek) ve Goonlar evlerine döndükten sonra (Delveyi geri almaya çalışırken) başlayacak :)
  • Yeni Oluştur...