Exodous Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 İşgale gelen tarafın, topraklarını savunanlara saldırgan demesi de ilginç olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tradermax Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 ben stratejiyi tuttum... ayrıca şu da var ki o istasyon artık boş ve nulli'nin orda kaybedek bişeyi yok gibi.. zarara uğratmayacak boş bir istasyonu almak adına işgalciler baya bi zarara uğrar gibime geliyor... bu yüzden c3n bence savaş bitene kadar nulli'de kalabilir tabi eğer nulli savaşı kaybedecek doğrultuda giderse.. nulli'nin titan bridge mesafesinde olduğu bi sistemi almak çok mantıklı olmaz muhtemelen... c3n alınsa bile ağır zararla alınır gibi görünüyor. aslında yapılabilecek daha mantıklı daha stratejik saldırılar var ancak onlar da burdan paylaşmak iyi olmaz :) ben bugün son kalan eşyalarımı da taşırım, malum askerde olcam yaklaşık 1 ay, döndüğümde süprizlerle karşılaşmayım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Yahu sanki gercekten istiklal savasina cikmisiz gibi yorumlar yapmak hic yakisiyormu size. Kac sene yanyana beraber oynadik, comslarda hala muhabbet ediyoruz bazen cok anlamsiz geliyor yazdiklariniz, biraz nerd rage acikcasi. Bir tek yetersiz baltanin umarsizca trollenmesine destek veririm >:D< Bana gorede SoCo akillica bir hamle yapti, yalniz savas maaliyetlerini cok yukseltti. Yeni market olusturulmasi, yeni kontratlar yapilmasi, tasima masraflari falan derken daha savas baslamadan bir ton masraf oldu. Iki tarafda tam bir yerlesse iyi olacak artik, bos bos insta tornado, bomber fleetleri yapiliyor anca. Bak NC. a hic bos duruyormu Link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Sen de uykusuz uykusuz buraya gelip bizim kavga ettiğimizi sanıyorsun. Gören de gerçekten kavga ettiğimizi sanacak. Kimse kimseye nerd rage falan yapmıyor. Bırak da, savaşın tadını çıkartalım. Birbirimize takılıp, kızdırmaya çalışalım. geyiğe sardılarım. Biz senin gibi bütün gün Eve'de takılamıyoruz. İş yerinde savaşa katılmanın en kolay yolu da burada birbirize takılmak. Atarlandırmayın adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 ee nulli kaçıo o zaman ana istasyonundan. orayı gs almasa, sürekli orda dursa nolur acep ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 C3 te mi dursa? Yeni gittiğimiz yerde mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Bizde kuzeye cikar sovlarini aliriz cok guzel olur. Gelsin tech moonlar ohh miss, istedikleri kadar durabilirler burda :D PS: Huseyin abi belli canim cok sakinsin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Biz şuan saldırgan bir tavır sergilemiyoruz ki sadece deployment yaptık bekliyoruz o kalabalık bile istasyon boşaltmaya yetti niye saldıralım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Adamları karşımıza alıp şöyle evire çevire bir dövsek, ya da onlar bizi dövse sinirim geçecek ama yoklar ortada. Bana "Şaban"ı getirin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 DareJedi said: Biz şuan saldırgan bir tavır sergilemiyoruz ki sadece deployment yaptık bekliyoruz Goonlardan daha saldırı emri gelmedi diyorsun B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 ooo kavgada söylenmez @mete o sizin ana yerinize yakınlarmış ya, siz kaçıp başka npc yerine gitmişiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 @sethlor, merak etme biz takiliyoruz birbirimize. ayni localde de olsak, vursakta vurulsakta rage yapmayiz dert etme :) yapmayacak adam yok da degil ama, biz olmayiz allaha sükür :D bu arada 1-2 gune kadar guzel bir supriz ile Delveye tesrif edecegim, sukuneti elden birakmayin >:D< Taklitlerimden sakininiz!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yafeshan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 kacmak degil, stratejik cekilme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 "Captain Logar" said: bu arada 1-2 gune kadar guzel bir supriz ile Delveye tesrif edecegim, Anlaşıldı... Sen benden tırsıyorsun. Ben tatile çıkınca geleceksin... Neyse, ben bir haftaya dönerim. O zaman da kuzeye evci iznine çıkarsın artık. ama kaç kaç nereye kadar Hasancığım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Suark said: @mete o sizin ana yerinize yakınlarmış ya, siz kaçıp başka npc yerine gitmişiniz Bizim lider tayfa tam olarak hangi sebepleri göz önünde bulundurup 319a taşındırdı bizi bilmiyorumda, test ve pl staging sistemine 8j yaklaştığımızı biliyorum. Yani ana yerimiz daha yakınmış diyen seni yemiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Exodous said: 319'a taşınmanın ardında yatan bir diğer neden de, bu sistemin, savaş bölgesine ve empire'a daha yakın olması. E zaten ben bunu günün ilk yazısında belirtmiştim ama suark okumamış heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cnpp Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Siz bize deploy olduğunu mu sanıyorsunuz? Biz sizin deploy olduğunuz yere deploy olduk uleeeen! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 e yazdın tabi de laf etmem lazım birileirne :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 sdsfa failheapte gördüm http://i.imgur.com/whCKm.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 dün o kadar geldik insan bir saldırır bir savaşır peeeeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yafeshan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 son yılların en büyük savaşı diye gazlanıyodu. haftasonu geldi bitti. nerde savaş yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 tunuva vs? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Alliance turnuvasi ve avrupa kupasi maclarindan dolayi iki tarafda sistemli olarak saldirmadi. Fakat nerdeyse gunun 24 saati irili ufakli fleetler surekli birbirleriyle kapisiyor. Dun benim girdigim bir fleetde guzel aksiyon oldu mesela. Link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Killboardlarda gezinirken şunu gördüm birde. http://eve-kill.net/?a=kill_related&kll_id=13853561 Bu arada asıl eğlence delvenin tamamı düştükten (büyük ihtimalle düşecek) ve Goonlar evlerine döndükten sonra (Delveyi geri almaya çalışırken) başlayacak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 aa bunu gormemistim baya iyiymis bu arada cfc ve saz arkadaslari nullinin base sistem stationi C3Nyi reinforcea soktu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar