Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Delve War

Sethlor

Öne çıkan mesajlar

ben stratejiyi tuttum... ayrıca şu da var ki o istasyon artık boş ve nulli'nin orda kaybedek bişeyi yok gibi.. zarara uğratmayacak boş bir istasyonu almak adına işgalciler baya bi zarara uğrar gibime geliyor... bu yüzden c3n bence savaş bitene kadar nulli'de kalabilir tabi eğer nulli savaşı kaybedecek doğrultuda giderse.. nulli'nin titan bridge mesafesinde olduğu bi sistemi almak çok mantıklı olmaz muhtemelen...

c3n alınsa bile ağır zararla alınır gibi görünüyor. aslında yapılabilecek daha mantıklı daha stratejik saldırılar var ancak onlar da burdan paylaşmak iyi olmaz :)

ben bugün son kalan eşyalarımı da taşırım, malum askerde olcam yaklaşık 1 ay, döndüğümde süprizlerle karşılaşmayım :)
Sosyal ağlarda paylaş

Yahu sanki gercekten istiklal savasina cikmisiz gibi yorumlar yapmak hic yakisiyormu size. Kac sene yanyana beraber oynadik, comslarda hala muhabbet ediyoruz bazen cok anlamsiz geliyor yazdiklariniz, biraz nerd rage acikcasi. Bir tek yetersiz baltanin umarsizca trollenmesine destek veririm >:D<

Bana gorede SoCo akillica bir hamle yapti, yalniz savas maaliyetlerini cok yukseltti. Yeni market olusturulmasi, yeni kontratlar yapilmasi, tasima masraflari falan derken daha savas baslamadan bir ton masraf oldu. Iki tarafda tam bir yerlesse iyi olacak artik, bos bos insta tornado, bomber fleetleri yapiliyor anca. Bak NC. a hic bos duruyormu

Link
Sosyal ağlarda paylaş

Sen de uykusuz uykusuz buraya gelip bizim kavga ettiğimizi sanıyorsun. Gören de gerçekten kavga ettiğimizi sanacak. Kimse kimseye nerd rage falan yapmıyor. Bırak da, savaşın tadını çıkartalım. Birbirimize takılıp, kızdırmaya çalışalım. geyiğe sardılarım.

Biz senin gibi bütün gün Eve'de takılamıyoruz. İş yerinde savaşa katılmanın en kolay yolu da burada birbirize takılmak.

Atarlandırmayın adamı.
Sosyal ağlarda paylaş

Suark said:

@mete
o sizin ana yerinize yakınlarmış ya, siz kaçıp başka npc yerine gitmişiniz

Bizim lider tayfa tam olarak hangi sebepleri göz önünde bulundurup 319a taşındırdı bizi bilmiyorumda, test ve pl staging sistemine 8j yaklaştığımızı biliyorum.

Yani ana yerimiz daha yakınmış diyen seni yemiş :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...