Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Delve War

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Razor ve goon geri mi döndü?

Dün gece, Red Alliance'dan rage quit yapan bir officerin PL'ye teslim ettiği (Bu bölümü Mete anlattı. Hatta officer quit yaparken 60b parayı da hortumlamış) bir istasyonu geri aldık. Zavallı PL ve TEST sistemi savunmadı bile. Gözlerim Razor'u aradı ama ortalarda görünmediniz? Bir ara sanki lokalde bir PL üyesinin, "Yakında Razor ve goon gelince görürsünüz" gibi bir şeyler yazdığını gördüm, Gözlerimden iki damla yaş süzüldü. :S

Neyse bu gece inşallah. Taaa kalkıp okadar yoldan gelmişsiniz. Size bir yorgunluk kahvesi içirmeden göndermek olmaz.
Mesaj tarihi:
Dun aksam yoktum ama tahminim binlerce kisilik deployment icin birde logistic tamamlanmasi lazim gemiler beles kampanyasi kapsaminda stoklari yuksek tutmak gerekiyor ondan dolayi ortalikta suan dolasanlar olmayabilir.
Mesaj tarihi:
yafeshan said:

Bazi kaynaklarda SoCo tarafinin aktif oyuncu sayisinin CFC den yuksek oldugu yaziyor. SC sayisinda ise zaten kiyasa gerek yok. Binlerce kisilik depoloymenttan bahsediyosunuz bide.

CFC de 7000 hatta 8000 timezone başına adam deniyordu tam bakamıyorum bu aralar emin değilim ama. yani çok emin olma ondan :)

bu akşam yokum sanırım da yarın bir çıkarız gezeriz ya. dün NOL da bir kaç nulli vardı gözüm sizi aradı :D
Mesaj tarihi:
benim oynamaya bilgisayarim bile yok bu aralar, diger arkadaslarin da esas sistemi Nol degil zaten. Baska bir kaynakta (tamamen hurafe bunlar :)) goon ve petleri kendine denk sayilabilecek birileriyle savasmadi hec diyor.
Mesaj tarihi:
Valla bu hafta cumartesiye kadarbir şeyler yapın artık. Sonra bir hafta tatile gideceğim. Hayır geldiğimde sizi bulamazsam üzülürüm.

Ulan hep böyle güzel savaşlar da ben tatile gidince oluyor.

Neyse, umarım savaş uzun sürer de, tadını çıkarırız.
Mesaj tarihi:
Ohooo sizden bir cacık olmaz. Farma bağladıysanız her gün başka bahane bulursunuz.

Yok başım ağrıyor, yok kıçım ağrıyor, yok muayyen günüm...

hasan, bırak farmı... Biliyorsun podun cebi yok.
Mesaj tarihi:
Adamın 200 milyar isk parası var (tabii bu bilinen) hala farm diyor, plex diyor ya.

Bak sana bir fıkra anlatayım.

Adamın biri çok zenginmiş. yani öyle böyle değil. Belki dünyanın birinci veya ikinci zengini falan.
Neyse, 30'lu yaşlarına gelince bir durup düşünüyor ki, bu dünyada yapmadığı hiç bir şey kalmamış. Dünyanın bütün zevklerini tatmış. elde etmediği kadın, yemediği yiyecek kalmamış. Otomobilleri bırak, uçaklarının bile sayısını bilmiyor. Böyle bir zenginlik işte.
Ulan diyor, bundan sonra benim bu dünyada işim ne? ne için yaşayacağım ki? Zaten bütün zevkleri tatmışım.
Karar veriyor intihar etmeye. Ama intiharının da, herkesten farklı olmasını istiyor tabii.
Boinglerinden birini havalandırıyor. Uçakta bir tek kendisi bir de pilot var. İşte uçak 10 bin metreye çıkınca kapıyı açtırıyor, oradan atlayıp intihar edecek.
Ama tam kapının ağzında aklına geliyor.
-Ulaaannn ben hiç hayatta kendimi dürttürmedim; bari bunu da deneyeyim sonra atlarım uçaktan, diyor
Hemen pilotun yanına koşup;
-Şimdi hemen beni dürteceksin. ben de sana servetimin yarısını vereceğim, diyor.
Pilot okadar parayı duyunca hemen kabul ediyor.
Velhasıl iş bitiyor, pilot tekrar uçağın kapısını açıyor, bekliyor ki adam uçaktan atlayacak.
bizimki pilotun yakasına yapışıyor.
-Kapat lan kapıyı şerefsiz, indir uçağı yere. ölmek istemiyorum. İnsana böyle bir zevk bir kere yeter mi? Artık ölmek istemiyorum.

Sözün özü...

Çok para delikanlıyı bozar...
Mesaj tarihi:
hahahahaha, benimki de zevkine farm, dusen lootu dagitiyorum. yani bir nevi robin hood'culuk oynuyorum anlayacagim, guristastan alip arkadaslara dagitiyorum :D
bu arada amma da merakliymissin beni vurmaya, yer ve zaman soyle geleyim machariel'imle. sende rifter alirsin bir tane patlatirsin doyasiya, yeterki su susuzlugun dinsin be kardesim :D

edit: ben o kadar parayi insanlarin hayir dualari ile yaptim, gozu olanin gozu ciksin >:D<
Mesaj tarihi:
isk yardımı alınır, öle ahım şahım değil 3-4bil para bana yeter

en sadık en akıllı mücahit pilotunuz olurum.

ya da çekin yanınıza, bak şuna basıcan şunu vurucan isk akıcak öretin, sizin uğrunuza tornacıda olurum pos guy da olurum
  • Yeni Oluştur...