Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Delve War

Sethlor

Öne çıkan mesajlar

Exodous said:

Ya İlhami, carrierlerle atlamadıysanız, benim şu sizin istasyonlarda bir ton malzemem var. Onları da empire'da bir yere bıraksaydın be.

Atladıysanız, dönüşte yaparsın artık bir kıyak. Yakıt parası neyse veririm.

Dönüşte ben varken giderlerse seve seve yardımcı olmaya çalışırım. Yalnız dün cyno ile bile 40dkda geldik ne uzak yerdeymişsiniz :)

Edit: @Suark
Sen accları aktif ettin mi ki?
Sosyal ağlarda paylaş

Valla Salih'e yaptığımı size de yapacağım.

Konuyu bilmeyenler için aktarayım...

Morsus, Cry Havoc ile kapışıyordu. Bir baktım bizim Kellax lokalde. Hemen fleet penceresine yazdım.

"i know kellax, He is one of the Cry Havoc fc..."

Bir dakika içinde Kellax primary olmuş ve patlamıştı.

Sub capitalle çıkmayın karşıma.
Sosyal ağlarda paylaş

yaw dün gece millet subcaplar ile yaya cikmislar yola, yarim saat sonra tsden bir gurultu, dedim ne oluyor!
10-12 jump kala gate camp varmis daha ilerleyemiyorlarmis lol
fleette 150 kisi falan, yuh ulen dedim dagitin gecin iste ne agliyorsunuz. sonra ogrendim ki 500 kisi gate e oturmus, gelene gecene bir tekme oynuyorlarmis hahahahaha
uzun zamandir boyle gate camplari gormemistim, guzel bir hos geldiniz partisi yapmislar :)-D
artik aksamlari blob, lag partilere katilacagimi pek zannetmiyorum, anca gunduz isten falan vakit bulursam takilirim Delvede, yoksa zor. Time delay getirdiler de o da hikaye, yavas cekimde oyun oynuyorsun. warp tusuna bas, WC ni yap, uzerine kahveni sigarani ic gel, gemi hala ayni yerde %0 dan %35 e cikmis hizi lol

Bu arada Razor'a laf ettirmem, Eve de diplomasi ve cikar iliskilerini bu derece degerlendirebilen baska Ally yoktur. Eger ki bir cikari olacaksa babasina bile saldirir :D
PL e yardimin sebebini Goona baglayanlarda acayip yaniliyor, buz daginin sadece gorunen kisimi!
Sosyal ağlarda paylaş

megetege said:

Not: İşte foruma sarmakda eğlenceliymiş. Şimdi seni daha iyi anlıyorum hüseyin abi :)

Sen yine şanslısın. Benim Eve ile ilgili girebildiğim tek yer burası. Eve'nin forumlarına, sitesine bile izin vermiyor bizim server.

O yüzden buraya mesaj yazanlar aklını başına alsın. Her yazdıklarına anında cevap veririm. Hiç affetmem... (:D
Sosyal ağlarda paylaş

Exodous said:

megetege said:

Not: İşte foruma sarmakda eğlenceliymiş. Şimdi seni daha iyi anlıyorum hüseyin abi :)

Sen yine şanslısın. Benim Eve ile ilgili girebildiğim tek yer burası. Eve'nin forumlarına, sitesine bile izin vermiyor bizim server.

O yüzden buraya mesaj yazanlar aklını başına alsın. Her yazdıklarına anında cevap veririm. Hiç affetmem... (:D

neden izin vermiyor, bu tip yasaklari bypass edecek bisey kullanmadin mi
Sosyal ağlarda paylaş

"Captain Logar" said:

*Hahaha hahaha hahahaaaa
Tadini cikartin, kacis yoksa eger :D

*ps: Erol Tas kahkahasi.

E tabii Razor gibi bir kodamana sırtını dayamışsın; hayatında hiç zorluk görmemişsin, atarsın öyle gevrek gevrek kahkahaları.

Ama güzel Türkçemizde bir söz vardır.

The last laugher is best laugher... (:P)
Sosyal ağlarda paylaş

"Captain Loga." said:

haberin yok, sirtta yer kalmadi gote kadar indi dayama olaylari kiskis

:D:D

Ya 2 sene yaşadağımız yerden (MM dönemi) atmışlar bizi 2 ayımızın dolmadığı yerden de atılsak nolacak :)

Hoş biz tarz olarak nulliyi sevdiğimizden sonuna kadar nullinin yanında olacaz. En azından niyetimiz bu. bakalım zaman gösterecek neler olacak.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...