Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 fixmen said: Kabak dayak yiyene patlayacak yine, dayak atanlar aynen devam edecek, demedi demeyin. Bu da var memura görev başında hakaret mi derler artık saldırı mı derler adamın hayatını söndürürler. Böyle durumlarda polislerin verdi ifadelerin ağırlığı baya fazla oluyor. Bu adamlar kim bilir ne sallarlar şimdi, bize küfretti, biz efendi efendi ceza kesmek isterken bize saldırdı falan derler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 throine said: türkiye cehennem gibi. her yerde insanlar şiddeti yüceltiyor, nefret söylemi almış başını gitmiş yıllardır, iç mihrak, dış mihrak, terör, ermeni ve kürt düşmanlığı, dindar, laik diye insanlar birbirine düşman edilmiş en kötüsü bu çoğu zaman devlet politikası olmuş. böyle bir ülkeden böyle polis de çıkar, her şey çıkar. şiddet kanımıza işlemiş. aynen senelerdir Türkiyenin içinden çıkamadığı bu cehennemin tek sebebi aslında Türkiyede farklı grupların ideolojilerini çok agresif biçimde yaymaya çalışmaları (gerek devlet kurumlarında kemikleşmeye çalışmak olsun gerek orduyu polisi hukuğu ele geçirmeye çalışmak olsun). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 döven polislerden bir iki kişiye 2-3 ay uzaklaştırma verirler o da bi ihtimal, dayak yiyene de kamu görevlisine hakaret, polise mukavemet, kamu görevlilerine karşı halkı kin ve isyana teşvikten en az 5 sene verirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Ardeth said: açığa almak = çalışmadan maaş almak. tatile giderler artık bodruma falan O zaman çok iyi her gün dövsünler tatil. Birde bu kameraya yakalanmış şansa yakalanmayan ne kadar vardır kim bilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 olay fatihte yaşanmış. akpli akpli polislerden dayak yemiş, tanıdık buldurup açığa aldırmış polisleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 kürtçe mi konuşmuş neymiş o sebepten dövdüler diyor terrö muamalesi çektiler bana diyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 terörist fln olsaydı adamın kılına dokunmazdı o polisler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 demir copları dağıtmaya başlamışlar polise. haberdeki arkadaş o kadar dayağa rağmen ölmeyi başaramayınca tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 adamın iddialarını söyledim ben, fatih + o şekil sakal + kürt oluşu hizbullahçı olabilir belki, kendi bilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 3 tane polis darp raporu almış.adam bayılınca hızlarını alamayıp birbirlerine mi vurdular acaba? 5 polis açığa alınmış,dayak yiyen eleman askermiş ve izindeymiş. haberlerde komik olaylar yaşanıyor demir cop tanıtımında adam gevrek gevrek demir copu,olayları barışçıl bir şekilde halletmek için kullanıcaz diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 ve insanlar da bunları yiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 robot polisler çıkıncaya kadar bu tür olaylar dünyanın her yerinde olacaktır. olayı akp, kürt, imam, fatih diye sınırlandırmamak lazım. google a police attack victim black vs yazılırsa ne demek istediğim anlaşılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 evet ama böyle adamların göreve devam edebildiği, hatta yer yer terfi ettirildiği ülkeler Avrupa ülkeleri ya da Amerika değil bunu belirteyim de. Ahlak polisi kafasıyla aradaki bağlantıyı kurmak için einstein olmaya gerek de yok zaten yazdım yukarda. Ha bu kadar sık da rastlandığını da sanmıyorum o ayrı. Bunların polis devleti olmak isteyen bir hükümetle ilgisi var. Şiddet uygulayan polis cezalandırılmıyor hatta belki mükafatlandırılıyor yer yer hehe Münferit olaylar bunlar de bir de iyice kendini kandır tamam olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 dolunuz kurusun o...... cocuklari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 robot polis? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 yok illa dünyanın her yerinde oluyo diye bık bıklamaya devam etceksiniz bir de şuna bakın: inanç ve dini değerlere zarar verer siteleri çökerten hackerlara emniyet müdürlüğü plaket veriyor bu ülkede http://www.agos.com.tr/en-makbul-milliyetci-hacker-olan-milliyetci-1809.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Marty said: robot polis? robot polis bahane AKPnin suçu yok demek şahane bence o mesaj biraz boş ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Trias said: robot polisler çıkıncaya kadar bu tür olaylar dünyanın her yerinde olacaktır. olayı akp, kürt, imam, fatih diye sınırlandırmamak lazım. google a police attack victim black vs yazılırsa ne demek istediğim anlaşılır. Onu mesela bir almanca bir de türkçe yazıp almanya ve türkiye için çıkan sonuç sayısına ve olay çıkma sıklığına bir bakar mısın, madem o kadar araştıracağız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 ha bi de bu tarz olaylarda amerikayı da örnek göstermek ne kadar mantıklı bilmiyorum, sigortan olmayan bir eyalette seni sokakta ölüme terk bile eder o ülke. teknoloji ve bilim açısından baya başarılılar ama medeniyet konusu biraz tartışmalı açıkçası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 şu andakilerde robotpolis gibi zaten. hatta kalpsiz tinman gibi sadsadas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 robot polis olunca robocop mu olucak orasini anlamadim ben. sonucta komutlari veren angut yine ayni angut olucak. VUR AGZINA VUR AGZINA diye komut vericek. olay ortaya cikarsa da komutu veren angutun isine son vermek + ceza vermek yerine robotu alip baska yere yolluycaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 http://i.imgur.com/C0prB.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 ülke olarak niye kısıtlıyorsun? ben de meksikaya bak derim, biriside isviçre'ye. Robotdan kastım, insan duygularının olmaması. Ne demek istediğimin anlaşılmış olması lazım. Rewendor said: Trias said: robot polisler çıkıncaya kadar bu tür olaylar dünyanın her yerinde olacaktır. olayı akp, kürt, imam, fatih diye sınırlandırmamak lazım. google a police attack victim black vs yazılırsa ne demek istediğim anlaşılır. Onu mesela bir almanca bir de türkçe yazıp almanya ve türkiye için çıkan sonuç sayısına ve olay çıkma sıklığına bir bakar mısın, madem o kadar araştıracağız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 ülke olarak kısıtlamıyorum, gayet az olduğu yerler olduğunu gösteriyorum. genel olarak orta ve batı avrupa ülkeleri gayet güzel örnekler. medeniyetin, insanlığın uğradığı yerler. yani "yapılamaz, robot polis gelene kadar olmaz" diye bir şey yok, yapan yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 mesaj basit olay işin zorluğunda değil, AKPnin ideolojisini yaymak için hukuk, polis, medya gibi organları kullanmasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar