Seele Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 yapmak isteidigim sey mesela sunum yaparken desktop'ta bir yeri isaretlemek ve bir tusla silmek. diyelim ki bir software tanitiyorum. bir buttonun yaptiklarini anlatirken onu yuvarlak icine almak istiyorum. Daha sonra ESC tusu ile silmek. mümkünmüdür bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 buldum Pointofix :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 üniversitede kullandıkları bişi vardı da adını hatırlamıyorum. sunumların, pdf'lerin falan üstüne yazı yazıp silip şekiller çizip kaydedebiliyordu. yaptıklarını da ayrı feature'lar olarak görüyordu, seçip silebiliodun sonradan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 adam 4 dakika içinde bulmuş kendi kendine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 3 dk. nın altında bulsaydı achievementı vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar