dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 çok samimi olmuş bu. sıçmaktan üşenen adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 abi gecenin bi yarısı şu hissiyatı yaşadığım olmuştur ama gün ortasında tuvalete girmeye üşenmek nedir ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Mr_Hand said: vaperon said: Napsam ya yatsam mı acaba eve gittiğim gibi. Çok yaruldum bugün. Bir daha sanallaştırma sunucusu yenilememeye çalışmam lazım. Bittim be emenike. Ama iş de bitti. :) Ne kurdun gardaş :D Yeni bir HP sunucu aldırdım, Eski 6 sunucuyu da Hyper-V ile sanallaştırdım. Şimdi kardeş kardeş takılıyorlar tek sunucuda. Diğerlerini de yedekte tutuyorum. Ne olur ne olmaz diye. Asıl iş Server 8 planlamam bittiğinde başlayacak da tereddütteyim. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 çünkü ofiste tekim şu an ve eğer olur da tam paket deliverlanırken telefon sesi duyarsam psikolojim çok fena bozulur. ya da bi anahtar sesi duyarsam irkilirim. yalnız giriyosam yalnız çıkmak istiyorum. (yok başkalarıyla pek sıçmam) bu sebeple en uygun zamanı kolluyorum, o yüzden şimdilik altıma sçabilir miyim onun muhakemesindeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 sırf şu mesaj yüzünden canım çatır çatır sıçmak istedi ama çıkaracak nevale yok http://i.imgflip.com/1bhf.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 dasaaa said: abi psikolog masrafını sana yollayacağım yalnız. neden gülüyor? niye? niye!! naber gulum yaz bitiyo yine heehhehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 BabacumMostors said: sırf şu mesaj yüzünden canım çatır çatır sıçmak istedi ama çıkaracak nevale yok http://i.imgflip.com/1bhf.jpg çatır çatır nasil oluyor. ben piloff piloff diyebiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 taş diyetindeyim çakıl, kayaç, tarverten, vs ne bulursam yiyorum çıkılı da ona göre oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Ellerimle besledim balikciklari bir de dogustan dalgicmisim zaten oyle diyorlar egitmenimi ben cekiyodum . Cok eglenceliymis lan . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 aslında hepimizin bi dönem amniyon sıvısı içinde bulunduğumuzu dikkate alırsak, haklı sayılırsın. doğum öncesinden dalgıçız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 copry said: Ellerimle besledim balikciklari bir de dogustan dalgicmisim zaten oyle diyorlar egitmenimi ben cekiyodum . Cok eglenceliymis lan . bütün eğitmenler sana yazmış sen hala farkında değilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Mr_Hand said: Lyv said: kukusalak kedim balkondan atladı götü başı kaydı dişini kırdı bi ton işlem gördü içim gitti bağrınırken siz siz olun kedinizi anında kısırlaştırın la salsaydın ya biraz dışarı. tüyleri düzenli olarak taranan tırnakları benden bakımlı bir kedi olduğu için salmaya korkuyordum. Bir de kısırlaştırmadığımdan sağda solda yetimler komasın diye salmıyordum bi götünü doğrultsun anında kısırlaştırcam sonra dilediğince terör estirebilir copry said: Lyv said: kukusalak kedim balkondan atladı götü başı kaydı dişini kırdı bi ton işlem gördü içim gitti bağrınırken siz siz olun kedinizi anında kısırlaştırın Gecmis olsun :/ teşekkürz =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 iste bunlar hep sex. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Lyv said: ... tüyleri düzenli olarak taranan tırnakları benden bakımlı bir kedi olduğu için salmaya korkuyordum. Zavallı kedi =/ geçmiş olsun ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 bu aralar hayvan gibi uyuyorum günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 yarın tatilken akşam eve gideyimde şöyle bi noddle yapayım diye mesanin sonuna kadar yutkundum. çıkışta şevkle alışveriş yaptım. eve geldim şu saate kadar su yok, inat ettim başka birşey de yemiyorum ama geberiyorum açlıktan. üstelik gelir gelmez tuvalete girmiştim götümdeki bokla kaldım ortada. hey ben şansımı talihimi hayat akışımı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Dünyam dönüyor günlük hasta olacağım sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 bugün yetti canıma işinizi alın bi tarafınıza sokun... http://i0.kym-cdn.com/photos/images/original/000/000/578/1234931504682.jpg ...diyip ragequit atıyordum, aldıgım motorun borcları geldi aklıma http://i1.kym-cdn.com/entries/icons/original/000/003/617/okayguy.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 resmi tatil ve ben ofisteyim. http://i.imgur.com/3jFUV.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 imamizer said: yarın tatilken akşam eve gideyimde şöyle bi noddle yapayım diye mesanin sonuna kadar yutkundum. çıkışta şevkle alışveriş yaptım. eve geldim şu saate kadar su yok, inat ettim başka birşey de yemiyorum ama geberiyorum açlıktan. üstelik gelir gelmez tuvalete girmiştim götümdeki bokla kaldım ortada. hey ben şansımı talihimi hayat akışımı.. Abi foruma umut sarıkayayı mu üye yaptınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 @Larox ben de evdeyim,o yüzden bence sorun yok=) şaka bir yana kolay gelsin,haftasonu acısını çıkarırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 acim iste sigara birakmaca böyle. devamli acim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 saol zeper, tüm yatanlara selamlar. http://media.tumblr.com/tumblr_lc1ly6kUPU1qa0uqa.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Seele said: acim iste sigara birakmaca böyle. devamli acim. 2 gün içmedim geçen, sanırım kediyi yedim evde gözükmüyor bugün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Haftaya çarşamba belli olacakmış işler güçler günlük. Herhalde malatya ve erzurumdaki işler gelecek. Baya bi oyalar beni onlar sankim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar