Seele Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 bana para lazim günlük :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 bana daha çok para lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 En çok bana lazım :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 asistanlık kadrosu açılsın artık günlük...Sürekli Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi, 3-5 er kadrolar açılıyor.Biz de tık yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 hem recep hem tayyip hem de erdoğan! her birine bi kadro açsan 3 etti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 zeper said: asistanlık kadrosu açılsın artık günlük...Sürekli Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi, 3-5 er kadrolar açılıyor.Biz de tık yok. Odtüde açıldı ama haber edilmedi kimselere galiba sen istemiyor muydun orayı Dasaaa bana para versene az Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 wastyrx said: En çok bana lazım :< senin fabrikan var, sayılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Boğaziçine master'a kabul aldım bir de ODTÜ de çalışmak istediğim hoca İtalya'ya gitti o yüzdenn..=), odtü de asistanlık çıksa ne yazar=) nasıl gidip gelcem=)..Ben daha İstanbul il sınırları içeriisnde düşünoyrum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 @senko yazayım da sonra bişiler olmasın sdf Küfür edicem sonra banlanıcam sonra evini basıp göbeğini mıncık manyağı yapacağım. O kadar yapacağım ki kiloların gidecek böyle ama o arada gülmekten ya da ağlamaktan bayılacaksın. Sonra kocaman bi balık alıp suratına onla vurup ayıltayacağım. Sonra loopa alıcam bu hareketleri 30 kilo kadar falan kalacaksın O_o @zeper Odtü kötü zaten o zaman da söylemiştim sanki entrika çoğaldı baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 bende para alabilirim artanlar yeter gönlüm zengin ama boş pati kızları boştayım telefonum 535 377 77 77 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Sevgili günlük uzun zamandır görüşemiyoruz nasılsın? Genelde kafamı dinlemek için genelde gittiğim bir kahve dükkanı var işte nasıl ifade edilirse. Bilgisayarıma dalıp gitmişim facebook üzerinden okeydi,paticikte forum takibi falan filan. Kapıdan bir anda elinde kahvesi ile bir bayan girdi ve şu anda tutulmuş durumdayım keşke biraz daha atılgan bir kişiliğe sahip olsaydım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 gaz mı verelim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 çok iyi ya, yağmur başladı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 nerede? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 İstanbul-sarıyer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 kozyatağında başlayamadı daha. geliyo ama gümbür gümbür :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SekerPembe Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 ilk önce avrupa yakasında başladı, bizden geliyo Anadolu ya yağmur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 ohhh marmara da yağmur.. tadını çıkarsınlar günlük.. ben ise burada "sıcak değil de nem çok fena yapıyor. sırf nemden şekerim" diyen bir kişi daha duyarsam mavi malibu tuvalet terliği ile ağzına vuruyorum günnük.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 bursa'nın da lodosunu çok seviyorum, özelliklede arkasından gelen yağmuru, win-win oluyo adeta.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Fırtınadan sanrım,gemi karaya oturdu burada , boğazın ortasında lök gibi durmakta şuanda.Işıkları yanmıyor, sahil güvenlik botu neyin geldi, dürbünümü aldım izliyom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 boğazın ortasını gören manzaralı ev. adresi pm at lütfen, aldım rakıyı geliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Orası uzak ya sen bize gel o rakıyla sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 sen hala 7kapıya götürücen beni.peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Eneee olm ben unutuyorum hadi sen niye hatırlatmıyorsun ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 daha nasıl hatırlatayım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar