NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 bi arkadaşa benzettim ama kim oldugunu unuttum asdhah uzaktan arkadaştı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Yanlış alarmmış yea, YANILTMASANA OLM BİZİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 wastyrx said: Yoksa senin kardeşin ünlü bi solist mi copry? Henüz ünlü değil ama solist ^___^ Bu gidişle ben o0ndan önce ünlü olucam muayenehaneyi unut hako bana albüm , go go Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Valla bi işe yaramıyorlar diye o taraftan tanıdık yabmadım irem hatun sessiz ortak olarım ben tanıdık var ise =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 xaty said: Yamaç paraşütnde atlanmaz ki, yanılttın bizi milli parasutcu arkadasimiz var, seneye onubla ucaktan firlamayi dusunuyoruz zaten =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 buralar gene msn olmus gunluq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 buralar eskiden icq'ydu, mirc'ydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Bugün Krişna'nın doğum günü arkadaşlar Şri Krişna'nın doğum gününü kutluyoruz "(Tüm) dış irtibatları kapatan ve bakışları iki kaşın arasında sabitleyen, burun delikleri arasında hareket eden alınan ve verilen nefesi eşitleyen, duyuları, aklı ve zihni her zaman kontrol altında olan, yüce amacı özgürleşme olan, arzu, korku ve öfkeden kurtulmuş hikmet sahipleri doğrusu sonsuza dek özgürleşirler." Şri Krişna'yı Bhagavat Gita'dan anımsıyoruz, tanıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Mr_Hand said: xaty said: Yamaç paraşütnde atlanmaz ki, yanılttın bizi milli parasutcu arkadasimiz var, seneye onubla ucaktan firlamayi dusunuyoruz zaten =P Burak Çağrı mı adı? O_o Bi de kendini kandırma dasaaa bilmiyoruz öyle birini biz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 valla bana da mail ile gelmişti. komiğime gitti. özetledim metni. kutlu olsun falan diyeceğim de tanrı mı kutladığım nedir bilmiyorum. belki de ölmüştür bile çoktan. umarım inek değildir lütfen inek olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Ahahahhaha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 yaşasın günlük eğitime gönderiliyorum eğitici eğitmen olarak geri döneceğim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Kardesim sozlenmis gunluk :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Bir de ' I saw that was coming' Harbiden 1 gun once ruyamda gordum 1 gun sonra dogumgunu hediyesi olarak yuzuk almis sevgilisi yuzuk takmislar .. Keske yanlarinda olabilseydim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 is + üni + birde aksam okulu cikti basima. allahim nefes almak icin zaman ver. ayrica basim cok pis agriyor. insanin alninin kemikleri agrirmi pöffff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 copry said: Bir de ' I saw that was coming' Harbiden 1 gun once ruyamda gordum 1 gun sonra dogumgunu hediyesi olarak yuzuk almis sevgilisi yuzuk takmislar .. Keske yanlarinda olabilseydim :( Kız mı almış O_o Seele said: is + üni + birde aksam okulu cikti basima. allahim nefes almak icin zaman ver. ayrica basim cok pis agriyor. insanin alninin kemikleri agrirmi pöffff. İs + okul zor iş bilirim de akşam okulu? O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Evet =)) ismail ne zamandir istiyodu zaten de kiz erken daha falan filan diyodu, supriz yapmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Lolol iyiymiş hadd Allah tamamına erdirsin fıstık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 wastyrx said: Seele said: is + üni + birde aksam okulu cikti basima. allahim nefes almak icin zaman ver. ayrica basim cok pis agriyor. insanin alninin kemikleri agrirmi pöffff. İs + okul zor iş bilirim de akşam okulu? O_o normal gündüzleri is ver üni. aksamlarida özel bir okul bu sayede resmi olarak calistigim firmada Ögrenci yetistirebilecegim (bir nevi meslek lisesi ögrencisi). Bunun icin okula felan gidiliyor devletten resmi izin/sertifika felan aliyorsun. Yani yakinda gelecegin Bilgisayar programcilari ellerimden cikacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 wastyrx said: Lolol iyiymiş hadd Allah tamamına erdirsin fıstık Sagolasin kardisimm ^__^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Kolay gelsin valla ne diyim liseden beri annemin göz yaşları kurudu ben işe yetişicem eve yetişicem sonra okulda var dimi derken sdfg üstüne bide gece eğitim gg olursun ben diyim kısa tut o gece okulunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 eyvallah hocam aksam okulu 2,5 ay sürecek. bundan sonra patron yolasada bir yere gitmem yoruldum artik. Sevgili Haftasonu e gel artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 kendim için yapmıştım ama fakirler de kullanabilirler bence. oh mis gibi karton koktu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Havuz işi yattı mı? sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 @seele sana kolay gelsin @corpy evlenmeyin yahu etrafımdaki herkes evleniyor depresyona giriyorum Q_Q allah tamamını erdirsin hehe @günlük aldım motoru lan sonunda yihuuu evrak işlerini hallettik nur topu gibi chopperım var. Bundan böyle GET TO DA CHOPAAAA diye bagıracam muhahahahaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar