copry Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 En azından kendine ev bulamazken başkalarına aramıyosundur ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 senko ev bulursa şükrü de iş bulur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 buldum lan ben kiralık kalıyorum ama daha ev almama var benim 2-3 sene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 yok sen baskasina ev bulacaksin sukru de bana is bulacak gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 kendime gene faydam yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Black_Hand said: yok günlük. belli bir yaştan sonra, gerçekten ailenin evinde geçici de olsa yaşanmaz. Bizimkiler bende kalıyor ne var ki? O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 senko said: xaty said: alcam da ev bulamıyorum.. ev bul istediğim gibi, alıyım hemen andromeda plus sırf kirasıyla zengin olursun yeminle. nerde arion ne kadara arion? avrupa yakasında yardımcı olabirik bostancı-göztepe arasında, e-5 - cadde arasında arıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 350 - 400 civarında değil mi oralar? paalı lan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Fistan said: yok sen baskasina ev bulacaksin sukru de bana is bulacak gibi Tam bir havuz problemi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 senko said: 350 - 400 civarında değil mi oralar? paalı lan :) 400 çok da 300 civarı 10 yıllık falan bişi bulsam süper olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 ohh bebemmm çalışmalarım sonuc verdi iş güç dediğim gibi iyi güzel ama gönül işleri kötü baaa. Paticik bana hatun bulsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 güneşte garip şeyler oluyor günlük http://www.universetoday.com/wp-content/uploads/2012/08/11-panel-mosai-clsup-050812-A1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 M&M lerimi hala alamadım günlük :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Senin M&M'ler Ankara'da ilgili kişi de.. Hayallerini doldurcak mı bilmiorm, kutusuna tav oldum onu aldım. Beğenirsin i hope Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 =O Nası bi gerizekalıysam insan arar dimi afhkasgdja ben akçayda sanıyorum ilgili kişiyi of >.< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 dasaaa said: wastyrx said: Mr_Hand said: Gunlugg. Sabah marmaristeydim. Simdi dalyandayim. Birami yudumlarken tavugumun gelmesini bekliyorum falan... Hayat çogzl =D Adam toplayıp aazına aazına kürekle vuracağız sırayla abi adam 777 olarak geziyor. biz vuracağımız sırada kürek kırılır falan. kasmaya gerek yok hiç. lan olm ne som agizliymissiniz, agzima kuregi harbiden yedim raftingde. Disimde ince bi catlak var simdi =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 MUAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAH Ankaraya gel işte bahanen oldu sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 http://sphotos-a.xx.fbcdn.net/hphotos-snc6/217865_10151999668640402_639659902_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 NolaxThensbane said: ohh bebemmm çalışmalarım sonuc verdi iş güç dediğim gibi iyi güzel ama gönül işleri kötü baaa. Paticik bana hatun bulsun para varsa o da olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Mr_Hand said: lan olm ne som agizliymissiniz, agzima kuregi harbiden yedim raftingde. Disimde ince bi catlak var simdi =/ ben de sanıyorum dizimi elime almış olabilirim. sakat dizimi geçen gün dolaba çarpmayı başararak yeni bi sakatlığa imza attım galiba. elimde baston, house md mode on. ".. then I took a blunt trauma to the knee." diye gezicem diye korkuyorum. bakalm. akşama doğru bi doktora falan gitmem gerekecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 baston iyidir, havalı olursun .p babannemin zamanında modaymış bastonlar, gençler bastonla takılırmış elinde çevire çevire.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 nigga bi baston altım pimp my disability yapasım geldi. allah korusun. ben çok hızlı yürüyen biriyim ve şimdi ağır aheste yürüyünce garip geliyor. gerçekten sıkıcymış sallana sallana yürümek. baston alsam, babannen benimle çıkar mı dersin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 dün öyle böyle uyumamışım sabah bir kalktım melonun geldiğini öğrenince keyiften oracıkta mayıştım günlük. şimdi keyif kahvemi yapıp içeceğim oh ulen be çok mutluyum keyifliyim. dişimin ağrısı bile geçti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Sabah sabah intihar eden kizin annesiyle ugrasmak priceless(yok olmedi) hayir kadini da anliyorum da milletle ugrasacagina kizinla ugrassana ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 aquila said: ben 5 aydir evsizim. 5 aydır şerefsizim diye okuyorum pardon abi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar