dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 kavurma said: Merhaba günlük güzel bir gün öyle değil mi? değil. dizim giderek daha da pertliyor. hara ağrııııı diyen bi doktora gitmem gerekecek sanırım. lanet olsa opus dei her yere okul açacağı kadar hastane de açsaymış keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Kavga cikti gunluk , cepanin orda bizim dolmus soforu beyzbol sopasini kapip indi arabadan buna soven adami pataklamaya indi , adam polismis . oyle iste . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Çok heycanlı başlamışsın, burası çok sıkıcı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 ar-ge'de ne aksiyonu bekliyorsun olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 mutasyonlu örümcek sokar belki adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Biri lab'den çıkıp ofise 'ışınlanmayı buldum' diye girse çok süper olur mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 xaty said: Biri lab'den çıkıp ofise 'ışınlanmayı buldum' diye girse çok süper olur mesela Işınlana ışınlana labden ofise mi ışınlanıcan , ahahhahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 oha denizde çok fena akıntı vardı lan böyle girdap gibi zor kurtulduk bi kaç ay önce 11kişi ölmüş bizim yüzdüğümüz yerde bide ahaeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 xaty said: Biri lab'den çıkıp ofise 'ışınlanmayı buldum' diye girse çok süper olur mesela abi kıtlığı ve milyonların açlığını giderecek bişiler bulsa daha iyi olmaz mıydı huh? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Mesela uçan araba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 copry said: xaty said: Biri lab'den çıkıp ofise 'ışınlanmayı buldum' diye girse çok süper olur mesela Işınlana ışınlana labden ofise mi ışınlanıcan , ahahhahaha Mesaj kutunda yer yokmuş sevgili copry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 3 yıllık üyeyim mesaj kutum hala %48 de... : / Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Sizin için temizledim sevgili xaty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 yok günlük. belli bir yaştan sonra, gerçekten ailenin evinde geçici de olsa yaşanmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 onnçün çok çalışıp kendi evinizi satın alın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 yapma ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 alcam da ev bulamıyorum.. ev bul istediğim gibi, alıyım hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 to do listime yazdım. dasaaa said: onnçün çok çalışıp kendi evinizi satın alın. cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 yer göster yapalım. ev bulamıyorum ne demek abi? yer, semt beğenirsin, fiyat aralığı belirlersin. ararsın. bulunca da içini dilediğin gibi yaptırtırsın işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 önemli olan niyet. http://woodgatesview.files.wordpress.com/2011/02/homeless-box2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 bu niyeti bozmuş ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 abi bi de şu var. -adam girmiyor galiba- ben&jerrys falan vardı. konut yapanlardan. abi temelden girelim işte, düşük miktarlarla ödeyip ev sahibi olalım. ha dediğim çok uçuk kaçık da gelmesin. kentsel dönüşüm ile şehirin nispeten içinde olan yerlerde ev inşaatı başlar 2sene sonra. önceden gidecekler çok pahallı olacak çünkü. kapattınızsa ne ala. yoksa bundan sonra fiyatlar şişik KEH KEH KEH KEH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 xaty said: alcam da ev bulamıyorum.. ev bul istediğim gibi, alıyım hemen andromeda plus sırf kirasıyla zengin olursun yeminle. nerde arion ne kadara arion? avrupa yakasında yardımcı olabirik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Anadoluda arıyor da , sen 2 ay evsiz gezdin ya ahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 ben 5 aydir evsizim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar