dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 önümüzdeki aya tr'ye gelebilirim. önümüzdeki ay derken bi 15güne falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 dasaaa said: önümüzdeki aya tr'ye gelebilirim. önümüzdeki ay derken bi 15güne falan. Bugün gel! ya da tatile gidebilirsek oraya gel sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 xaty said: Günlük sabahları bazen trafik tıkansa da yolda kalsak istiyorum, hep uykumun en güzel yerinde şirkete geliyoruz. meheh bugün baktım tam 6 dakikada gelmişim şirkete. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 wastyrx said: dasaaa said: önümüzdeki aya tr'ye gelebilirim. önümüzdeki ay derken bi 15güne falan. Bugün gel! ya da tatile gidebilirsek oraya gel sdf valla gelirseniz beklerim. karton boş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 gogogo istanbul biletimi aldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=YpNuh-J5IgE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 senko said: xaty said: Günlük sabahları bazen trafik tıkansa da yolda kalsak istiyorum, hep uykumun en güzel yerinde şirkete geliyoruz. meheh bugün baktım tam 6 dakikada gelmişim şirkete. Sirkette mi uyudun bilaeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 yok ev yakınmış bayağı şirkete Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 dasaaa said: wastyrx said: dasaaa said: önümüzdeki aya tr'ye gelebilirim. önümüzdeki ay derken bi 15güne falan. Bugün gel! ya da tatile gidebilirsek oraya gel sdf valla gelirseniz beklerim. karton boş. Eyvallah =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 senko said: yok ev yakınmış bayağı şirkete kartonu nereye koyarsan orada oluyor işte evin. @wast: şaka bi yana ev güzel be. kocaman bi mutfağım falan da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Prensip olarak sadece hatunlara yemek yapıyorum dasaaam hani bişi ima etmeye çalıştıysan yemezler sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 wastyrx acma abi 18+ http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/c0.0.394.394/p403x403/179174_425403150837632_890685558_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 abi sen gel, ben yemeli içmeli bi durum ayarlarım zaten. (mutfaktaki kelepçeleri kontrol eder. aşçı olacan lan! kaçışın yok!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Bi kadın tut olm ev için yemek temizlik cart curt yapsın işte oralarda ucuzdur dur o kadar ileri gitmeyim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 seele naptın kardeş öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Bendeki nasıl bi şans günlük?! Te burdan kalkıp öbür dünyaya gidiyorum. Montreal 1 hafta boyunca yağmurlu neredeyse.. Houston 38-40.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Clubber degilim, rocker degilim, punk degilim, grunge degilim, arabeskci degilim, popcu degilim; ama hepsinden bir parça vardır içimde. popüler kültürü reddetmem, ama peşinden de gitmem. tutucu degilim, piyasa da degilim. prensiplerim yoktur ama seviyesiz degilim. kurallari sevmem, ama yersiz yere cignedigim de gorulmemistir. ice kapanık degilim ama gerekmezse konusmam. kendime güvenirim ama gercekciyim. tembelim ama duzenliyim. parayı severim ama cimri degilim. şefkat gösteririm ama şımartmam. şüpheciyim ama kuruntu yapmam. kendimle çelişebilirim ama kafama takmam. her istedigimi yaparım ama hayatımı mahvetmem. güldürürüm ama sulu degilim. gösteriş yaparım ama hava atmam. kinci degilim ama unutmam. ısrar ederim ama yalvarmam. şansa inanırım ama şanssız da yaşarım. koşarım ama kendimi yormam. anlamasam da hissederim. severim ama baglanmam. kendimden gecerim ama kopmam. dalga geçerim ama kırmam. ciddiye alırım ama kapılmam. huzur veririm ama söz vermem. sahip olurum ama ait olmam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Seele said: wastyrx acma abi 18+hehe aaa en sevdiğim. sdfdasgg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prisontable Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Mr_Hand said: Seele said: wastyrx acma abi 18+hehe aaa en sevdiğim. sdfdasgg ayıp bu yaptığınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Ben istanbula gidiyom günlük O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Ben de ankaraya o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Olm sen ev bul senden önce tutup seni sokakta bırakacağım.. Sonra 2 katına kiralıcam sana Ondan önce gördüğüm yerde tokatlıcam zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Ankara'dayım. :( Cumartesi iş görüşmesi mi olur monako? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Olur O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 lan ev bul diyon koca emlak kralısın dedik, yılların expertisin dedik fos çıktın walla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar