senko Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 adel calmak ne be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 kalemlerden ksilofon yabmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Adele iste pufff anlayis terk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 günlük, sadece ne olacağını merak ediyorum. hepsi bu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Baya patetik oldum ben günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 copry said: Yolcu bile adel caliyo artik gunluk , agliycemmm aaay set fffaayyyyyaaa tu dı reeyyyyyn vooouuuooooaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Heh bi sen eksiktin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 fazlalık olarak ben de geleyim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Bekleyin de beraber gelin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 hiç hoş değil böle çift imalı sözler falan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 orda gelmek derken orgazmik boşalmayı ima etmiş di mi dasa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 abi zaten burası kalabalık. sen de geç kenarda bekle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Selam gunluk, Bugun sabah yakin bir arkadasimin babasinin vefat mail'ini aldim gozumu acar acmaz. Mail'i atan da baska bir yakin arkadasim ama cok da alakalari yok kisilerin birbirleriyle. Aptal oldum sabah mahmurluguyla. Mail'i atani aradim, telefonu kapaliydi. Sonra cok da ihtimal vermeyerek, "acaba bizim Umut mu?" diyerek arkadasimi aradim. Boguk bir sesle acti telefonu, mal gibi kaldim, ne diyecegimi sasirdim. Nasilsin ? dedim, eh iste dedi. Sacma sekilde yanlis kisiyi arama ihtimalimden yine tikandim. Sonra babanla ilgili ters bir sey mi var dedim ? Dun gece vefat etti dedi. Kalp krizi gecirmis uykusunda. Sesi o kadar yikilmis ve aglamakli cikti ki adamin, gozlerim doldu, zor tuttum kendimi. Basin sagolsun dedim, baska bir sey diyemedim. Ne desem bos. Sonra konusalim dedi kapattik. Kendi babam olse boyle kotu olmazdim sanirim. Durup durup o ses tonu geliyor aklima, kotu oluyorum. Hic bir sey yapasim da yok ama basimda 3 gunluk is var. Haliyle sana veda edip, kendimi calismak icin zorlayayim gunluk. Gorusuruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 copry said: Heh bi sen eksiktin ^^ ben hiç bi zaman sevmedim ki adeli. tırı vırı pop yeaaa. o kadar da hipstırım fsgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 abi sen hipster değilsin. senden hipster olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Bütün günü bahçede masada oturarak geçtim. Bi ara sandalye değiştirip yemek yedim, onun dışında bilgisayar başında sürekli.. Bilgisayar falan hikaye de temiz hava gibisi yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 dasaaa said: abi sen hipster değilsin. senden hipster olmaz bence de :D Benimki anca tek pozluk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 xaty said: Bütün günü bahçede masada oturarak geçtim. Bi ara sandalye değiştirip yemek yedim, onun dışında bilgisayar başında sürekli.. Bilgisayar falan hikaye de temiz hava gibisi yok.. Hmmmm ankarada da mis gibi hava Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 bahcem var subtextini aldik sayin xaty :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Nerede bahçe var yea ben göremedimdi. Bide coprynin evini basmayı planlıyorum ama biraz babasından korkmuyor değilim :/ Gerçi ev şuan boşta olabilir tam hatırlayamadım gittiler mi copryler günbük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 canım sıkkın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 dün boğazımdaki şişliğin inmeye başladığını farketmiştim yanılmamışım, uyandım şimdi iyice rahatlamış o bölge allam çok mutluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 ogleden sonrasının sıkıcılıgını malesef evin karsisinda cikan orman yangini giderdi.helikopterler ucaklar su dökmekle mesgul hala.söndürdüler baya.çayi koyduk balkondan izliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Eskişehir'deki evde var bahçe.. Birazdan gidip erik şeftali falan toplicam hatta, biraz da fındık toplarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar