Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Günlük

Saeros

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Selam gunluk,

Bugun sabah yakin bir arkadasimin babasinin vefat mail'ini aldim gozumu acar acmaz. Mail'i atan da baska bir yakin arkadasim ama cok da alakalari yok kisilerin birbirleriyle. Aptal oldum sabah mahmurluguyla. Mail'i atani aradim, telefonu kapaliydi. Sonra cok da ihtimal vermeyerek, "acaba bizim Umut mu?" diyerek arkadasimi aradim. Boguk bir sesle acti telefonu, mal gibi kaldim, ne diyecegimi sasirdim. Nasilsin ? dedim, eh iste dedi. Sacma sekilde yanlis kisiyi arama ihtimalimden yine tikandim. Sonra babanla ilgili ters bir sey mi var dedim ? Dun gece vefat etti dedi. Kalp krizi gecirmis uykusunda. Sesi o kadar yikilmis ve aglamakli cikti ki adamin, gozlerim doldu, zor tuttum kendimi. Basin sagolsun dedim, baska bir sey diyemedim. Ne desem bos. Sonra konusalim dedi kapattik. Kendi babam olse boyle kotu olmazdim sanirim. Durup durup o ses tonu geliyor aklima, kotu oluyorum. Hic bir sey yapasim da yok ama basimda 3 gunluk is var. Haliyle sana veda edip, kendimi calismak icin zorlayayim gunluk. Gorusuruz.
Mesaj tarihi:
Bütün günü bahçede masada oturarak geçtim. Bi ara sandalye değiştirip yemek yedim, onun dışında bilgisayar başında sürekli.. Bilgisayar falan hikaye de temiz hava gibisi yok..
Mesaj tarihi:
xaty said:

Bütün günü bahçede masada oturarak geçtim. Bi ara sandalye değiştirip yemek yedim, onun dışında bilgisayar başında sürekli.. Bilgisayar falan hikaye de temiz hava gibisi yok..

Hmmmm ankarada da mis gibi hava
Mesaj tarihi:
Nerede bahçe var yea ben göremedimdi. Bide coprynin evini basmayı planlıyorum ama biraz babasından korkmuyor değilim :/ Gerçi ev şuan boşta olabilir tam hatırlayamadım gittiler mi copryler günbük
Mesaj tarihi:
ogleden sonrasının sıkıcılıgını malesef evin karsisinda cikan orman yangini giderdi.helikopterler ucaklar su dökmekle mesgul hala.söndürdüler baya.çayi koyduk balkondan izliyoruz
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...