Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 yine yorucu bir iş günü. ama ilginçtir. yaptığım iş ne kadar zor olursa olsun yormuyor beni. beni insanlar yoruyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Bohçacılıkta yaptım ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 oha vivale 341. kd misin? geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Herkes oruc tutuyor yadasin ramazan , butun gun hunharca oyun oynadim gunluk ^_______^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 nohut cok guzeldi ama gene de pisman olacakmisim gibi sesler geliyor vucudumun asagilarindan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 babayı yatağıma yatırdım günlük, çocuk gibi yea ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Pc ' yi almayi unuttum evden cikarken , uykum da yok gunluk nasil gecer ki bugun :/ poff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 ne sıkıcı gün lan.. sabahleyin koştur dur. sonuç olmasın. şimdi rapor falan yazmam lazım. sıkıcı. üff. yazsam okusalar güzel olacak aslında. ben yazayım bari. ama sıkıcı. gidip bina etrafında bi koşayım falan da sonra yazayım. canım sıkıldı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 olm bina etrafında koşabiliyorsun bak ben anca routerlar etrafında dolaşıyorum, o da mouse imleciyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 o senin şişkoluğun :P daha inemedim şimdi inicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Çünkü anan yüzünden günlük. Eved. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 yahu bi 5K maratona katılsam mı dedim? Sadece kadınlar için çıktı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 e ne duruyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 sana sponsor olamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Babamın keyfi yerine gelsin diye olan hep benim saçlara oluyor günlük. Neyse olur öyle arada dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Fringe bitti gunluk nasil uyuycam ben:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 dasaaa said: o senin şişkoluğun :P daha inemedim şimdi inicem. şişko dediler geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 sen tatlı şişkosun ama lan. göynümde yerin ayrı. gelince bir örnek giyinip çamlıcada muhafazakar dakikalar geçiririz. camii biterse iki rekat namaz kılar imana gelir, bir dakikalık saygı orucu tutar, sonra çocukların topunu patlatır, ağlayan olursa burnuna, kulağına hurma falan tıkarız. abi iyi başladım da sonrası biraz zıvanadan çıktım galiba. neyse detayları sonra dinimize uygun hale getiririz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 durup dururken uykum geliyo ya la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 san franciscoya mail attım, japonyadan cevap geldi günlük o_O yatayım en iyisi ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Gunaydin gunluk, bu sarki kulakligi kulagina takmayan arkadasa gelsin, respect ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Bu arada kafam hala iyi sanirim uyaninca gecmesi gerekmiyor muydu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Norak said: san franciscoya mail attım, japonyadan cevap geldi günlük o_O yatayım en iyisi ben. depremci misin kardeş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Günlük sabah tour de Pendik yaptım. Akşama tour de Kozyatağı var. assdfgdsfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar