zeper Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 welcome to club dude... wastyrx said: Hergün 10 tane msj geliyor telefonuma günlük ama biri bile arkadaşım değil. Bankalar ve vodafone.. :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 adamın resmi ağzıyla çekmiş olabileceği beni endişelendirdi biraz sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 evde meyveli yoğurt ve sütün kalmamış olması ile yüzleşince artan gerginliğim, internette dolandığım süre içerisinde gördüklerimden de etkilenerek giderek tavan yapmıştı. üstüne yolladığım maillara hâlâ cevap verilmediğini de görünce birden elim kolum titremeye başladı. bu titremeye vücudumun diğer kısımları da takip etti. sonra bir anda zamanı geldi... dünya.. zamanı geldi.. tuşa bas. zamanı geldi.. galvanizlemenin. FAM http://www.youtube.com/watch?v=Xu3FTEmN-eg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Çok sıcak :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 dayak yemiş gibiyim lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 bu nası bi hava olm sabah ne spora kalkabildim ne bişey. mal gibi yattım öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Denize gidecegime ise gidiyorum gunluk :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 erken çıkıp üniversiteyi basmam lazım. erken çıkabilecek miyim peki? HAYIR!! yarın sabah basayım bari işten önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 cay ocagi pogacalari nerden aliyor daha da onemlisi ne zaman aliyor acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 askeriye ile birlike 1972yılında aldılar onları. tertipler buzluktan çıkartıyor hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 yüksek lisansa kabul edilmişim. vuhuuuu askerlik kafadan 3 sene gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 gratz! olm yüksek lisans yapan kullanıcı oranı en yüksek olan sitelerden birisi olabiliriz yalnız. bi iki sene sonra doktoraya falan başlayım ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Abi. İstanbul 27 derece. Hissedilen sıcaklık 37 derece. NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEMM!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 dasaaa said: gratz! olm yüksek lisans yapan kullanıcı oranı en yüksek olan sitelerden birisi olabiliriz yalnız. bi iki sene sonra doktoraya falan başlayım ben de. teşekkür ettim hihi öğrenci olmak gibisi var mı ya. kantinde kız kesmek için bile y.lisans yapılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 biz 3kişiydik olm.. kantin yerine mutfağa girip dolaptan bişiler alıyorduk falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 neden 3? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 allahın hakkı diye.. bilmem büyük ihtimalle çok az adam alıyorlardı da ondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 nem %80 miş oyş maşllah kendimi balık gibi hissedyrum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 abi sadece programlama bilmediğim için ne kadar çok şey kaybediyorum anlatamam. ulan aklına fikir gelsin, yapama.. 1-1.5 sene sonra ancak birisi yapabilsin. daimi aynı bok. rahat 1-1.5 senelik öngörü, vizyonerlik kısmı var, üretim yok. bir değil iki değil. hay sokayım. sinirlendim. kendime küfrediyorum çok güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 zeper said: nem %80 miş oyş maşllah kendimi balık gibi hissedyrum izmir çok fena yahu bi yağmur filan yağsa da rahatlasak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 uzun bi aradan sonra merabalar gunluk. safak 000,12 ayı bitirdik,ömrümden ömür gitti günlük.kazasız belasız demicem basımıza gelmeyen kalmadı. herneyse su anda evdeym,ozgurum gerisi yalan.ohh wai Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 geçmiş olsun, aramıza hoşgeldin :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 saol reyz hb.özlemisim patiyi. saol @dasaaa seni dahi özlemsm :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 büyük geçmiş olsun. T__T üzüldüm lan şimdi. gerçi başka bişiylere üzgündüm de duygusal anıma geldin. hayır ağlamıyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 sıcaksıcaksıcaksıcak bide bu: Officials in Utah are trying to identify a man spotted dressed in a goat suit among a herd of wild goats in the northern mountains. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar