Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Ne var bilmiyorum bakayım bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 dün tezime başladım. millet lit review bitirdi. pfft. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 senko said: ginaly said: günlük 1,5 ayda 120 saat overtime yapmışım, muah. 1 ayda 110. köle misiniz la? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 ögle yemeginin üstüne https://p.twimg.com/AxdpTqVCIAAV3rE.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 kozalak said: senko said: ginaly said: günlük 1,5 ayda 120 saat overtime yapmışım, muah. 1 ayda 110. köle misiniz la? hepimiz köleyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Seele said: ögle yemeginin üstüne https://p.twimg.com/AxdpTqVCIAAV3rE.jpg ohş 5 günlük kalori. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 16liralık fatura!!!! O_O KOŞARAK KAÇAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 :D iyi alıştın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 kalorileri heyecan ve adrenalin pompası ile yakmıyor muyuz peki? maksat sağlık, maksat spor beyim! yanlış olmasın.. =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 microsoft msnbc den çekilmiş günlük, artık adı nbc olcakmış sadece lol, acaba ntvmsnbc in de adı değişir mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 comcastnbc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 firefox beni neden yoruyorsun içim dışım update oldu yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Sertac ortaci yoruyor abi seni beni kim bilir napar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 senko said: kozalak said: senko said: ginaly said: günlük 1,5 ayda 120 saat overtime yapmışım, muah. 1 ayda 110. köle misiniz la? hepimiz köleyiz. ben overtimelarıma para alıyor olsam (damn you flexible working hours) şimdiye köşeyi dönmüştüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Marmariste saatçi açmayanı dovuyolar galiba bu ne la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Günlük slm, bi şey dicem. Şimdi, yaşlı insanlar eski anılarını anlatırken tarih vererek başlarlar cümleye bilmem kaç senesinde şuradaydım diye anlatırlar. Benim tarihlerle aram çok kötü bi üniversiteyi kazandığım tarihi biliyorum. E peki ben yaşlanınca tarih vererek anılarımı anlatamıyacak mıyım ? Yoksa, tarihleri kafadan atsam mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Esnemekten agzim yirtilacak sanki gunluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Akşam bizim ki biraz daha iyi olursa dışarı çıkalım mı günlük? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 bi sürü mercimek köftesi günlük o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 eve 8.30da girmemi sağlayan dasaaa'ya burdan selam ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 kırmızı mührü kırmadan elektrik kablolarını taktım. oh yea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 hatunlara nasıl yazıyorduk unutmuşum ashsaha 101 lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Sırf ekranı için 200 liraya mı ne pc aldıydım abime kasası benim laptoptan iyi çıktı iyi mi günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 NolaxThensbane said: hatunlara nasıl yazıyorduk unutmuşum ashsaha 101 lazım kulağına yaklaşıp yavaşca "seks, pompiş" diye fısıldıyorsun. şimdiye kadar işe yaramadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 gergin bekleyiş sıdıf. bakalım nolucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar