Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 uzun zamandır ilk defa sinirlerim yay gibi gergin bi halde, ne sinirlenmek istiyorum ne bişey ama bu gidişle fena patlayacam birine sdf istanbul'daki sakin yaşantımı çok özledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 2 tane çingene şoparının iti kedinin birinin belini kırdı bugün ya. Durduk yere kediyi kovalattılar köpeğe şerefsiz evlatları, hayvanlar sakindi halbuki. En son bahçede elime geçen saksıyı attım köpeğe, öyle bıraktı hayvanı, ama tabi gitmişti bel. 2 dk içinde öldü hayvan. Yakalayamadım pich kurularını da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 baydım ya la yeminlen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 @seagle o.ç. kıracan itlerin belini verecen anasının eline Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 çingeneleri askerde tanıdım. öyle renkli kavim falan değiller, adamlar sokak köpeği terk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 bu aralar istanbulda sokağa çıkmak şöyle oluyor. http://i44.tinypic.com/2qx97w1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Dünyanın en gerizekalı adamıyım. Eved. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Hayat sanırsam o kadar boktan değil be. Ne zaman şu kızı unutsam hayatımdan çıkarsam herşey iyiye gidiyor. O_o teklifler yağıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 bugün çiçek gibiydik anasını satayım. güzeldi işte olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 şu dakikadan sonra bilinçsizce 1 kuruş harcarsam nolayım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 günlük sanki bana baya bi para lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 sana gereken bayağı'yı bayağı ile çarp işte bana o kadar para lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 af buyur çarp ne demek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Marmaris civcivle minik kedi karışımı seylerle dolu maesallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Niye böyleyim ben ya? Niye?! Resmen kafamı duvarlara vuruyorum ama yine olsa aynı şeyi yaparım biliyorum >.< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 bir de senin o tüm deşarj sırasındaki "en başarlı sperm" olduğun savını düşün... tamamen saçmalık. kesin bizden daha iyisi vardı o batch içerisinde. en çok o gerçekleşmemiş, başarılı olabilecek olasılıklara üzülüyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Başkaları için en başarılıyım abi onda bi sıkıntı yokta iş kendime gelince tam bi gerizekalıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 ben de onu diyorum zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 dasaaa said: bir de senin o tüm deşarj sırasındaki "en başarlı sperm" olduğun savını düşün... dünki olaydan sonra "en başarılı sperm" olduğuma inanıyorum ben abi. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Az bi ''sürtüneyim'' ouza bende bana da geçsin bişiler ahdgada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 ne yesem günlük hmm köfte ekmek & ayran iyi duruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 abi adamın koşarak kaçability skill kasmışlığı var. en hızlı olduğunu kanıtladı gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Çelme çakar düşürürüm dasaaa np, olmadı balta fırlatıp yaralarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 bi serinlik geldi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 dasaaa said: abi adamın koşarak kaçability skill kasmışlığı var. en hızlı olduğunu kanıtladı gerçekten sen da az başarılı değilsin hani :D :D :D sdfsdffdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar