dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 wastyrx said: copry said: Çok uyuyunca insanın daha da çok uyuyası geliyor günlük. Aynen, daha yeni kalkabildim yataktan. Geri zekalı arkadaşım yüzünden kız gelip beni alacak mangala gidecez sanırım. Ya da tam tersi olacak. Gerçi bende de suç. >.< arkadaşları elemana kız ayarlıyor beyfendi şikayet ediyor! OLM BAK GİT! OLM MANGALA GİT! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Görüşmeyim mi ki dediğim hatun bu abi :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 hakan o arkadaşın gelmedi mi dolmusta konusmustuk gecen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 wastyrx said: Görüşmeyim mi ki dediğim hatun bu abi :< men dı fak ap lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Naalakası var yea? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 teleportasyon olsa oraya gelir ve poponu öyle bir tekmelerim ki protez bir popo taktırman gerekir. git abi. ve teleportasyon olmadığına şükret Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 her defasinda hic giyilmeyecek bir tisort koyuyorum cantaya aferin bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 dasaaya tüm enerjimle katılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 KPSS ' si kötü geçen kızları avutma gününüz kutlu olsun. Hadi paticik dışarııııı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 "devlete gitme özele git" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 cumartesi gecesi evde oturuyorum http://i1.kym-cdn.com/entries/icons/original/000/003/619/Untitled-1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 ben de oturuyorum abi ne var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 NolaxThensbane said: cumartesi gecesi evde oturuyorum http://i1.kym-cdn.com/entries/icons/original/000/003/619/Untitled-1.jpg ben pipet ile birlikte yatıyorum ben napiyim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Pipet yerinde olsam evden atardım seni şu vakit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 pratik olarak evsizim hala zaten pzt bitiyor inş tadilat... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Pipette küfür gibi nick. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 aahhaha çok ta masum uyuyor garibim sdfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Yavaştan sokul yanına bence.Ben dayanamam mesela çok masum uyuyanlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 oha itirafa bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 NolaxThensbane said: cumartesi gecesi evde oturuyorum http://i1.kym-cdn.com/entries/icons/original/000/003/619/Untitled-1.jpg Ben de perşembe günü tanıştığım kızla yemek yedim ordan onun arkadaşlarıyla konsere gittim ordan bara gittim ordan gece klübüne gittim XD Forevır elon olmayın olm çogzel böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 çağırsaydın o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 said: Ben de perşembe günü tanıştığım olm forever alone olan ile tanışmak isteyen olsa forever alone mu olur? dediğin "ben oluklardan aktım, dalgara karıştım, forever iron olmayın!" gibi bişi. adam katı halin en uç noktasında sen sıvı olmak çok iyi, neden sıvı değilsiniz diyorsun. yaradana sor ulan bunu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 gelmeyin üstüme dayılarıma dövdürürüm sizi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 lan dayaktan korkan böle olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar