wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Yürüyeceksen normal merdivenden çıksaydın da dediler mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Fin said: Off adamin koluna sivi demir dokuldu gozumun onunde kitlendim kaldim napsam istifa falan mi etsem = her gun gectigim yer bide lan orasi eridimi abi adamin kolu. terminator olmustur o simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 hahahaha @wastyrx'e güldüm ya ben, kola demir olayı mindfak yaşattı şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 oha. nesi komik olm bunun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 adamin kolu gitmis gülüyor. tey allahim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Fin said: Off adamin koluna sivi demir dokuldu gozumun onunde kitlendim kaldim napsam istifa falan mi etsem = her gun gectigim yer bide lan orasi Meslek ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Muhendisim Jandarma savci geldi tutanak tutuldu bide sorusturmaya dahil oldum qq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Büyük travma , çok kötü gerçekten, geçmiş olsun arkadaşına da ( arkadaşın mı bilmiyorum da her kimse , çok geçmiş olsun ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 sıvı demir dediğine göre %98 metalurji, benim kuzen aynı şartlarda çalışıyor. sürekli 1000 derece bir şey döküyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 İmalatçıdır belki makine falan.Sıvı demir kaç derece abi et kemik mi kalır o sıcakta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 o_o oha abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Malzeme met. ~1100 derece dokulen (curuflu) adama ne oldu hic bi fikrim yok olmemistir umarim,sanmiyorumda ama uzuv kaybi yasar gibi konusuldu haftada bir oluyormus boyle seyler tepki bile gelmedi lan kimseden 2. Haftam oldugu icin anca gordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 ikinci oha'yı diyorum.. abi occupational safety and health diye bişi var. sokayım ülkenin vurdumduymazlığına. ulan bi adamın hayatı karardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 nası haftada bir oluyor ya nerde çalışıyorsunuz abi siz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 İsim vermeyeyimde :< demir-celik endustri diyeyim.is kazalari raporlarina baktim ilk 6 aylik surecte 9 kisi olmus 342ye yakin is kazasi var ( bilek burkulmasindan yaniga kadar bi skalaya sahip) is guvenligi baya saglam ve tedbirliler aslinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Kasimda askere gidiyorum zaten donustede calismam zaten burda ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 işte şu anda..pilim bitti abi. günlerdir kasıyorum. son dönemeçteyim ve pilim tamamen tükendi. yazacak halim bile kalmayacak kadar gebermişim lan. gidip koltukta falan yatayım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 duvara terlikle vurmayı denedin mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 bir kaç saat sonra nişanlım mezun oluyor, 4 senede verdiğimiz emekler en sonunda cübbe kep ve diploma olarak önümüze geliyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 geze O değil de ben uyuyamadım telefon yüzünden her 10 dakika da bir biri aradı falan. Kapatamıyorum da haber beklediğim için, mıtsızlık direk :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 abi benim cidden yeni bi iş aramam lazım en kısa sürede. çok iyi indirim alıp fiyatları çok aşağı çektiğim için azar işittim yahu. ulan indirim al dediniz, alabildiğin kadar al dediniz... siz dediniz diye milleti belledim ulan. anasını ağlattım herkesin. şimdi arayıp bu fiyata olmaz. az yukarı çekin mi diyeyim ne diyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 konus adamlarla cebe at anasını satiim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 BabacumMostors said: bir kaç saat sonra nişanlım mezun oluyor, 4 senede verdiğimiz emekler en sonunda cübbe kep ve diploma olarak önümüze geliyor :) hayırlı olsun =) valla senin de gözün aydın sen de az topic açmadın sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Fistan said: konus adamlarla cebe at anasını satiim yemin ediyorum düşünmedim değil. ben adamlardan daha da indirim sözü de aldım. siz fiyatı verin. pazartesi daha da düşürürüz de dediler bugün. sertifikalarını, bilmem nelerini, dynamic loading kağıtlarını, tüm evraklarını aldım. deneyini yaptırtırım bak kandillide, böle çıkmazsa bozuşmayalım falan diye de restimi de çektim. çok fiyatları düşürmüşsün ama dediler. bu ne abi? tüm projenin yükünü tek başıma çekiyorum lan. küvete yatıp kendimi boğayım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 eve gelebildim sonunda dram dolu bi gün daha bitti en ağırıda 6kglık iş botları bildiğin enerjini drainliyor böyle 10metre gidiyorum yok oluyorum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar