Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Lpgli bisiklet:) süperim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Eğer üstünde ugrasırım, elime para gectikce arabaya yeni bir seyler eklerim son sahibi olurum ama bir tek bende olur mantığıyla düşünüyorsan woswos al. Ama yok ben bir araba alayım biraz kullanır aynı paraya satar ustune para ekler daha iyisini alırım diyorsan Sahin al. Sonucta hangi matıkla baktıgına baglı. Eger araba ile ugrasmayı sevmiyorsan kesinlikle vosvos alma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 vosvosu çok tipsiz buluyorum ben:) hele yeşil yanınca babamı geride bırakmalarınada kıl oluyorum açıkcası [Bu mesaj Chemical tarafından 26 May 2003 03:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Asker jipi dedikleri CJ5 olsa gerek. Eğer öyleyse kışın kullanılmaz o soğuktan.[hline]Pretty women makes us buy beer, Ugly women makes us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Kesinlikle Şahin al. 2 sene VW kullanmış biri olarak tavsiye ediyorum. VW şirin falan olabilir ama kışın adamın kemikleri donuyor ve hele de uzun yol yapmayı düşünüyor isen güvenlik içinde Şahini tavsiye ederim.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 said: BonePART, 25 May 2003 23:12 tarihinde demiş ki: ...sahinde guzel tercih kro arabası felan ama parcaları cok ucuz ilk araba için uygun ama asla ilk araba olarak lpg alma 4 kattan dusmeye benzemez biri arkadan caprtımı parcalarını 18 ilçeden ayrı toplarlar.. +1 ama bana sorarsanız ben ikisinide almam. az daha sıkarım dişimi, biraz daha para ayırırım kenara sonra az daha ii bi araba alırım.? bana göre şahin sux.[hline]orduma katılın gücünüze güç katın >> >push here< ........................................................... Hä¥ättä Hër ZäMäñ MùtLùLùğùñ Dørùğùñdä GüLüñmëz, ßäzëñ §ırF Hä¥ätä GıCıKLıK øL§ùñ dÎë ùÇùRùmùñ Këñärıñdä bÎLë §ıRıtäcäk§ıñ!! =-¤|¶¯`°²¤> §hëKÎLChøCùQ <¤²°`¯¤|¶-= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Bulursan 1970 model fln bi Mini Cooper al süfer araba "The Bourne Identity" de de vardı :)[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LeSultanRouge Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 temiz bir 1303'ü hiçibişeye deişmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 kaplumbag en guzelı,ne yapcan sahını ya, kızlar bınmez ona :)[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 91 94 arası kaplumbağa kullandım ve hakkaten kışları çok zor geçirdim. Onun dışında yazın güzel araba ama sorun çıkarma ihtimali yüksek malum en genci benle yaşıt nerdeyse.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Absolut senın yas o kadar varmı ya ?[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 temiz bi vosvos şahinden çok çok iyidir ama lpgli olması şahine artı avantaj vosvos şehir içinde çok yakar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Woswos yolda bırakır adamı ya. Araba mekaniğinden anlamanız lazım az çok. Ayrıca temiz Şahin'ler gayet de güzel. Yeni modellerinin boyaları da çok hoş. Sadece yazın biraz kaynıyor.[hline]Pretty women makes us buy beer, Ugly women makes us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Doğan görünümlü Şahin olmak şartıyla oyumu Şahine veriyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Yanılmıyorsam en son üretim VW 74 yılında yapıldı (Brezilya olanları saymıyorum). Kendi arabamla yaşıttım kullanırken :)[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Bence woswos asla değişmez bir karizması ve şirinliği vardır ayrıca sandığınız gibi öle çokda para gitmez vosvosun en güzel özelliği bir çok yan sanayi parçasını kullanabilmesidir.Ve modifiye olayına daha açık ve kesinlikle görüntüsü çok daha hoştur.[hline]Thief of Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 VWnin karizması falan hoş da hakkaten çok eskidiler artık. Yazın ısı sorun olmuyor saolsun kelebek camlar süperdir ama kışın hakkaten donmuştum. Univ 1deydik ve sabahları camı elimizle içten 1 parmak eritip Odtuye kadar dau ederek giderdik. Duanın sebebi önümüze görmek için değil donmamak içindi. :)[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 said: UrZa, 26 May 2003 01:06 tarihinde demiş ki: murat 131 ownz joo! lol :lol:[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 vosvos rules... hem rallilerini katilirsin, boyarsin falan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 walla eger bıraz paran warsa ben 2 vosvos gordum ustu acık manyaq mod.. olmuslar ondan karızması war bıkerem[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar