Meov Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 bir süredir wizard oynuyorum baydı hafiften yeni bir karakter kasayım diyorum ama dh monk ve barbar arasında kaldım :) açıkcası monktansa barbar daha mantıklı gözüküyor insanlar monku tank oynamak zorunda kaldığı için ama bir yandada dh var. saydıklarımın arasında en avantajlısı barbar olacak yeni patchte sanırım ama bilemedim işte. melee class oynayabilir miyim sevebilir miyim onuda bilmiyorum pek sevemedim gibi. siz olsanız hangisini açardınız deyim ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 gönlünün götürdüğü yere git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 karar verebilsem gidicemde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Işığı seç, tabii ki monk. May the light be with you and shine upon your path. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 aynen patch barbarin patchi. dhden uzak dur bence bi muddet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 peki barbar-monk arasında desek? monku full dps kassam yaşayamam sanırım shieldsiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 barbar oyna bence. monk infernoya kadar çok zevkli ama sonrasında çok meşakkatli bir class. monka harcayacağının yarısıyla barbarla uçarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 monk oynama sakın da naparsan yap aman diyim lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 14124124m varsa monk oyna asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caladorn Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 borbor iyi, borbor güçlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Kro gibi barbar secme, elit sinif sec demon hunter ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 3 ü de eşit çıktı lan korktum. barbar açıcam ben alınca edit: oldu mu baba benim mesajdan bi dakika önce öyle yazmak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 ahaha bi oy verdim su an hepsi esit, yandın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 barbar ve dh açtım sıkıldım wizarda geri döndüm ölüp duruyorum inat ettim act3e.. düsen suoerior itemlarla farmlaya farmlaya rahatlayacam ben o act3te lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Go go DH abi. İyi gear dizince zaten disciple bitince SS spamla champlarida öldürmüs olucaksin,ayrica cok cool topuklu giyiyo lan karakter! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 e ias nerf? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 ias nerf sorun deilde tentacle nerf üzdü bizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Female barbar tabi ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Gençler şimdi dh ile barbar arasında kaldım ben son olarak level 10 barbar 13 dh var. dhda kitelayarak kesiyor sanırım biraz, wizard var o yüzden barbar mı açsam diyorum? birde bu ankette monk neden barbardan çok çıktı onuda merak etmiyor değilim. son 1-2 cevap lazım bana adam gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Viper_ Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 lol 3 ü de 17 an itibari ile ben wizde kal dyerek bozmuyorum dengeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 monk oyları troll :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Meov said: dhda kitelayarak kesiyor sanırım biraz son 1-2 cevap lazım bana adam gibi. biraz mı? dh demek tamamiyle kite demek. ok atan bir karakterle göğüs göğüse mücadele edeceğini mi sandın fdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 acıkcası wizard dan baydıysan DH da oynama ranged ve acıkcası aynı pekmezin kırmızısı yesili, ha oyundaki en OP class su an ama hani derdim progress degil eglence diyorsan salla bence DH ı, monk ile barb arası tercih olsun, ben sahsen monkla daha fazla eglendim lvllarken ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar