L_Zero Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 ya onu diyorum işte eshopa pcden mi giriyorum? makinede göremedim eshop kısmını diyorum, şimdide bakamıyorum güncelliyor diyorum. facebooktan taciz ederim çocuk neden beni anlamıyor kimse ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 evet o ilan benim ya buraya açmadım fiyatı yüksek tuttum biraz :P satılmasın istiyorum cunku 1-2 aya gelicek cihaz cünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 500 e verirdin mesela sen onu bana di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Abi yüksek değil ki 1250'e gameboy satıolardı bugun, işlemeli nakışlı felan diye, şu nintendo koleksiyon olaylarına bir ısınamadım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 ya pcden http://www.nintendo.co.uk/Nintendo-3DS/Nintendo-3DS-94560.html buraya girip cihazı register ediyosun. arkasında bi kod var işte onu yazıyosun sonra oyunun ayarlarında bi yerde eşleştiriyorsun direk o basic settingsi tamamlayınca oda aradan çıkıyor. eshop güncellemesi biraz uzun sürüyor işte o bittikten sonra alıcaksın eshoptan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 verilebilitesi var gibi :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 abi yapma... alırdım yemin ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 500 bedava zaetn, oyunlar fiyatına alet bedavaya gelio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L_Zero Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 banada birileri yok satmıyorum dedide neyse ^^ tamam anladım arkadaş ben bunu neden güncelleştirdim anasını satim %70te hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 bi dakka parmak hesabı yapıp gelcem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L_Zero Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 peki pokemon x mi alsam y mi alsam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Y al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 yapamdım. oyunların 2. el fiyatlarını bilmiyorum. : / Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 abi o oyunlar eshop işte 49-45€ sıfırı 2. piyasısını ben de bilmiyorum pek. ben nintendocudan sıfır zelda ooc time aldım 50liraya falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Abi zaten o durumda ikinci el hesabı yapamassın pek, zira alıp satmak aslıdna oyunları çok karlı böyle oldunmu direk aleti ve oyunları alıyorsun oynuyorsun işin bitince elden çıkarmak isteidğin zamöan yüzde 25 civari bir kayıpla çıkarıyorsun. finin sattıgı alırsan yüzde 50 zararın olur belki bir daha elinden çıkaramazsan, ama kısa süreçte sana bütün oyunları sunuyor adam işte o aletin 3-4 ay playtimemı var net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 kartuş olmayınca pek piyasası olmuyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Ben mario kart 7 ve zeldayı aynı fiyata diğerlerini max yüzde 25 kayıpla satmışımdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 virtue's last reward satan var mı 2. el? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Hatta rıdvandan 350'e aldıgım PS3ü bile satarken total yüzde 20 bir civar kayıpla sattım, konsollar pahalı dursada halen steam gibi sömürücü hortuma sahip olmadıkları için tüketici dostu aletler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Masakari said: virtue's last reward satan var mı 2. el? http://nintendocu.com/classifieds/view/859 çok zor ama 40a satmış adam meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Fin said: evet o ilan benim ya buraya açmadım fiyatı yüksek tuttum biraz :P satılmasın istiyorum cunku 1-2 aya gelicek cihaz cünkü o nasıl yüksek fiyat ya. yada millet çok yağcı. yorumlardan milletin içi gitmiş fiyata alacaklarmış gibi asdfghj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 abi oranın piyasasına göre yüksek ne bileyim ben çok ucuza oyunlar aldım hep ordan :3 çokta yazasım gelmedi yoksa oyunların €değeri bile x1.5 katı falan en az onun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 sonradan satışa koyacağım dediğin kartuşlar neler? zaten tüm iyi oyunlar yüklüymüş ne kaldıki geriye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 reampage said: Masakari said: virtue's last reward satan var mı 2. el? http://nintendocu.com/classifieds/view/859 çok zor ama 40a satmış adam meh Şuna yarın mesaj atayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 kid icarus paper mario sticker zelda oot tales of abyss bide super mario 3dland var mariolar çok kötü ama dream team iyi dediler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar