Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nintendo 3DS?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
benim noob sorum var.

şimdi ben teknosada buldum 200e 3ds aldım.

açtım account vs demedide region flm seçtim.

şimdi club-nintendo şeysi çıktı içinden ona üye olucam

bu eshopa flm nasıl erişicem pokemonu alıcam ben?

böyle eblek gibi kaldım şuan ya
Mesaj tarihi:
clubnintendo.co.uk a gir önce
cihazı register et.
daha sonra oyunun ayarlarından confirmleyip eshop downlaodını yapıp purchase ediceksin.
oyunu önce purchase edersen sistemde gözükmüyor hani recall falan yapamzsın ilerde.
Mesaj tarihi:
L_Zero said:

ülkeyi türkiye seçtim değiştireyim mi?

değiştir türkiye secince eshopta oyun yok, direk avustralya yap 3-5 euro ucuza alırsın oyunu, sonra tekrar ingiltere yaparsın, ama ben hala refund bekliyorum nintendo eshoptan hala arastyıroruz diolar 2 kere cektiler, ilginc olanı banka ilk cektiklerini verdi ikinci cektiklerini provizyonda beklitiyor 1 haftadır.
Mesaj tarihi:
bişi olmuyor 2 elde kayıtlı olup olmaması star veriyor sitesi işte bide 3-5 tam emin değilim hesaptaki eshop oyunlarını taşımana izin veriyor başka bi cihaza
Mesaj tarihi:
ben direk ingiltere yapıp sonra cluba üye olucam.

eshop nerede onu bile bulamadım ake ahaha sabahtan beri lego oynuyorum zaten, şimdi update dediydim onu yapıyor cihaz baya eski parti sanırım diye.
Mesaj tarihi:
imamizer said:

bu arada bu adam nasıl 3ds buyldu ya? aylar olmadı mı o teknosa 3ds leri biteli?

teşhirdeymiş ama şarjda beklememiş hani kapalı cam standda beklemiş alet.

sonra kaldırmışlar duruyormuş arkada hep, elemanın birine sordum 1 tane kaldı arkadaşımda sormuştu vs dedi direk aldım ehi.

mavi ama
Mesaj tarihi:
neden ki neden moralimi bozdun :D

şimdi ülkeyi ingiltere yapıyorum, sonra cluba üye oluyorum register ediyorum cihazı.

sonra step by step var mı çok yorgunum :<
Mesaj tarihi:
abi teknosa teşhir ürünü direk 30.el falan onun circleu falan filan mikrobu direk STD falan kaparsın hele en kötüsü çitoz yemiş şişko çocuklar parmaklamış olabilir veya goldbaren of.alkole yatır
Mesaj tarihi:
reampage said:

imam sen finin sattıgı 3dsi alsana bütün AAA oyunları içinde satıo

650 liraya satılıyor bi tane o mu? ben de diyorum kapıcı çocuğu falan komik adammış bizdendir dedim asdfghj

yok ben 3ds aldım 1-2 saat önce bi tane. bilseydim beklerdim.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...