L_Zero Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 benim noob sorum var. şimdi ben teknosada buldum 200e 3ds aldım. açtım account vs demedide region flm seçtim. şimdi club-nintendo şeysi çıktı içinden ona üye olucam bu eshopa flm nasıl erişicem pokemonu alıcam ben? böyle eblek gibi kaldım şuan ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L_Zero Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 ülkeyi türkiye seçtim değiştireyim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 clubnintendo.co.uk a gir önce cihazı register et. daha sonra oyunun ayarlarından confirmleyip eshop downlaodını yapıp purchase ediceksin. oyunu önce purchase edersen sistemde gözükmüyor hani recall falan yapamzsın ilerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 değiştir bide ülkeyi tr yapma irlanda dublin falan yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 2. el 3ds alıncao iş nasıl oluyor peki? alet zaten kayıtlıysa yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 L_Zero said: ülkeyi türkiye seçtim değiştireyim mi? değiştir türkiye secince eshopta oyun yok, direk avustralya yap 3-5 euro ucuza alırsın oyunu, sonra tekrar ingiltere yaparsın, ama ben hala refund bekliyorum nintendo eshoptan hala arastyıroruz diolar 2 kere cektiler, ilginc olanı banka ilk cektiklerini verdi ikinci cektiklerini provizyonda beklitiyor 1 haftadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 imamizer said: 2. el 3ds alıncao iş nasıl oluyor peki? alet zaten kayıtlıysa yani. resetle cihazı modu var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 bişi olmuyor 2 elde kayıtlı olup olmaması star veriyor sitesi işte bide 3-5 tam emin değilim hesaptaki eshop oyunlarını taşımana izin veriyor başka bi cihaza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 bu arada bu adam nasıl 3ds buyldu ya? aylar olmadı mı o teknosa 3ds leri biteli? resmen kıskandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L_Zero Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 ben direk ingiltere yapıp sonra cluba üye olucam. eshop nerede onu bile bulamadım ake ahaha sabahtan beri lego oynuyorum zaten, şimdi update dediydim onu yapıyor cihaz baya eski parti sanırım diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L_Zero Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 imamizer said: bu arada bu adam nasıl 3ds buyldu ya? aylar olmadı mı o teknosa 3ds leri biteli? teşhirdeymiş ama şarjda beklememiş hani kapalı cam standda beklemiş alet. sonra kaldırmışlar duruyormuş arkada hep, elemanın birine sordum 1 tane kaldı arkadaşımda sormuştu vs dedi direk aldım ehi. mavi ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 o cihazdan hayır gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L_Zero Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 neden ki neden moralimi bozdun :D şimdi ülkeyi ingiltere yapıyorum, sonra cluba üye oluyorum register ediyorum cihazı. sonra step by step var mı çok yorgunum :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 bişi olmaz ya, bir kere çalıştımı en fazla pil alırsın ebayden pil değiştirmekte çok basit zaten, lakin ne tombul parmaklar ellemiştir onu alkole yatır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 offo cihaz pattes olmuştur ya. sokakta yerden 2 tane taş al at daha çok eğlenirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 bi de mikrop saçar o alet. adam tuvaletten çıktı geldi orada teşhirdeki aletle oynadı. burnunu karıştırdı arkasına yapıştırdı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L_Zero Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 yoo gayet temiz cihaz, ben memnunum ^^ 170e ikinci el alıcaktım bence bu daha iyi oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 abi teknosa teşhir ürünü direk 30.el falan onun circleu falan filan mikrobu direk STD falan kaparsın hele en kötüsü çitoz yemiş şişko çocuklar parmaklamış olabilir veya goldbaren of.alkole yatır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 imam sen finin sattıgı 3dsi alsana bütün AAA oyunları içinde satıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L_Zero Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 aldım temizleyici vs zaten. ulan eshopa nasıl giricem diyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 onun eshopa ne girmişlerdir senden önce of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 duvardan duvara vurmuslardır storeu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L_Zero Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 heves edip aldım ama ben çok mutluydum şerefsizler :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 reampage said: imam sen finin sattıgı 3dsi alsana bütün AAA oyunları içinde satıo 650 liraya satılıyor bi tane o mu? ben de diyorum kapıcı çocuğu falan komik adammış bizdendir dedim asdfghj yok ben 3ds aldım 1-2 saat önce bi tane. bilseydim beklerdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 anlattık ya yukarda işte registerlayıp gireceksin diye ? ülkeyide irlanda falan seç ingiltere GBP kitlerde kur girer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar