Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/nintendo-3ds-kirmizi-88345737 Bu yeni cikti, topluca alip ucuza verenin tuketmesini beklemis gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarumar Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 kırmızısı çirkinmiş. en güzeli cosmos black, black, white, green. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Bu şey işte Kadıköy'deki yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Adventure seven sunu alsin: http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/nintendo-ds-another-code-87254771 DS'in en sevdigim adventure oyunlarindan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 abi ocarina'yı millet o kadar yıl önce internet guidelar walkthroughlar olmadan nası bitiriyormuş ya helal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 biter abi ben bakmıorum walkthrough, bir kere baktım tüm zevki kaçtı didik didik ederek gidicen işte, o yüzden daha en başlardayım sdf. dağa taşa flüt çalıorum mnk bişiler açılır diye. Adventure tadı çok güzel zaten, kendi sınıfını yaratmış olmasıda ordan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 GERGE said: http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/nintendo-3ds-kirmizi-88345737 Bu yeni cikti, topluca alip ucuza verenin tuketmesini beklemis gibi. Yeni değil o vardı ya hep Garanti şeyi bile farklı kadıköy'deki kürt buymuş hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 hamsilipilav said: abi ocarina'yı millet o kadar yıl önce internet guidelar walkthroughlar olmadan nası bitiriyormuş ya helal Sunu aldim ben yeni, en zor oyunlarindan bir idiyorlar puzzle olarak: http://www.nintendo.co.uk/Games/Game-Boy-Color/The-Legend-of-Zelda-Oracle-of-Ages-266252.html Guzel guzel oynuyorum, bazen kafa yoruyor ama oynaniyor yani. edit: yanlis link vermisim/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 3 tane oyun soledim amazon usden, eğer varsa ds oyunu almak istediğiniz kargoyu benim pakete ekleriz daha epey oyun girer sanırım fiyat artmadan öm atın bana yol parasını kurtarırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arezd Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Oyunlar ntsc mi amazondan? Bir de Türkiye'ye nasıl getirtiyorsun ben ne seçtiysem yollamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 ds oyunlarında bölge ayrımı yok, 3dsler ntsc ama, 3th part bir şirket üzerinden getirtiyorum orda bir adres aldım önce amazondan oraya o adresten bana gönderiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 reampage said: 3 tane oyun soledim amazon usden, eğer varsa ds oyunu almak istediğiniz kargoyu benim pakete ekleriz daha epey oyun girer sanırım fiyat artmadan öm atın bana yol parasını kurtarırız. valla aynı satıcıdan bile alsan iki ürün farklı kargolanıyor amazon kuralları gereği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 US adresi aldım işte abi önce oraya gidicek hepsi, varsa sizinde veriyim ömden adresi gönderin oaraya bana bilgileri verin, sonra toptan türkiyeye yönlendiricem 1 aylık açtırdım işte amerikadaniste.com accsini 9 dolar bayıldık 28 dolarda kargo tutucak. oyun olduğu için kolay kolay aşmayız kargo boyunu, gümrükte takılma durumuda yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arezd Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Ds oyunlarının region free olduğunu öğrenmek iyi oldu:) Yani burdan ds oyunu alsak makinada ntsc makinada çalışacak çok iyi yahu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 bende onu öğrenince zaten usden almaya başladım oyunları eheh. gerçi bazı ds oyunları uçuk çok. ama 15-20 dolar arası güzel oyun çok var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 şu promosyon 8 oyunu indirmeye başladım bugün 32gb sd kart geldi bi kısmını oynadım gerçekten iyiler bi kısmıda kötü baya. indimediğim 3 oyunda var hala. Monster Hunter 3 almadıysanız almayın oyun iyi değil =. Kontroller ve oynanabilirlik alakasız baya oyunun ilk 15-30dakkalık kısmı kanser slash part kısmı güzel ama bosslar biraz zor grind upgrade le kesilecek gibi değil o berbat kontrollerle 20dakka boss fight koymuşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 MH3 ün kontrolleri kanser hakikaten bende tavsiye etmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Bir 40-50 dakika oynadim sadece, o kadar kotu gelmedi bana ama cok iyi degildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 wii u oyunu bariz ya o kontrollerle imkansız gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 circle pad lazım ikinci sanırım o oyun için, resident evilda öle zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Mutant Mudds iyi diyorlar, deneyen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 bu arada 2.promosyon olmuyor sanırım ya legoyu register edemedim bedava animal cross alacaktım üstüne sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Olmuyor yaziyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 register olarak görmediği oyun 2. aldığım oyun yalnız ya fire emblemi register edemedim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 fire emblem'e başladım da frederick herkesi dövüyo lan sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar