Holy Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 said: Chimera167, 30 Ekim 2004 01:08 tarihinde demiş ki: ahh ah keske herkes boyle dusunse de paticik mahvolmasa eywallah Grrrr. Paticiği mahveden birşey varsa o da böyle "cin gördüm ödüm koptu" tarzı konular yada onları açanlardır![signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Böyle durumlar sonuncunda izlenilmesi gereken televizyon programları . Ali babanın çiftliğindeki ünlü sığırlar. (Ünlüler bahçesi) Sırlar dünyasımıydı neydi o zıkkım Gizli kapılardı sanırım bi de o mal program . Bu programları izleyen sorunlu hastalarda %70 zeka gerilemesi bundan dolayıda hafıza kaybı oluştuğu yeni kururumuz olan türkiye rtük yasasına kafam girsin ekibi tarafından onaylanmıştır .[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim | " 6 " Day
wildpervert Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 said: Chimera167, 30 Ekim 2004 00:59 tarihinde demiş ki: bu isleri iyi bilirim biraz hemen ayaklarina baktim duzdu bisi yoktu euheuhe[signature][hline]Boo
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Bir yanda media player ile exorcist i izliyorum bir yandan thread'ı okuyorum. manyak mıyım neim ? neim ne ?[signature][hline]0 bir -Kuzu MSN efea[email protected]
daverc Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Gr@lsın ![signature][hline]|R.I.P| Sevmiyorum calismayi,tembelim ben.|[/b]-[Kontrolsüz güc, güc değildir]-
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 said: daverc, 30 Ekim 2004 01:38 tarihinde demiş ki: Gr@lsın ! ihtiyacım vardı bu söze gaz oldum arkasından hannibal ı izlicem.[signature][hline]0 bir -Kuzu MSN efea[email protected]
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Bak seni uyarıyorum sen halen neler yapıyosun . Once git ismini soyle ahmet diye . Sonra gel hennıbıl izle egzorsizt izle afferin afferin sabaha o evden sağa çıkarsan iyidir .[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim | " 6 " Day
Cafein Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paticik com alacakaranlık kuşağı olmuş be, forumun haline bak. Bence radyoda da bir pati korku hikayeleri okusa fena olmazmış. Bu arada beş dakika kadar önce benim de camın önünden hayalet geçti, eminim çoğunun ödü kopardı. Ama mantıklı bir pati olarak napıyoruz? Kalkıyoruz bakıyoruz, 11. kata kadar ulaşabilecek bir rüzgar bulan beyaz naylon torba, uçuş dersinde! RÖhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah!!!![signature][hline]"Kırk bakireye tapmaya, bal yanaktan tatmaya geldim." (Cüneyt Arkın)
Laistragon Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Hmm ilginç.[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member | ?Laistragon? | | My Photos |
ChainLight Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 said: Mavi, 30 Ekim 2004 01:06 tarihinde demiş ki: aynısı banada oldu cin o ismi ahmet. LOL..ronkenci..kesin ahmettir o...hasan olsaydi bakmakla kalmazdi...adindan kork![signature][hline]We Are Just Nothing
Afterdeep Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Aynaya bakip 5 kere Cin Ahmet derseniz beliriyormus..[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher Necrocks - Necromancer - 1L8 Olcayto - Infiltrator - 3L4 Alaattin -Sorcerer - 2L3 Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML4 - Assistant Tailor Now in Sydney, Australia...
evilflame Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 said: Black_Lupin, 30 Ekim 2004 01:35 tarihinde demiş ki: Böyle durumlar sonuncunda izlenilmesi gereken televizyon programları . Ali babanın çiftliğindeki ünlü sığırlar. (Ünlüler bahçesi) Sırlar dünyasımıydı neydi o zıkkım Gizli kapılardı sanırım bi de o mal program . Lütfen kaynanaları unutmayalım :P[signature][hline]!a$k! için gülmeli !a$k! o zmn !a$k!
anil_selam Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 kedidir gene bence :D[signature][hline]@+Le'PhAnTom+@ N ¡G™ä ÂÆ©® E@╦U®£
Dingaer Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 kesin cinler bunlar ya patiler dikkatinizi çektimi bu ara patilere çok sık böle şeyler olmaya başladı dikkatli olun yani
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Ayakkabısına kertengele girmiştir.[signature][hline]I'd like to try to live my life again. I'd like to see where I was going wrong.
RaVena Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 *!Sırlara Yolculuk Sadettin TekSoy Moduna Girer * Evet böle şeyler çok olmaya başladı gerçekten .?[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''R/H''[Bu mesaj RaVena tarafından 30 Ekim 2004 12:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 dıp tıs dıp tıs dıp tssıss[signature][hline]0 bir -Kuzu MSN efea[email protected]
Messor Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Bence kaçırdığın fırsata üzül derim. Çünkü o gerçekten Ahmed. Aslında o bir davetti " gel, evrenin gerçeklerini gör" gibi.Ama sen kaçırmışsın. Üzülme bi iki hafta gece senin yatağının yanında oturur, hala şansın var. "Ahmed abi ordamısın" de gece karanlıkta, beliren ışıklarla başlıyacak senaryon...Başka boyuttaki gelecek hayatında başarılar dilerm üzülme..[signature][hline]Harvester - Deadly one...
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Herşeyi geçtim isim neden ahmet ?[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim | " 6 " Day | Sahip olduğun gücü asla gösterme !
Öne çıkan mesajlar