Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ilginc Bir Olay '' Nie Bakti ??? ''

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Chimera167, 30 Ekim 2004 01:08 tarihinde demiş ki:
ahh ah keske herkes boyle dusunse de paticik mahvolmasa eywallah
Grrrr. Paticiği mahveden birşey varsa o da böyle "cin gördüm ödüm koptu" tarzı konular yada onları açanlardır![signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki:
herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir
ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim

Paticik Fm
Mesaj tarihi:
Böyle durumlar sonuncunda izlenilmesi gereken televizyon programları .

Ali babanın çiftliğindeki ünlü sığırlar. (Ünlüler bahçesi)
Sırlar dünyasımıydı neydi o zıkkım
Gizli kapılardı sanırım bi de o mal program .

Bu programları izleyen sorunlu hastalarda %70 zeka gerilemesi bundan dolayıda hafıza kaybı oluştuğu yeni kururumuz olan türkiye rtük yasasına kafam girsin ekibi tarafından onaylanmıştır .[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt

Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim | " 6 " Day
Mesaj tarihi:
Bak seni uyarıyorum sen halen neler yapıyosun . Once git ismini soyle ahmet diye . Sonra gel hennıbıl izle egzorsizt izle
afferin afferin sabaha o evden sağa çıkarsan iyidir .[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt

Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim | " 6 " Day
Mesaj tarihi:
Paticik com alacakaranlık kuşağı olmuş be, forumun haline bak. Bence radyoda da bir pati korku hikayeleri okusa fena olmazmış. Bu arada beş dakika kadar önce benim de camın önünden hayalet geçti, eminim çoğunun ödü kopardı. Ama mantıklı bir pati olarak napıyoruz? Kalkıyoruz bakıyoruz, 11. kata kadar ulaşabilecek bir rüzgar bulan beyaz naylon torba, uçuş dersinde!
RÖhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah!!!![signature][hline]"Kırk bakireye tapmaya, bal yanaktan tatmaya geldim." (Cüneyt Arkın)
Mesaj tarihi:
said:
Mavi, 30 Ekim 2004 01:06 tarihinde demiş ki:
aynısı banada oldu cin o ismi ahmet.

LOL..ronkenci..kesin ahmettir o...hasan olsaydi bakmakla kalmazdi...adindan kork![signature][hline]We Are Just Nothing
Mesaj tarihi:
said:
Black_Lupin, 30 Ekim 2004 01:35 tarihinde demiş ki:
Böyle durumlar sonuncunda izlenilmesi gereken televizyon programları .

Ali babanın çiftliğindeki ünlü sığırlar. (Ünlüler bahçesi)
Sırlar dünyasımıydı neydi o zıkkım
Gizli kapılardı sanırım bi de o mal program .

Lütfen kaynanaları unutmayalım :P[signature][hline]!a$k! için gülmeli !a$k! o zmn !a$k!
Mesaj tarihi:

*!Sırlara Yolculuk Sadettin TekSoy Moduna Girer *

Evet böle şeyler çok olmaya başladı gerçekten .?[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen;
Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''R/H''

[Bu mesaj RaVena tarafından 30 Ekim 2004 12:29 tarihinde değiştirilmiştir]

Mesaj tarihi:
Bence kaçırdığın fırsata üzül derim. Çünkü o gerçekten Ahmed. Aslında o bir davetti " gel, evrenin gerçeklerini gör" gibi.Ama sen kaçırmışsın. Üzülme bi iki hafta gece senin yatağının yanında oturur, hala şansın var. "Ahmed abi ordamısın" de gece karanlıkta, beliren ışıklarla başlıyacak senaryon...Başka boyuttaki gelecek hayatında başarılar dilerm üzülme..[signature][hline]Harvester - Deadly one...
Mesaj tarihi:
Herşeyi geçtim isim neden ahmet ?[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt

Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim | " 6 " Day | Sahip olduğun gücü asla gösterme !
  • Yeni Oluştur...