Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Magic the Gathering: Duels of the Planewalkers 2013

Glatheros

Öne çıkan mesajlar

Carsamba gunu cikiyor

Pc, Xbox 360, PS3 ve Ipad icin. Bir kart havuzundan serbest deck olusturmayi eklememisler fakat,ekran goruntulerinden gordugum kadariyla decklerde yaklasik 100+ kart var.

MTG: DP 2012 de deck cesitliligi mevcuttu, (control decki, trample decki, condition decki, burst dps decki vs.)

Kaynak: Wizards of the Coast

Sosyal ağlarda paylaş

Iki oyunun hedefledigi oyuncu kitlesi tamamen farkli, gereksiz demek cok subjektif olur.

MTGO nun arayuzu outdated , sistem tam bir moneysink.

bu oyunun arayuzu gayet kolay ve estetik, ayrica £7.

kiyaslanabilecek kulvarlarda degiller. Full deck customization ve daha fazla kart isteyen zaten MTGO veya gercek kartlarla oynuyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
MTGO moneysink değil aslında. Orada da Planewalkers var. Bu üç Planewalkers oyununa çıkan yüm kartlar var ve aynı fiyata satılıyor. Kendi odası var oynamak için de. Her zaman bir 200 oyuncu da oluyor o odada oynayan. Ben de öyle oynuyorum. Pauper oynamaya çalışıyorum bu aralar ama, o da çok ucuz sadece common olduğu için.

Kart oynu abi bu, arayüzün önemi yok.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • 10 ay sonra ...
evet ikisi farkli şeyler land kart (özel bir spell yoksa) her el 1 tane oyuna indirebilirsin.

Creature kartlarını ve ya öbür kartları fark etmes gerekli land'den kaç tane varsa onunla oynarsın. Örneğin 3 island'in var creature kart'ın da 1 island 2 tane random land istiyor

3. turn desin diyelim o zaman oynuyorsun işte... ama illa 3. turn gerekmez mana saglayan sorc.,instant'lar var o kartlarla da cıkarabilirsin
Sosyal ağlarda paylaş

Glatheros said:

Iki oyunun hedefledigi oyuncu kitlesi tamamen farkli, gereksiz demek cok subjektif olur.

kiyaslanabilecek kulvarlarda degiller. Full deck customization ve daha fazla kart isteyen zaten MTGO veya gercek kartlarla oynuyor.

işte deck oluşturmayı vs hala koymuyorlar, şu oyunu 7 yaşından büyük birisi 1 haftadan fazla oynamaz yine. Hayır alıyorum her seferinde, oynuyorum ama 2-3 gün sonra o kadar yetersiz geliyor ki oyun. son dk değişikliğiyle deck manager koysunlar ya :/
Sosyal ağlarda paylaş

Lectre said:

Glatheros said:

işte deck oluşturmayı vs hala koymuyorlar, şu oyunu 7 yaşından büyük birisi 1 haftadan fazla oynamaz yine. Hayır alıyorum her seferinde, oynuyorum ama 2-3 gün sonra o kadar yetersiz geliyor ki oyun. son dk değişikliğiyle deck manager koysunlar ya :/

Zaten deck buildi olan online MTG var, isteyen gider onu oynar, ama bence o masraftan baska bir sey degil. Casual olarak 15 yildan fazladir magic oynuyorum, `Duels` benim bile MTG susuzlugumu gideriyor. Her sene cikan Duels of the Planewalkers`i aliyorum, bir sene idare ediyor. 10dan fazla deste var, yine kac saat play time yapar. Sirf 4 kisilik planechase modu bile aylardir oynatiyor beni.

Gerci her sene cikan desteler birbirine cok benziyor. Ilk defa baslayacak biri Duels 2013 alsa yeter. Hatta 2 3 hafta beklesin 2014 alsin.
Sosyal ağlarda paylaş

Masticore said:

evet ikisi farkli şeyler land kart (özel bir spell yoksa) her el 1 tane oyuna indirebilirsin.

Creature kartlarını ve ya öbür kartları fark etmes gerekli land'den kaç tane varsa onunla oynarsın. Örneğin 3 island'in var creature kart'ın da 1 island 2 tane random land istiyor

3. turn desin diyelim o zaman oynuyorsun işte... ama illa 3. turn gerekmez mana saglayan sorc.,instant'lar var o kartlarla da cıkarabilirsin

teşkür ettim. öğrendikten sonra zaten satın alacağım internetten oynayabilmek için.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...