Glatheros Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Carsamba gunu cikiyor Pc, Xbox 360, PS3 ve Ipad icin. Bir kart havuzundan serbest deck olusturmayi eklememisler fakat,ekran goruntulerinden gordugum kadariyla decklerde yaklasik 100+ kart var. MTG: DP 2012 de deck cesitliligi mevcuttu, (control decki, trample decki, condition decki, burst dps decki vs.) Kaynak: Wizards of the Coast Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Bu iyi, güzel ama MTGO varken gereksiz. En azından buna çıkan herşey orada da çıkıyor. Yeni kartlar geliyor yani =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Iki oyunun hedefledigi oyuncu kitlesi tamamen farkli, gereksiz demek cok subjektif olur. MTGO nun arayuzu outdated , sistem tam bir moneysink. bu oyunun arayuzu gayet kolay ve estetik, ayrica £7. kiyaslanabilecek kulvarlarda degiller. Full deck customization ve daha fazla kart isteyen zaten MTGO veya gercek kartlarla oynuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 oyunu almakla bitmiyorki, daha deck unlocklar falan filan heleki ipade geliosa hayvan gibi micro-transaction somururler ipad icin alirim ama, koca bilgisayar ekraninda oynanicak bi oyun diil, serin bir yere uzanip ipadde cilgin gibi oynanabilir yazin gayet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Deck yapamadığın mtg = çöp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 MTGO moneysink değil aslında. Orada da Planewalkers var. Bu üç Planewalkers oyununa çıkan yüm kartlar var ve aynı fiyata satılıyor. Kendi odası var oynamak için de. Her zaman bir 200 oyuncu da oluyor o odada oynayan. Ben de öyle oynuyorum. Pauper oynamaya çalışıyorum bu aralar ama, o da çok ucuz sadece common olduğu için. Kart oynu abi bu, arayüzün önemi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 planewalker'ları çok seviyorum ben, daha önceki 2 oyununuda almıştım. Büyük ihtimalle bunuda alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 magic dijital de olsa para tuzağı gençler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 campaigni bitirdim şimdi revengele beraber de meeeeh 15 yıllık mtg nin yanına yaklaşamaz bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 duels 2012 yi eski magic ciler olarak ps3 ekraninda oynadik 2v2 falan seklinde bayagi eglenceliydi bu saatten sonra hicbirimizin ne deck yapmakla ugrasicak zamani ne de buna vericek parasi olmadigindan guzel yani akiyor. hardcore adami kesmez ama eski mtg ciye yada yeni giris icin ideal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 oynayan varsa bir şey sormak istiyorum. genel kuralları anladım. sadece şu phase konusunda takıldım. main, combat, end filan var. hangi phase'de ne yapabiliyoruz tam olarak? bazen land ve creature kartlarını bir arada oynayabiliyorum mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 evet ikisi farkli şeyler land kart (özel bir spell yoksa) her el 1 tane oyuna indirebilirsin. Creature kartlarını ve ya öbür kartları fark etmes gerekli land'den kaç tane varsa onunla oynarsın. Örneğin 3 island'in var creature kart'ın da 1 island 2 tane random land istiyor 3. turn desin diyelim o zaman oynuyorsun işte... ama illa 3. turn gerekmez mana saglayan sorc.,instant'lar var o kartlarla da cıkarabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Glatheros said: Iki oyunun hedefledigi oyuncu kitlesi tamamen farkli, gereksiz demek cok subjektif olur. MTGO nun arayuzu outdated , sistem tam bir moneysink. bu oyunun arayuzu gayet kolay ve estetik, ayrica £7. kiyaslanabilecek kulvarlarda degiller. Full deck customization ve daha fazla kart isteyen zaten MTGO veya gercek kartlarla oynuyor. işte deck oluşturmayı vs hala koymuyorlar, şu oyunu 7 yaşından büyük birisi 1 haftadan fazla oynamaz yine. Hayır alıyorum her seferinde, oynuyorum ama 2-3 gün sonra o kadar yetersiz geliyor ki oyun. son dk değişikliğiyle deck manager koysunlar ya :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tantun Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Lectre said: Glatheros said: Iki oyunun hedefledigi oyuncu kitlesi tamamen farkli, gereksiz demek cok subjektif olur. MTGO nun arayuzu outdated , sistem tam bir moneysink. bu oyunun arayuzu gayet kolay ve estetik, ayrica £7. kiyaslanabilecek kulvarlarda degiller. Full deck customization ve daha fazla kart isteyen zaten MTGO veya gercek kartlarla oynuyor. işte deck oluşturmayı vs hala koymuyorlar, şu oyunu 7 yaşından büyük birisi 1 haftadan fazla oynamaz yine. Hayır alıyorum her seferinde, oynuyorum ama 2-3 gün sonra o kadar yetersiz geliyor ki oyun. son dk değişikliğiyle deck manager koysunlar ya :/ Zaten deck buildi olan online MTG var, isteyen gider onu oynar, ama bence o masraftan baska bir sey degil. Casual olarak 15 yildan fazladir magic oynuyorum, `Duels` benim bile MTG susuzlugumu gideriyor. Her sene cikan Duels of the Planewalkers`i aliyorum, bir sene idare ediyor. 10dan fazla deste var, yine kac saat play time yapar. Sirf 4 kisilik planechase modu bile aylardir oynatiyor beni. Gerci her sene cikan desteler birbirine cok benziyor. Ilk defa baslayacak biri Duels 2013 alsa yeter. Hatta 2 3 hafta beklesin 2014 alsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Masticore said: evet ikisi farkli şeyler land kart (özel bir spell yoksa) her el 1 tane oyuna indirebilirsin. Creature kartlarını ve ya öbür kartları fark etmes gerekli land'den kaç tane varsa onunla oynarsın. Örneğin 3 island'in var creature kart'ın da 1 island 2 tane random land istiyor 3. turn desin diyelim o zaman oynuyorsun işte... ama illa 3. turn gerekmez mana saglayan sorc.,instant'lar var o kartlarla da cıkarabilirsin teşkür ettim. öğrendikten sonra zaten satın alacağım internetten oynayabilmek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 mtg: DoP 2013 bayağa güzeldir ben ipad'de oynuyorum. Çok rahat 1 sene götürür bence expensionlarıyla beraber zaten her sene yenisi cıkıyor, yeni mekaniklerle beraber. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 DoC'dan sonra baya sardım ben kart oyunlarına. steam hesabımda var bu ama land falan olayı baya karışık geliyor bana.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Bu oyun öğrenmek için sadece, ya da tablette oynamak için. Öğrendikten sonra MTGO'ya geçmek gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 android için çıkarmayacaklar mı bunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Kaede said: Deck yapamadığın mtg = çöp salihe katıldığıma inanamıyorum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 2014 çıkmış herhalde ilerleme var mı oyunda hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebelpfade Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 BabacumMostors said: android için çıkarmayacaklar mı bunu? Android için de çıkardılar oyunu çok uzun süre oynayamadım ancak fark ettiğim bir özelliği sealed deck desteğini 2014 versiyonunda vermiş olmaları. Dotp 2014 wiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 ya evet dün gördüm de eve gidip yüklemeyi unuttum eheh iyi hatırlattın teşekkürler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar