ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 http://www.eksisozluk.com/show.asp?id=29033171 yine karı koca birinciler.. lan zaten sözlü sınavda torpilin ayrımcılığın gibi var. bari yazılı sınavda yapmayın. yemişim böyle ülkeyi ben ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 bütün hukuk şakirtlerin elinde zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 hukkukun üstünlüğüne!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 durmak yok yola devam. Lütfen arkadaşlar yolumuzu kesmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 elalemin aldığı puanlarla üyesi olduğu dernek, çalıştığı yeri, medeni durumunu karşılaştırp kopya var demek neyin kafasıysa artık. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 ahahha şakirt 3000 gelmiş. Sınav yapılmadan önce ne olacağı belliydi adam girecekler girmeye tenezzül dahi etmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 throine geldi olu taklidi yapin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 throine said: elalemin aldığı puanlarla üyesi olduğu dernek, çalıştığı yeri, medeni durumunu karşılaştırp kopya var demek neyin kafasıysa artık. lol http://www.cankaya.edu.tr/duyuru/photos/Albert_Einstein.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Sınava beraber çalışmışlardır, eş değil mi bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 eş =/= eşit kafaları zekaları falan da mı aynı. iş ortakları falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Law said: Sınava beraber çalışmışlardır, eş değil mi bunlar. nick'inden utan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Ben orda dalga geçmek maksadıyla demişdim ama neyse, lisede bir arkadaşla (osmanlı tarihi mi neydi seçmeli ders) kitap açık kopya çekmişdik, ben 90 oda yine 92 gibi bir not almışdı hoca zaten son senemiz diye sallamıyordu. Neyse sınav açıklandı ikmizi çağırdı, siz dedi sınav kağıdınız aynı, bende beraber çalışdık demişdim, hoca 10 ar puan kesdi bizden gönderdi. Nick im ayrıca tekken deki Law dan gelmekde, belirteyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Beyin bedava kardeş Hakimlik sınavı hafız olmak gibi mübarek lise sınavıyla karşılaştırıyorsan ne diyebilirimki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Silivri'dekiler içerden kopya vermiş, yersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 sehven Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 birlikte çalışmışlardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Bu da mı gol değil! bu da mı ofsayt hakim amca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 yeni bi gundeme gerek duyarlar mi acaba yoksa simdikilere mi yukleniriz? BEYLER RTE GULENI DAVET ETTI BAKIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 throine troll müsün yoksa hakkten bu kadar satılış mısın anlam veremedik aslında gerçekten daha ağır konuşmak istiyorum da ayıp olacağından falan değil de senin yüzüne tükürsek şükür dersin bu yavşaklıkla :) neyse baya çınlatıyorum seni ve ileri demokrasi çığırtkanlarının kulaklarını kibbye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 fıstıklama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 utanmadınız mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 knoxville said: throine troll müsün yoksa hakkten bu kadar satılış mısın anlam veremedik aslında gerçekten daha ağır konuşmak istiyorum da ayıp olacağından falan değil de senin yüzüne tükürsek şükür dersin bu yavşaklıkla :) neyse baya çınlatıyorum seni ve ileri demokrasi çığırtkanlarının kulaklarını kibbye cidden bir öğrenemediniz gitti şunu da. http://en.wikipedia.org/wiki/Troll_(Internet) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 thorine 6.48 de sohbete dahil olan adam beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 yav said: birlikte çalışmışlardır hiç olur mu? bilmem ne derneğine üyeysen x, y kurumunda çalışıyorsan karı koca hukukçu olarak giriyorsan ya da akpli isen bu sınavdan 80, 90 alamazsın. yassah. senin hakkın 30-40 ancak. üstünü alırsan kopyadır kesin. çünkü 80-90 gibi notları alman için chpli olman, add üyesi olman, yılmaz özdil okuru olman lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 kim var böyle giren,isim ? thorine - HEPSİ HERKES,HERKES ÖYLE GİRDİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar