Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 bsg yenisi > babylon vs de vs scifi da. space opera scifi ne istersen var alette.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Marty said: icindeki hipsteri dinleme. 40 yillik diziyle zaman kaybetme. "marty'nin sözünü dinle, içindeki hipsteri dinleme" gibin olmuş bu: http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/34329/annenin-sozunu-dinle-sigaraya-ozenme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 düşünmüyorum demişsin gerçi ama bence Star-Trek original series seyret.Ben de hala bitiremedim tüm sezonları, original series 3 sezon seyrettim bir de voyager'ı bitirdim.Original seriesi daha çok beğendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=K_IsptRrIak Elbette yenisi. Sırf soundtrackleri yeter dizinin. B.Mccreary ftw ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Doctor who nedir arkadaş ya tırt bile fazla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 dr who berbat bir sey bencede. BSG yenisinin ustune yok varolusu acikladi adamlar daha ne yapsinlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 hamsilipilav said: Doctor Who yargilar, dagilin plebler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=k-SBNgu1hO4&feature=related hastasıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Masticore said: Stargate SG-1 ile stargate atlantis arasındaki bağlantı ne? sam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Hepsi güzel işte, fanboyluğun lüzumu yok. Ben SG aşığıyım, Universe keşke devam etseydi diyorum hala. Her ne kadar öncekilere kıyasla leş ve BSG çakması olsa da SG'ydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 3 sayfada da listelenen dizilerin Dr. Who hariç hepsini izledim. Dr. Who'ya hiçbir zaman alışamadım ama dr. who shared universe olan veya dr. who spin-off'u Torchwood çok çok iyidir. Ama Stargate ve Star Trek'in yeri gönlümde bambaşkadır. Açıkçası Star Trek ve Babylon 5 bilim kurgunun dip noktalarıdır. Babylon 5'te daha çok, Star Trek'te daha az aksiyon görürsün. Star Trek'in neredeyse her bölümü başka bir insani değer üzerinedir. Etik, olgun ve insan hakları dersleri verir. Benim karakterimin çoğunu Star Trek'e borçluyumdur bu yüzden. Stargate çok eğlenceli bir bilimkurgu dizisidir. Karakterleri çok çok iyi yazılmıştır. Bilimkurgu'yla komediyi birleştirir ve izleyiciyi çok eğlendirir. Has bir bilimkurgu dizisi olmasına rağmen komedi unsurları biraz da bilimkurgularla hafif dalga geçmekten gelir. Stargate Universe, malesef, bu açıklamanın dışında kalıp, Battlestar Galactica'nın izinden gider. (bilimkurgu+drama) BSG'nin bir sürü izleyicisi olmasına rağmen bilimkurgunun özüyle uzaktan yakından alakası olmayan EPIC fail bir dizidir gözümde. Bilimkurgu bile değil fantezi+drama+pembe dizi. Farscape bunların arasından Stargate'e benzer ama hafif farklıdır. Daha yavaş gelişir dizi ve karakterlere olan bağlılığınız zamanla oluşur. Ama Stargate'ten hiç aşağı kalır yanı yoktur. Yerlere yatıran bölümleri olsun, çok çok iyi yazılmış karakterleri derinlikleriyle izleyiciyi büyüler. Eureka sadece zamanı geçirmek için izlediğim azıcık eğlenceli ama çok klişe ve aptal espriler barındıran bir çocuk dizisidir. Beni tek etkilediği nokta izleyiciye yansıttıkları farklı teknolojiler. Arada sırada baya komik olduğu görülmüştür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Farscape te gerek mekanlar gerekse makyaj/yaratık modellemeleri falan çok hoşuma gitmişti. Güzel dizidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Sovereign said: Açıkçası Star Trek ve Babylon 5 bilim kurgunun dip noktalarıdır. startrek ve bilimkurgunun dip noktası? dibi tanımla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 SGU bildiğin çöp. Stargate'in sonunu getiren seri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 BSG epic fail? loooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 ben universe i atlantisden daha cok sevmistim. en azindan farkli bi dizi gibi gelmisti. atlantisde sg1in dandik karakterlerle, dandik dusmanlarla olani gibiydi. ozellikle wraithler cok sogutmustu diziden. BSGye laf eden arkadas, CIGDISHARI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 bsg tabiki.. stargate in HEPSİNİ izlemeye kalkarsan ömrünün bi kısmını vermek zorundasın.. uzun soluklu demissin o yüzden firefly falan geciyorum.. V olabilir belki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 doctor who ne lan battlestar galactica tabii ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Fringe izle ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 +++ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 ezel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 bsg çok kötü dizi. yersen. ne nedir, koloniler nelerdir, şöyle ayrıntılara alalım, pembe dizicileri. http://doorq.com/wp-content/uploads/2011/01/map_of_the_colonies_1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 fede said: ezel bunu izliyim mi ya,napıyım güzel mi...hazır yaz dizi mizi de yok, aşk-ı memnu falan seyretmeye başlayacam nerdeyse sıkıntıdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 farscape izle. imdb linki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar